Trandafiri din Sugus
Postat 16 February 2010 - 04:42 PM
Postat 16 February 2010 - 05:24 PM
Anca_B, la 16 February 2010 - 04:42 PM, a spus:
Anca,eu am facut si s-au lucrat destul de usor.Eu am pus floricelele pe tort cu putin timp inainte de servire,tortul fiind cu frisca.Copiilor or sa le placa in mod sigur.Dejavantajul e ca bombonelele au doar cateva culori si alea pale.O sa caut pozele cu floricelele mele si revin!
Postat 16 February 2010 - 07:07 PM
Postat 16 February 2010 - 08:40 PM
Atat de simplu si usor incat m-au ajutat si copiii gazdei!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 16 February 2010 - 10:56 PM
Draga mea,primii mei trandafiri pe care i-am facut(deci premiera!)au fost din sugus.cred ca mai am poze prin calculator.Ia sa vad. Da,am gasit,cam asa arata al doilea tort mai acatarii facut de mine in iunie anul trecut,cu trandafiri din sugus pt.ca pe atunci nu stiam sau mai bine zis nu aveam curaj sa incerc pasta de zahar sau cea din lapte praf.s-au comportat minunat dar sa nu-i bagi la frigider ca se inmoaie.te pup!
Postat 17 February 2010 - 07:47 AM
MIMI, la 16 February 2010 - 07:07 PM, a spus:
Mimisor,ce frumoooos arata.Imi plac culorile,chiar daca sunt mai pale,se potrivesc acum in prag de primavara.Iti multumesc mult .Apropo,ce inseamna "MIMI 76", nr. torturilor pe care le-ai facut?
zoazorel, la 16 February 2010 - 08:40 PM, a spus:
Atat de simplu si usor incat m-au ajutat si copiii gazdei!
Zoazorel ,musai sa-mi spui ce inseamna nick-ul tau,( ca nu stiu cum sa te alint)!Multumesc de incurajari,ma si pun pe treaba,ca mi-am cumparat"materia prima",ramane numa' s-o "sortez" ca poate sunt prea multe bomboane verzi si alea se cer mancate. .
gabrenia, la 16 February 2010 - 10:56 PM, a spus:
Draga mea,primii mei trandafiri pe care i-am facut(deci premiera!)au fost din sugus.cred ca mai am poze prin calculator.Ia sa vad1 Da,am gasit,cam asa arata al doilea tort mai acatarii facut de mine in iunie anul trecut,cu trandafiri din sugus pt.ca pe atunci nu stiam sau mai bine zis nu aveam curaj sa incerc pasta de zahar sau cea din lapte praf.s-au comportat minunat dar sa nu-i bagi la frigider ca se inmoaie.te pup!
Gabrenia draga ,dar ce de efect e grilajul de royal peste glazura de cioco'!!!!Si tu zici ca asta e al doile tort mai "acatarii".?!E foarte frumos si original cu decorul asta! .
Va multumesc tuturor pt. ca v-ati facut timp si pt. mine.Va si va doresc la cat mai multe la fel de frumoase si originale.Pa paaaa!
Postat 18 February 2010 - 04:34 PM
si
Postat 20 February 2010 - 12:53 AM