Forum Culinar: Seriale (Ce seriale urmariti?) - Forum Culinar

Salt la continut

• 61 Pagini +
  • « Prima
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Seriale (Ce seriale urmariti?)

#1141 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,777
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 12 July 2020 - 08:29 PM

Mersi, Mino! Vad ca asta e si la noi. Cred ca am sa ma uit. Sotul iarasi e liber o saptamana, daca incepem sa ne uitam amandoi, parca vad ca-l termina inaintea mea.
Stii ca vor sa faca Season 2 Crash Landing on You :D ? Numai sa se termine cu virusul. Mi-a zis mie nenea G de care pomeneai la celalalt subiect, vad ca-mi trimite pe telefon toate informatiile de care am nevoie -_- ...

#1142 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,968
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 13 July 2020 - 10:15 AM

Adi nu stiu nimic de seria doi, dar prima mi-a plăcut! Tot pe nenea G sa-l întrebam ca el stie tot frate! -_-

#1143 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,765
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 20 July 2020 - 12:52 PM

Dacă vă plac filmele/serialele care vă încâlcesc mintea vă recomand: Dark. Suntem la sezonul 2 și parcă se încâlcește tot mai tare, pe măsură ce se dezleagă. Imagine postata

#1144 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 22 July 2020 - 12:38 PM

Vezi postareaboni, la 20 July 2020 - 12:52 PM, a spus:

Dacă vă plac filmele/serialele care vă încâlcesc mintea vă recomand: Dark. Suntem la sezonul 2 și parcă se încâlcește tot mai tare, pe măsură ce se dezleagă. Imagine postata

Asta-i ala care iti pune numele personajelr pentru ca e atat de imbarligat ca risti sa nu stii despre cine se vorbeste? =))
Sau ma insel!

#1145 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,765
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 22 July 2020 - 02:09 PM

Vezi postareaEataly, la 22 July 2020 - 12:38 PM, a spus:

Vezi postareaboni, la 20 July 2020 - 12:52 PM, a spus:

Asta-i ala care iti pune numele personajelr pentru ca e atat de imbarligat ca risti sa nu stii despre cine se vorbeste? =))
Sau ma insel!

Nu stiu. Personajele sunt numite clar, doar ca umbla prin diferiti ani (cicluri) si nu mai stii exact care din ce timp este.
Dar daca stau sa ma gandesc bine, parca le pune la un moment dat pozele din cele max. 3 stadii de varsta. Nu vreau sa zic prea mult, ca poate cineva vrea sa-l vada si stric surpriza Imagine postata

#1146 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,039
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 22 July 2020 - 06:00 PM

eu m-am uitat la serial ci arborele genealogic din wiki in fata in fata pina i-am invatat, acum ii cunosc pe toti

#1147 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 23 July 2020 - 09:23 AM

Eu de vreo saptamana ma uit la un serial super lame facut, un fel de cunostinte de baza de istorie pentru copchii...Reign. Buget redus, banuiesc, actorasi tineri si frumooooooosi, dar cu putere actoriceasca slabaaaaa, dar toalete super faine, bijuuri, nu tre sa gandesti si baieti si fete frumoase. Plus imbold sa imi revizuiesc cursurile de civilizatie britanica.

Dar ieri mintea a hotarat ca s-a relaxat suficient si ca am nevoie de ceva care sa ma prinda iar, asa ca m-am uitat daca a mai aparut ceva de la Mindhunter - nup- si am dat pe lista de seriale similare si am inceput cu Dirty John. F****g scary. Nu serialul in sine, sunt chiar chestii faine, interioare superbe. Ci faptu ca stiu ca asemenea personalitati sunt reale si mai multe decat ne place noua sa acceptam...de altfel, serialul chiar se bazeaza pe fapte reale. As putea sa le furnizez si eu material pentru scenarii Imagine postata Oh, boy...

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1148 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 31 August 2020 - 12:04 AM

Ne-am uitat zilele astea la "Cobra Kai", 2 sezoane deocamdata pe Netflix - cateva decenii dupa intamplarile din "Karate Kid". Continua rivalitatile dintre Daniel si Johnny, finalistii campionatului de karate din primul film, cred - acum la un alt nivel. Eu nu m-am uitat de la inceput dar m-a prins si m-am dus sa vad si primele episoade, chiar abia astept urmatorul sezon. E altfel decat seria de filme, unde e clar care-s baietii buni si care-s aia rai...

#1149 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 18 September 2020 - 05:30 AM

Vezi postareaadi_edi, la 10 April 2020 - 12:38 AM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 09 April 2020 - 11:17 PM, a spus:

ok, mersi, am gasit
nici nu il incep
pe Kim asta eu nu-l gasesc

E un serial canadian, probabil ca nu e in Europa, asa cum nici aici nu sunt multe din ce aveti voi...
Stiati ca puteti sa trimiteti propuneri de filme/seriale la Netflix? Pe prima pagina, in partea de jos au "Contact us", daca faceti click uitati-va la "popular questions". Pe urma depinde de ei daca apare sau nu, dar eu voi incerca - as vrea sa revad "The Golden Girls", un serial din anii 80-90 =)), ma gandesc si la alte sugestii...

