Forum Culinar: Seriale (Ce seriale urmariti?) - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Seriale (Ce seriale urmariti?)

#1121 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 June 2020 - 09:38 PM

Vezi postareablack_cat, la 02 June 2020 - 08:40 AM, a spus:

Daca nu ati vazut inca, va recomand Suburra: blood on Rome pe Netflix. Poate s-a vorbit deja de el aici? Noi l-am inceput aseara si ne-am culcat la 2 dimineata, azi voi functiona in slowmotion.

Mbun , deci stiu ce fac noptile astea Imagine postataImagine postata Senchiu!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1122 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,968
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 13 June 2020 - 08:10 PM

A innebunit lupul! Ne uitam amandoi la un serial corean, o comedie romantica intre o mostenitoare bogata din Coreea de sud si un ofiter din Coreea de nord. Deci fazele din film din Coreea de nord sunt identice cu ce am trait noi inainte de 89, doar ca sunt transpuse in mod comic, binenteles ca sunt ciudate pentru fata bogata din sud!

Crash landing on you!

Aceasta postare a fost editata de mino: 13 June 2020 - 08:10 PM

#1123 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 14 June 2020 - 09:37 AM

sunt luni de zile de cand nu mai am starea necesara sa ma bag intr-un serial, am cate un sezon intreg de vizionat din Mindhunter, Grey"s Anatomy, Altered Carbon, Harrow. sunt mai multe dar astea imi vin acum in minte.
dar am reusit sa termin ultimul sezon din Lost in space, dupa ce a trebuit sa il revad pe primul ca nu mai intelegeam nimic si Stranger Things.
mai am de vazut un episod din See, de asta am tras ca sa nu il termin repede din cauza lui J. Momoa :)
am incercat zilele astea un episod din Snowpiercer, da nu m-a prins deloc, desi merge cu viteza.
am renuntat dupa cateva episoade la October Faction si Locke & Key.
eu tot astept starea aia nebuna sa termin un sezon pe week-end, nu de alta da serialele e dragostea mea :lol:

#1124 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 June 2020 - 07:04 PM

Vezi postareaAmina, la 14 June 2020 - 09:37 AM, a spus:

sunt luni de zile de cand nu mai am starea necesara sa ma bag intr-un serial, am cate un sezon intreg de vizionat din Mindhunter, Grey"s Anatomy, Altered Carbon, Harrow. sunt mai multe dar astea imi vin acum in minte.
dar am reusit sa termin ultimul sezon din Lost in space, dupa ce a trebuit sa il revad pe primul ca nu mai intelegeam nimic si Stranger Things.
mai am de vazut un episod din See, de asta am tras ca sa nu il termin repede din cauza lui J. Momoa :)
am incercat zilele astea un episod din Snowpiercer, da nu m-a prins deloc, desi merge cu viteza.
am renuntat dupa cateva episoade la October Faction si Locke & Key.
eu tot astept starea aia nebuna sa termin un sezon pe week-end, nu de alta da serialele e dragostea mea :lol:

Imagine postataImagine postataImagine postata
Amina, just kiddin'! Nu este pentru orice stare serialul ala.

Eu am reinceput Miss Fischer's murder misteries. Ma relaxeaza total!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1125 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 18 June 2020 - 01:47 PM

De curiozitate am dat play pe primul sezon din Too hot to handle. Ma atrageau peisajele si plaja aia din trailer. Si nu m-am lasat pana nu am terminat sezonul.

M-am amuzat copios la multe faze. E comentat de tipa care comenteaza si Absurd Planet. Are un umor maxim gagica. Foaaaarte misto de uitat cu copiii tineri adolescenti , daca ii aveti.

Ah, da si mai urmaresc si The Final Table. Super faina competitie, super chefs!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1126 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,412
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 June 2020 - 03:25 PM

Eu am reluat de la inceput How to Get Away with Murder
il vazusem la televizor cind difuzau episoadele dar pe cite unele le-am sarit
asa ca acu bag masiv cite pot pe seara, in functie de cind tre sa ma trezesc a doua zi :105:

#1127 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,777
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 21 June 2020 - 02:42 PM

Vezi postareamino, la 13 June 2020 - 08:10 PM, a spus:

A innebunit lupul! Ne uitam amandoi la un serial corean, o comedie romantica intre o mostenitoare bogata din Coreea de sud si un ofiter din Coreea de nord. Deci fazele din film din Coreea de nord sunt identice cu ce am trait noi inainte de 89, doar ca sunt transpuse in mod comic, binenteles ca sunt ciudate pentru fata bogata din sud!

