Maya, la 16 April 2010 - 04:31 PM, a spus:
Ce zici de 24?Ai mai urmarit?De vreo 3 episoade încoace,a devenit mai interesant...
Lost,momentan e cam printre cele mai bune.Se tine bine,e intersant,face curios,tine suspansul...
Noi abia ne-am apucat de el. L-am luat de la un amic din Munchen acu' vreo luna, cand am fost in vizita. Nu stiam de el. E interesant. Abia astept sa vad cum decurge actiunea in continuare (suntem la episodul 5, proaspat vizonat acu' cateva minute). Io aproape l-am convins pe jupan ca sunt autoarea scenariului... ii scapam din cand in gand niste idei, vis-a-vis de ce credeam io ca urma sa se intample si......... ciurpriza!!!!!! chiar asa era! Se pare ca tre' sa ma reprofilez pe scris scenarii!
Lost si 24 le-am adus de-acas', ca aici am zis ca nu mai bag torentu' la-naintare, sa nu avem cine stie ce bucurii cu copyright-ul si cu cine mai stie cine. Inca n-am apucat sa le vedem, ca-s pe bete. Intai sa golim hardu' si apoi bagam de pe bete pe hard. Oricum, 24 il urmaresc doar io, jupanu' nu s-a bagat. Lostu' era cam enervant pe alocuri, ca sa nu zic obositor, sarind de la o era la alta. Da' mere, inca!
Altceva, ati mai urmarit?
Cu Heroes am ajuns la episodul 14, seria a 4-a, sa vedem cand oi mai face rost de episoade noi. Acasa am uitat! Am luat altele, iar de asta am uitat.
Am mai luat CSI (Las Vegas) toate cele 10 serii , Legend of the Seeker, The Mentalist, Castle si...... deja le-am uitat. Timp sa le vad imi trebe'!