Seriale (Ce seriale urmariti?)
Postat 13 December 2009 - 07:06 PM
Geomy a spus:
KikenHana a spus:
subscriu, am devorat aproape 3 sezoane cocosata de ras.
la inceput e putin cam aiuristic (poate si pt ca e un serial atipic fata de ce e acum pe piata, si'n aparenta pare pt pustime) dar te prinzi in jocul lor repede;
replici f haiose si cu cap, Sheldon ruuulz este i-re-al de bun tipul (actorul)
maine ep. 3x10
O, da, Sheldon ruuuulz...e pur si simplu genial tipul
Postat 14 December 2009 - 12:27 PM
Maya a spus:
Postat 15 December 2009 - 02:43 AM
Irinaaaa! Ai vazut ultimul Dex?
M-a impresionat finala sezonului.M-am gîndit la multe,dar la asta nu... m-am prins doar în ultimul moment,cînd îsi asculta mesajele de pe telefon.Deabia atunci m-am gîndit ca ar exista si posibilitatea asta.
(Nici nu stiam ca Deb si Dex,sînt casatoriti în realitate...)
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 19 December 2009 - 09:52 PM
Maya a spus:
Irinaaaa! Ai vazut ultimul Dex?
M-a impresionat finala sezonului.M-am gîndit la multe,dar la asta nu... m-am prins doar în ultimul moment,cînd îsi asculta mesajele de pe telefon.Deabia atunci m-am gîndit ca ar exista si posibilitatea asta.
(Nici nu stiam ca Deb si Dex,sînt casatoriti în realitate...)
Aici sunt!!!! Am fost plecata cateva zile, acum am revenit!
Taaaare sfarsit, abia astept urmatorul sezon.
Aflasem de cateva luni ca sunt casatoriti si imi spuneam ca fac un cuplu frumos
Aproape de sfarsit mi-am spus ca e prea frumos ca sa se termine cu bine si parca ma asteptam la ceva rau! Excelent serialul!
Postat 22 December 2009 - 05:12 PM
5WuxYMM4ffM
Postat 30 December 2009 - 02:09 AM
The Big Bang Theory - my favorite
Modern Family - ni l-a recomandat cineva de curand si am apucat sa ne uitam la cateva episoade... simpatic... si modern... foarte modern, as zice...
Two and a Half Men... mi se pare ca erau mai buni inainte... de cand cu insuratoarea lui Charlie parca incepe sa se schimbe putin stilul
mai adaug la lista
How I Met Your Mother - la noi asta e pe locul doi... dupa TBBT, normal.
Anul Nou cu bine!
Postat 30 December 2009 - 09:20 AM
Supernatural, sunt fermecata de Dean W :oops:
Postat 10 January 2010 - 12:03 PM
[/quote][/quote]
Irina,ne lovim again!
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 11 January 2010 - 09:15 AM
m-a captivat de la primul episod, desi secventele pe care le prindeam pe la televizor nu m-au atras.
sunt in pauza la toate sezoanele: House, Grey A.,Fringe asa ca Dexter a picat la fix.
Postat 15 January 2010 - 11:30 PM
Postat 15 January 2010 - 11:31 PM
Postat 16 January 2010 - 01:18 AM
Postat 18 January 2010 - 11:35 AM
nrares a spus:
Me too ...dar îmi place si agitatia din 24.
Auzi,dar stii ce ma impresioneza tare de tot la serialul asta(Heroes)? Coloana sonora!Nu stiu ce are,dar ma leaga,îmi place "cum se aude"
Eu chiar mai trag cu ochetele si la Supernatural .Îmi plac unele conversatii dintre baieti ...în rest demoni and co
Foxy,asta e serial pentru psychos.Nici pe mine nu m-a impresionat în mod special la început.Dar pe Dexter îl iubesti..asa cu timpul.Oricum,în afara de colega mea Irina,nu mai stiu pe cineva asa psycho
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 18 January 2010 - 01:09 PM
Maya a spus:
nrares a spus:
Me too ...dar îmi place si agitatia din 24.
Auzi,dar stii ce ma impresioneza tare de tot la serialul asta(Heroes)? Coloana sonora!Nu stiu ce are,dar ma leaga,îmi place "cum se aude"
Eu chiar mai trag cu ochetele si la Supernatural .Îmi plac unele conversatii dintre baieti ...în rest demoni and co
Foxy,asta e serial pentru psychos.Nici pe mine nu m-a impresionat în mod special la început.Dar pe Dexter îl iubesti..asa cu timpul.Oricum,în afara de colega mea Irina,nu mai stiu pe cineva asa psycho
Deci, suntem 3......
Postat 20 January 2010 - 03:54 PM
4xPOXSfPQGE