Crash landing on you!

Mai sunt si altii :D ! Imi place, eu n-am vazut decat vreo 3 episoade, sotul l-a terminat deja.

#1128 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 21 June 2020 - 03:18 PM

Vezi postareaadi_edi, la 21 June 2020 - 02:42 PM, a spus:

Vezi postareamino, la 13 June 2020 - 08:10 PM, a spus:

Crash landing on you!

Mai sunt si altii :D ! Imi place, eu n-am vazut decat vreo 3 episoade, sotul l-a terminat deja.

Deci au trait si altii ce traiam noi in comunism, ma refer la fazele nord coreene din film! Mie mi-a placut maxim serialul! Nu mai zic nimic ca poate vrei sa te uiti! Si imi plac si actorii principali , ba chiar si cei secundari, iar tipele din satul nord coreean sunt delicioase, la fel ca si baietii (ofiterii) nord coreeni care au ajuns in sud! Imi vine sa ma mai uit odata la serial 😂😂😂

#1129 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 21 June 2020 - 03:46 PM

Poti sa zici, in afara de ultimul episod ca nu vreau sa stiu cum se termina, inca :D .
Sotul se uita la TV asa ca am mai prins niste faze, ceva franturi din trecut, apoi cand au ajuns baietii din nord si incercau sa ia legatura, ca in filme =)) .

#1130 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 26 June 2020 - 01:37 PM

Vezi postareaadi_edi, la 02 June 2020 - 01:30 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 02 June 2020 - 08:40 AM, a spus:

Daca nu ati vazut inca, va recomand Suburra: blood on Rome pe Netflix. Poate s-a vorbit deja de el aici? Noi l-am inceput aseara si ne-am culcat la 2 dimineata, azi voi functiona in slowmotion.

L-am adaugat la lista - am vazut ca e si film Suburra, tot pe netflix, nu stiu daca au legatura.
Noi am inceput Space Force, dupa 2 episoade am renuntat. Aveam mari sperante vazand ca joaca Steve Carell...

Mai intai au facut filmul, vazand marele succes au facut si seria.
La fel si Gomorra!

Aseara m-a "prins" un mini serial Aplle Tree Yard, au dat doua episoade unul dupa altul.
Mai raman doua episoade, sunt curioasa.

#1131 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 28 June 2020 - 01:52 PM

Vezi postareaadi_edi, la 21 June 2020 - 03:46 PM, a spus:

Poti sa zici, in afara de ultimul episod ca nu vreau sa stiu cum se termina, inca :P .
Sotul se uita la TV asa ca am mai prins niste faze, ceva franturi din trecut, apoi cand au ajuns baietii din nord si incercau sa ia legatura, ca in filme :-* .

L-am terminat, cu chiu cu vai - zic asta nu pentru ca nu mi-a placut, dimpotriva, dar au mai frate niste episoade luuuungi... De multe ori m-am oprit la jumatate, ca n-am rabdare sa ma uit prea mult odata, la niciun fel de film/serial. Pentru mine e un chin sa ma duc la cinema.
Tari fazele cu domnii aceia draguti de la Securitatea sud-coreeana, sa te tot aresteze :71: . Aaaa si mi-am mai adus aminte cum, dupa indelungi observatii si analize psiho-comportamentale, au ajuns la concluzia ca aceia pe care ii "studiau" erau... indragostiti :-* .
Mino, ziceai ca vrei sa te mai uiti la serial - pai sotul tragea cu ochiul la laptopul meu in timp ce se uita la TV :-* !

#1132 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 29 June 2020 - 12:43 PM

Vezi postareaadi_edi, la 28 June 2020 - 01:52 PM, a spus:

Vezi postareaadi_edi, la 21 June 2020 - 03:46 PM, a spus:

Poti sa zici, in afara de ultimul episod ca nu vreau sa stiu cum se termina, inca :P .
Sotul se uita la TV asa ca am mai prins niste faze, ceva franturi din trecut, apoi cand au ajuns baietii din nord si incercau sa ia legatura, ca in filme :-* .

L-am terminat, cu chiu cu vai - zic asta nu pentru ca nu mi-a placut, dimpotriva, dar au mai frate niste episoade luuuungi... De multe ori m-am oprit la jumatate, ca n-am rabdare sa ma uit prea mult odata, la niciun fel de film/serial. Pentru mine e un chin sa ma duc la cinema.
Tari fazele cu domnii aceia draguti de la Securitatea sud-coreeana, sa te tot aresteze :71: . Aaaa si mi-am mai adus aminte cum, dupa indelungi observatii si analize psiho-comportamentale, au ajuns la concluzia ca aceia pe care ii "studiau" erau... indragostiti :-* .
Mino, ziceai ca vrei sa te mai uiti la serial - pai sotul tragea cu ochiul la laptopul meu in timp ce se uita la TV :-* !