My wish came true :blackeye: ! dar nu pe Netflix, ci pe Amazon. Acum vreo 20 de ani urmaream The Golden Girls la TV, ma intrebam daca o sa-mi placa la fel de mult si acum. Oh, da! mai ales ca acum sunt mai aproape de varsta personajelor :lol:. Si am mai gasit un fan, fiica-mea acum seara chiar m-a intrebat daca nu vreau sa ma uit in continuare (am inceput ieri cu vreo cateva episoade).

#1150 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,413
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 September 2020 - 03:36 PM

vrei sa vin sa te bat? cum sa fii aproape de de virsta personajelor? :blackeye:
e comedie da?
eu am inceput unul spaniol cre' ca Alto mare sau ceva de genu asta, mi-a placut mult doar ca iar am intrat in virtejul evenimentelor si de mai bine de o saptamina nu mai reusesc
e mi se pare imediat dupa al doilea razboi mondial, o nava gen Titanic la bordul careia se intimpla citeva crime

#1151 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 18 September 2020 - 05:03 PM

Vezi postareaAdriana, la 18 September 2020 - 03:36 PM, a spus:

vrei sa vin sa te bat? cum sa fii aproape de de virsta personajelor? :blackeye:
e comedie da?
eu am inceput unul spaniol cre' ca Alto mare sau ceva de genu asta, mi-a placut mult doar ca iar am intrat in virtejul evenimentelor si de mai bine de o saptamina nu mai reusesc
e mi se pare imediat dupa al doilea razboi mondial, o nava gen Titanic la bordul careia se intimpla citeva crime

Pai... una din actrite cica avea varsta mea cand s-a lansat serialul :lol: . Ziceam ca acuma-s mai aproape de varsta pe care o aveau la momentul cand au filmat, decat eram acum 20 de ani... Da, e comedie.

#1152 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 04 October 2020 - 10:02 AM

Am dat iar in patima serialelor asiatice, sud coreene mai exact. Imi place frumusețea si inocența actorilor si chiar a serialelor. Nu sunt vulgari iar scenele de violență nu sunt violente, ca altele. Serialul este o comedie romantică SF. Te amețeste de cap, dar actorii imi plac tare mult, mai ales el :105: :love7: si sunt tare haioși si frumoși.

Aceasta postare a fost editata de mino: 04 October 2020 - 10:05 AM

#1153 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 09 October 2020 - 02:19 PM

Vezi postareamino, la 04 October 2020 - 10:02 AM, a spus:

Am dat iar in patima serialelor asiatice, sud coreene mai exact. Imi place frumusețea si inocența actorilor si chiar a serialelor. Nu sunt vulgari iar scenele de violență nu sunt violente, ca altele. Serialul este o comedie romantică SF. Te amețeste de cap, dar actorii imi plac tare mult, mai ales el :105: :love7: si sunt tare haioși si frumoși.

Tu si sotul meu =)) . Eu nu am vazut decat primul recomandat de tine, mi-a placut mult, nu am avut rabdare sa ma uit la celalalt. Sotul in schimb a mancat Netflix pe paine cat a stat acasa, stiu ca s-a mai uitat la unul cu ceva imbarligaturi politice, o sa-l intreb daca s-a uitat si la asta, mai ales ca-i plac SF-urile.

#1154 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,516
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 16 October 2020 - 06:18 PM

Va recomand Shtisel, un serial despre comunitatea evreiasca ultra-ortodoxa din Israel.
brain loading....please wait....

#1155 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 16 October 2020 - 07:50 PM

How to get away with murder sezon nou e pe Netflix. Se cam bate apa-n piuă, dar mi-era dor, așa că mă uit :D

#1156 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 08 November 2020 - 08:10 PM

Mi-a placut!

Aceasta postare a fost editata de mino: 08 November 2020 - 08:20 PM

#1157 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 30 November 2020 - 09:27 AM

Am văzut pe nerăsuflate prima serie!

Seria a doua cu alți protagoniști, dar cu la fel de multa intriga si actiune!

#1158 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 29 December 2020 - 11:40 PM

Copii, vazui cu sora-mea Safe si mi-a zis sa ma uit la Dexter
da' voi stiti unde-l gasesc?

#1159 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,039
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 29 December 2020 - 11:44 PM

Vezi postareaAdriana, la 29 December 2020 - 11:40 PM, a spus:

mi-a zis sa ma uit la Dexter da' voi stiti unde-l gasesc?

aici sunt Imagine postata

#1160 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 30 December 2020 - 12:24 AM

:P tu stiu ca aici esti
il caut pe celalalt :occasion14:

Arata acest topic

• 61 Pagini +