Nelamuriri de toate felurile
Postat 08 March 2010 - 02:37 PM
Postat 08 March 2010 - 02:51 PM
raluca elena, la 08 March 2010 - 02:37 PM, a spus:
Eu nu cunosc programele astea,dar sînt aproape convinsa ca ai un troian ceva...
Daca ai avea un kaspersky,sa vezi ce ar "guitza"
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 08 March 2010 - 04:33 PM
Maya, la 08 March 2010 - 02:51 PM, a spus:
raluca elena, la 08 March 2010 - 02:37 PM, a spus:
Eu nu cunosc programele astea,dar sînt aproape convinsa ca ai un troian ceva...
Daca ai avea un kaspersky,sa vezi ce ar "guitza"
Eu pateam altceva, din pricina unor purcelusi ce se bagau chiar in Startup!!! Era un singur tip de virus, de fapt, dar pana m-am prins de smecherie, am consumat timp si nervi la greu! Ce se intampla, de fapt? In momentul in care ma conectam la internet, dupa 1-2 minute, se bloca laptopul. Nu mai puteam face nimic, il restartam si iar se bloca. Daca nu ma conectam la internet, faceam absolut orice cu magaoaia. Nu mai stiu ce antivirus aveam, dar nu gasea ala nimic. Intr-un final, am vazut ca aparea un program ciudat in Startup - care n-avea ce cauta acolo. Scormonind pe net (de pe laptopul jupanului), am aflat ca ala era un troian si doar Spyware Doctor with Antivirus il putea curata. Am facut rost de antivirus, dar ala cerea conexiune la internet pentru terminarea instalarii si n-a mers. Asa ca, am formatat (pentru a 3-a oara, cred) calcularetu', am bagat antivirusul ala, apoi am instalat si restul de programe. Pan' acu' n-am mai avut nici un puricas pe plantatie, si-a trecut vreo juma' de an! Acel troian cred ca venea pe langa torente si se baga singurel in Startup. Asa ca, pentru a preintampina alte "bucurii" am facut 2 conturi pe calculator: ala principal, plus unul cu drepturi restrictionate - pe asta-l folosesc atunci cand intru pe internet. Am observat ca, din cand in gand, antivirusul imi baga la interval o casuta, unde-mi zice ca nu-s ce IP incearca sa se bage peste mine si ma-ntreaba ce sa fac, daca sa-l las pe ala ori sa-l blochez. Normal ca-i dau Block de fiecare data! Dar, am vazut ca antivirusul are presetata optiunea asta si, daca eu nu ajung in timp util sa tastez, blocheaza singurel acel IP.
Nu am mai avut nici un fel de probleme cu virusii, de cand utilizez contul restrictionat! Antivirusul se updateaza singurel, nu e nici un blocaj. Cine vrea sa-mi bage pe gat, cu forta, fel si fel de purici, nu a reusit pana acum, iar eu imi vad linistita de treaba, fara sa am nici o problema!
Un alt antivirus bun e Avira - dar nu e in stare sa rada acel virus, care mi-a cauzat mie atatea dureri de cap. Il detecteaza drept troian, dar nu-l poate curata.

Am mai auzit o chestie: daca virusul e nou si antivirusul instalat pe calculatorul tau inca nu e updatat, ori inca nu are "leac" pentru acel virus, nu este detectat in timpul scanarii. Suna ciudat, dar asa mi-au zis unii omuleti ce se ocupa cu calculatoarele.
Raluca, sper sa rezolvi curand problema, oricare-ar fi ea. Incearca sa mai instalezi vreun antivirus, ori scaneaza-ti calculatorul on-line.
Insanatosire grabnica pentru calculatorul tau!

Postat 09 March 2010 - 04:35 AM

Postat 09 March 2010 - 11:20 AM
Postat 09 March 2010 - 11:59 AM
raluca elena, la 09 March 2010 - 04:35 AM, a spus:

Raluca, am avut o problema cu un calculator inainte de Craciun. Pur si simplu nu puteam accesa nimic care se termina in .exe. Intr-un final fratele meu a reusit sa-l scaneze cu bitdefender(luat cu licenta, actualizat etc) si prima data nu a descoperit nimic. A doua oara a descoperit un vierme dar nu a reusit sa-l stearga sau sa-l mute in carantina. Am instalat Vipre care a curatat tot ce era de curatat si acum calculatorul merge f bine. Pentru ca-mi expirau licentele de bitdefender nu le-am mai actualizat si am luat Vipre pt toate calculatoarele. A fost foarte convenabil de cumparat de pe site-ul oficial si nu din Romania(o diferena de pret destul de mare) La primele scanari a descoperit destul de multe probleme pe care bitdefenderul nu le vedea.
Postat 11 March 2010 - 12:32 AM
Postat 11 March 2010 - 02:45 PM

Postat 11 March 2010 - 07:55 PM

Postat 12 March 2010 - 12:40 PM
M-am logat din nou, acelasi lucru.
Poate cineva sa rezolve? Multumesc

Postat 12 March 2010 - 03:32 PM

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 12 March 2010 - 03:38 PM

Postat 12 March 2010 - 04:42 PM
Eataly, la 12 March 2010 - 03:26 PM, a spus:

Aaaaaa, acum m-am linistit

Maya, la 12 March 2010 - 03:32 PM, a spus:

Ok, nu-i graba, multumesc

Eataly, la 12 March 2010 - 03:38 PM, a spus:

Lasa vrajeala, am vazut ca te-ai aratat pe celalalt topic

Postat 12 March 2010 - 04:54 PM

Postat 12 March 2010 - 04:58 PM
Apesi acolo

Number of downloads: 7
ti se deschide asta,copiezi linkul si tratrataraaaa

Number of downloads: 6
si asta e linkul postului tau : http://artaculinara....dpost__p__26257
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 12 March 2010 - 05:02 PM
Maya, la 12 March 2010 - 04:58 PM, a spus:
Apesi acolo
ti se deschide asta,copiezi linkul si tratrataraaaa

si asta e linkul postului tau : http://artaculinara....dpost__p__26257
Danke!!

Postat 13 March 2010 - 03:50 PM

Bonicelli, la 12 February 2010 - 10:40 PM, a spus:
Revenim la chestia cu podoaba despre care nu se stie cum se poarta.
Am investigat si acum stiu. Se poarta la gat. Si daca te uiti cu atentie este formata in asa fel incat sa "cada" bine
cand e pusa la gat.
In momentul in care "giuvaergiul" o face, chestia aia e mai cracanata, ca sa poata intra pe gat. Dupa ce se pune la gat chestia este stransa ca sa nu cada. D-aia are si capetele intoarse ca sa nu raneasca gatul.
Am gasit o poza cu ceva asemanator la gatul unor cocoane din tribul Hamer din sudul Ethiopiei.

Acolo numa' cocoanele maritate poarta asemenea "colane". Spre exemplu, asta nu e maritata.

De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 13 March 2010 - 08:14 PM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 14 March 2010 - 02:42 AM
zoazorel, la 13 March 2010 - 08:14 PM, a spus:
Dintr-un mormant jefuit.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"