Adi, nu am mai apucat sa-l vad, ca sa pot spune cat este de bun, dar cine a recomandat celalalt serial coreean l-a recomandat si pe Aseudal Yeondaegi!

#1133 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 29 June 2020 - 01:28 PM

Am venit aici să văd de cînd n-am mai văzut altceva, că de cînd am început ”how to get away with murder” nu am mai văzut niciun serial și niciun alt film. Din 15 mai se pare că m-am molipsit de beleaua asta :-* Aseară am văzut ultimul episod din sezonul 5, și mare mi-a fost mirarea să văd că nu mai începe nimic după, deși eram precisă că-s 7 sezoane și toate deja pe Netflix, nu știu de unde am dedus asta, nu mă întrebați. M-am lămurit acum că mai durează :71: Dar ce mi-a plăcut! Au fost cîteva momente în serialul ăsta care mi-au dat niște fiori de groază pe care puține filme mi le-au dat. Chiar aseară la final am trăit unul de-ăsta, impresionant realizat.

#1134 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,516
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 01 July 2020 - 08:48 AM

Pentru ca tot a aparut sezonul 3 pe care abia astept sa il vad, va recomand Marcella daca inca nu l-ati vazut. De asemenea, poate am mai scris, nu mai tin minte, dar si The end of the f*** world mi-a parut super.
brain loading....please wait....

#1135 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 01 July 2020 - 10:16 PM

Vezi postareaCarmella, la 29 June 2020 - 01:28 PM, a spus:

Am venit aici să văd de cînd n-am mai văzut altceva, că de cînd am început ”how to get away with murder” nu am mai văzut niciun serial și niciun alt film. Din 15 mai se pare că m-am molipsit de beleaua asta :D Aseară am văzut ultimul episod din sezonul 5, și mare mi-a fost mirarea să văd că nu mai începe nimic după, deși eram precisă că-s 7 sezoane și toate deja pe Netflix, nu știu de unde am dedus asta, nu mă întrebați. M-am lămurit acum că mai durează :love7: Dar ce mi-a plăcut! Au fost cîteva momente în serialul ăsta care mi-au dat niște fiori de groază pe care puține filme mi le-au dat. Chiar aseară la final am trăit unul de-ăsta, impresionant realizat.

L-am inceput si eu, si deja ma crucesc ce minti intortocheate au unii... Incepe oarecum ca Legally Blonde :D ...

#1136 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,412
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 July 2020 - 10:28 AM

Carmella la fel si eu, ma simt orfana dupa ce am terminat How to get away with murder :blackeye:
mi se pare ca scrisese aici cineva de 7 sezoane, am gugalit acum si intr-adevar mai sint altele
acu tre sa astept sa le puna astia si pe Netflixul italian
in asteptare am tot cautat 2 seri ceva sa ma atraga dar n-am gasit asa ca m-am intors aseara la Outlanderul pe care nu-l vazusem inca, sezon 5
am inceput foarte putin din Marcella da' acu daca ziceti ca e fain voi continua

#1137 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 08 July 2020 - 08:29 PM

Adi, urmaresc acum descendants of the sun!! Misto si actorii si actiunea!

#1138 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 10 July 2020 - 05:08 AM

Vezi postareamino, la 08 July 2020 - 08:29 PM, a spus:

La noi nu e pe Netflix - cand am cautat dupa titlu, prima sugestie pentru seriale asemanatoare a fost "Crash landing on you" :) .

#1139 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 July 2020 - 08:11 PM

Vezi postareaadi_edi, la 10 July 2020 - 05:08 AM, a spus:

Vezi postareamino, la 08 July 2020 - 08:29 PM, a spus:

La noi nu e pe Netflix - cand am cautat dupa titlu, prima sugestie pentru seriale asemanatoare a fost "Crash landing on you" :) .

Actiunea e asemanatoare doar prin faptul ca personajul masculin principal e militar, dar in rest nimic cu celalalt serial. Au coreeni astia niste figuri de copil si niste gesturi si actiuni asa copilaresti si amuzante. Ma relaxeaza grozav sa-i vad si ma amuza reactiile lor!

#1140 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 12 July 2020 - 07:56 PM

Adi, inca un serial misto, imi plac actorii de mor, plus ca are actiune mai multa decat in filmele america -_- Mr. Sunshine.

Arata acest topic

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul