Forum Culinar: Odiseea fundamentalismului - Forum Culinar

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Odiseea fundamentalismului

#121 Useril este offline   Otilia 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 18 December 2009 - 08:58 PM

Multumesc Edi :headbang:

O poza mai clara, din aceeasi perioada

Imagine postata

#122 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationBRASOV

Postat 18 December 2009 - 09:43 PM

Otilia a spus:

Multumesc Edi :headbang:
O poza mai clara, din aceeasi perioada

super piesa otilici!!! ai dat ceva jos!!! bravos, dom'le! tine-o tot asa!
daca treci prin bv da un semn. mi-ar placea sa te vad si "live". :D

am uitat sa va spun o faza. un coleg mai nou de la birou a descoperit cu stupoare ca sunt maritata si am 2 copii dupa ce m-a vazut dansand pe mese si zbenguindu-ma ca o tzacanita, cantand la karaoke. impresia lui era ca ar fi trebuit sa stau intr-un colt cuminte. era de-a dreptul socat. adica pe bune, nu fac misto de el? te poti distra si daca ai copii? :D =))

#123 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 December 2009 - 12:51 AM

Scumpa, asa este ei barbatii ajtia, mai inapoi oleac :hungry:)

Otilesku baby, u look great!

Si eu azi am fost invitata la resto, in virtutea unei relatii amicale dupa fiasco-ul privat. A fost ok, ma bucur ca nu ne scoatem ochii si discutam frumos unu' cu altu'. In meniul meu au fost salata cu scampi.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#124 Useril este offline   criss 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 48
  • LocationCluj

Postat 19 December 2009 - 08:59 AM

puskin a spus:

Edi, asa-i ca e fain sa lucrezi cu greutati? ;) Eu deja sunt dependenta, daca fac pauza prea lunga nu ma simt bine in pielea mea.
Eu conduc de 10 ani. Este deja al doilea drum pe care il fac singura din Praga la Sibiu. Frica mi-a fost numai prima oara pana am invatat drumul, acum deja sunt relaxata pe drum si-mi place sa petrec cele 11 ore ( cam atat imi ia) numai cu mine :laughing7: .

oau 11 h praga Sibiu???? noi am facu 11 h cluj iasi... la plecare.. bine conditii de iarna, dar oricum drumul il faci in mod normal in 7 h...

Edi a fost zapada in cateva orase, sau in munti de imi era frica sa ma uit in fata insa al meu e experimentat si stau linistita cu el.. Si situatia cu orasele e similara si la noi, cu lauda de sine....
In galati au fost blocati oamenii in masini 14 h fara mancare sau caldura.. drumuri blocate.. vai vai
jumatate in cer, putin pe pamant, restul pierdut in vant...

#125 Useril este offline   criss 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationCluj

Postat 19 December 2009 - 09:05 AM

Pyt.. daca ai copii trebuie sa porti naframa si sa te uiti numai in pamant, cum draga sa dansezi pe masa.. auzi la ea ;) .. nu poti sa te karaoke in gusturile si parerile oamenilor, asa ca fa-te ca nu-ti pasa.. ;)

azi.. zi de shoping si curatenie...
mai mult zi de curatare.. am mancat niste chimicale si ficatul meu m-a pedepsit... ma gandesc ce pot sa mananc ceva usor... idei ceva fetele?

#126 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 December 2009 - 10:17 AM

Suc de varza alba, te pune una-dpua pe picere. ;)

Eu azi incep cu cafeu' si dupa aia computeru' si Arbeitu' ma mananca. A niiiiiiiiiiiiiiiiiiins. as face orice numai in casa nu as sta, dar ... ;) Nush cum o fi cararea de alergat, ca ma arde la calcaie. :mrgreen:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#127 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 20 December 2009 - 03:32 AM

Lapona Enigel a spus:

Si eu pe baricade! Deocamdata carnuri, nu carbos, salate de varza. Nu am timp sa merg la cumparaturi, sper ca saptamana viitoare sa o fac. Nuci si fructe dimineata. Asta e baza. Multa apa, cafea. Deocamdata no joggin'. Vine si ala vine.
Ruxi, cu ce Stevia faci tiramisu? Eu de Craciun o sa fiu singura, o sa fie primul meu Craciun cu me and myself. O sa imi fie de folos pentru a face un bilant, inainte de a intra intr-un nou an de viata. Deocamdata nush ce sa fac, ce meniu, ca nu ma trage inima la nimic asa singura. :roll:

Oh, Lori- daca as putea te-as teleporta aici la noi.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#128 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2009 - 07:02 AM

{SMILIES_PATH}/6.gif:drool:<" title="arms" /> Scumpa, nu iti face probleme pentru mine, ma stii ca is mai amazuana asa, nu ma sperie pe mine un Craciun singura. Si apoi vorba Ruxilinei, uneori avem nevoie si de experiente din astea :D O sa imi umplu o cada cu multi bulbuci si baie de lapte, multe lumanarele, focul in semineu, o sampanie, un CD cu feng-shui si o sa treaca :pupic: Imi mai lipesc un poster cu chippendales in fata cazii et voila: un Craciun de poveste :D !
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#129 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBRASOV

Postat 20 December 2009 - 11:32 AM

Lapona Enigel a spus:

>:D< Scumpa, nu iti face probleme pentru mine, ma stii ca is mai amazuana asa, nu ma sperie pe mine un Craciun singura. Si apoi vorba Ruxilinei, uneori avem nevoie si de experiente din astea :) O sa imi umplu o cada cu multi bulbuci si baie de lapte, multe lumanarele, focul in semineu, o sampanie, un CD cu feng-shui si o sa treaca :) Imi mai lipesc un poster cu chippendales in fata cazii et voila: un Craciun de poveste :floare: !

moama, ce pofta ce mi-ai facut! vreau si eu! nu chiar de Craciun (ca ma renega familionul), dar in oricare alta seara reteta ta e perfecta. imi lipsesc 2 ingrediente: semineul si posterul. Cu posterul o rezolv eu cumva, da ce ma fac cu semineul? :pupic:

#130 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBRASOV

Postat 20 December 2009 - 11:41 AM

criss a spus:

Pyt.. daca ai copii trebuie sa porti naframa si sa te uiti numai in pamant, cum draga sa dansezi pe masa.. auzi la ea :floare: .. nu poti sa te karaoke in gusturile si parerile oamenilor, asa ca fa-te ca nu-ti pasa.. :)

partea cu naframa nu e trecuta in contract! :pupic: si pe bune ca de cand am copii ma distrez mai fain la petreceri (cu conditia sa am la cine lasa copii). probabil pt ca stiu ca nu ma pot distra oricand, atunci cand am ocazia ma distrez la maxim. chiar am observat cand iesim in oras cu prietenii, ultimele trei perechi care ramanem pe baricade pana pe la 4-5 dimineata suntem cei care avem copii.
in ceea ce priveste parerile celorlati despre cum ar trebui sa ma comport......I don't care! atat timp cat eu ma simt bine restul nu prea conteaza. :)

#131 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 December 2009 - 01:00 PM

pyt a spus:

Lapona Enigel a spus:

>:D< Scumpa, nu iti face probleme pentru mine, ma stii ca is mai amazuana asa, nu ma sperie pe mine un Craciun singura. Si apoi vorba Ruxilinei, uneori avem nevoie si de experiente din astea :) O sa imi umplu o cada cu multi bulbuci si baie de lapte, multe lumanarele, focul in semineu, o sampanie, un CD cu feng-shui si o sa treaca :D Imi mai lipesc un poster cu chippendales in fata cazii et voila: un Craciun de poveste :floare: !

moama, ce pofta ce mi-ai facut! vreau si eu! nu chiar de Craciun (ca ma renega familionul), dar in oricare alta seara reteta ta e perfecta. imi lipsesc 2 ingrediente: semineul si posterul. Cu posterul o rezolv eu cumva, da ce ma fac cu semineul? :pupic:

Auzi facem un deal? Tu aduci origunalu' da-l naiba de poster si eu sar cu semineu'. Te prinzi? Nu e mult rau pan' la mine :) .
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#132 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBRASOV

Postat 20 December 2009 - 11:14 PM

Lapona Enigel a spus:

Auzi facem un deal? Tu aduci origunalu' da-l naiba de poster si eu sar cu semineu'. Te prinzi? Nu e mult rau pan' la mine :D .

buey, nu ma ispiti..... :) ...sa admir "bunatati" am voie (ca ce e frumos si lui D-zeu ii place) da mai mult de atat nu! originalul ti-l las tie, eu tre sa ma multumesc cu posterul.
sau mataluta te refereai la "originalul" meu propriu si personal? :) ca pe ala nu-l dau!

azi am fost la un "chef" (ziua unei fetite de 5 ani) si am mancat pe langa fripturici si salate niste fistic prajit...iar acum am un bolovan in stomac. prostia se plateste, nu? :lol: :D sper sa reusesc sa adorm. momentan ma dau pe net si beau apa cu lamaie in speranta ca o sa-mi treaca.

noapte buna, gagici!

#133 Useril este offline   edi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 December 2009 - 09:16 AM

Neata .
Pyt vai de colegul tau si nevasta lui , cred ca naframa pe cap si nas in podea scrie pe dinsa . E bine ca te distrezi :) , pe mine uneori ma apuca dracii cind mergem undeva si al meu imi zice ca nu danseaza sau si mai ... sta cu fundul pe scaun , pe scaun o sa sedem cind om avea nepoti in brate , ca sa nu ne doara salele sa-i ducem in spate .
Referitor la migdale prajite , nici nu ma gindesc sa pun gura pe una, nu suport mirosul de migdale/alune/nuci/arahide prajite, cele crude sunt :) .

Oti imi pare rau dar nu te cunosteam , arati bine, shortii vad ca sunt atit de largi ca in curind din juma de ei iti faci fustita.
Lapona am facut si eu un craciun singurica, a fost cu baie/luminari fara shemineu =)) , dar cu o salata de mere acrisoare rase + citeva nuci maruntite si 2 linguri de coniac - gustos era amestecul plus un pahar de shampanie , si a 2 zi examen la unul din cele mai grele obiecte .
Cris ca idee o bucatica de carnita de iepure cu ceva legume .
Am facut aseara partea din fata a unul iepure , sotul a zis ca e delicatesa (e prima data cind maninca iepure de cind noi ne cunoastem - mai mult de 4 ani) , carnita spalata/uscata/portionata apoi am tavalit-o un pic prin piper si boia iute , mujdei si putina sare , am lasat sa se patrunda aromele in ea , si am pus-o la copt pe aproape o ora , la 180 grade d-lui a mincat aseara alaturi de mamaliga , mujdei si brinza de oi , eu abia deseara am sa o gust.

#134 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2009 - 04:23 PM

pyt a spus:

Lapona Enigel a spus:

Auzi facem un deal? Tu aduci origunalu' da-l naiba de poster si eu sar cu semineu'. Te prinzi? Nu e mult rau pan' la mine :D .

buey, nu ma ispiti..... :) ...sa admir "bunatati" am voie (ca ce e frumos si lui D-zeu ii place) da mai mult de atat nu! originalul ti-l las tie, eu tre sa ma multumesc cu posterul.
sau mataluta te refereai la "originalul" meu propriu si personal? :) ca pe ala nu-l dau!

azi am fost la un "chef" (ziua unei fetite de 5 ani) si am mancat pe langa fripturici si salate niste fistic prajit...iar acum am un bolovan in stomac. prostia se plateste, nu? :) ;) sper sa reusesc sa adorm. momentan ma dau pe net si beau apa cu lamaie in speranta ca o sa-mi treaca.

noapte buna, gagici!

Nu scumpa, eu sunt complet cotra din astea, eu ma refeream la shipaneilshi, deci imi place ideea: tu vii cu ei, mi-i predai, tu te uiti mumos la ei, eu ma ocup de ei. Ei sa mai spuna careva ca femeile nu se inteleg bine! ;)
Si daca nu stii cam ce sa aduci, permite-mi sa iti dau cateva idei. :oops: viewtopic.php?f=14&t=492&start=0

Asta e si invitatie shpeshal pentru toate frumoasele fundamentaliste!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#135 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBRASOV

Postat 21 December 2009 - 11:17 PM

Lapona Enigel a spus:

Nu scumpa, eu sunt complet cotra din astea, eu ma refeream la shipaneilshi, deci imi place ideea: tu vii cu ei, mi-i predai, tu te uiti mumos la ei, eu ma ocup de ei. Ei sa mai spuna careva ca femeile nu se inteleg bine! :toothy9;
Si daca nu stii cam ce sa aduci, permite-mi sa iti dau cateva idei. :oops: http://www.artaculinara.com/forum/viewt ... 92&start=0

Asta e si invitatie shpeshal pentru toate frumoasele fundamentaliste!

wow! deci daca fac rost de raoul bova il pastrez numai pt mine. brunetzii cu ochi albastri sau verzi sunt "pasiunea" mea! am pata pusa pe domnul raoul de cand ma stiu. dap, cred ca o sa visez frumos la noapte! :roll:

#136 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2009 - 11:28 PM

Sora mea de suferintzi, suflet si celulite, vin la mama sa te pupe, cum ma intelege ea! :toothy9;
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#137 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2009 - 11:31 PM

Hauzi, facem deal 2? Ti-l dau tie pe Henry, da' mi-l lasi mie pe Raoul?? :toothy9; :laughing7:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#138 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2009 - 11:43 PM

Si ia, gata cu destrabalarea, meniul, ce mai mancati, ce sport mai faceti?

Eu azi, dezorganizat, ca de obicei. M-am alergizat urat de tot si nu stiu de la ce. Nu stiu daca e de la frig sau de la niste mere. In orice caz mi s-au umflat ochii, fata instantaneu. Ma dispera ca nu stiu la ce anume reactionez asa. Si nucile imi fac rau.

Azi am mancat: carne, o placintuta de ficat de porc si seara doua ochiuri cu rosii si castravete. Apa si cafea. Nu m-am mai cantarit nici nu o fac. Am tot planuit sa imi integrez cate o sedinta lejera de joggingm ca trebuie sa ma acomodez iar la efort, insa a nins si a inghetat si tot alergatul pe care l-am reusit azi a fost dupa autobuze si trenuri. Sper sa se faca iarasi cat de repede cararea de alergat :toothy9;
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#139 Useril este offline   criss 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationCluj

Postat 22 December 2009 - 08:39 AM

Moamaaa ce va destrabalara-ti pe acilea :violent1: , si eu va credeam fomei serioase.. :clown:

Lapo teste pt alergie ai facut? nu te lasa asa ca nu cumva sa te trezesti cu ceva mai urat.. si nici macar sa nu stii de la ce..
Eu primavara faca alergie, nu se stie de la ce, dar se banuieste ca fie de la roua fie de la polen..

Cu meniul eu stau si nu stau.. adica am zile cand efectiv nu imi trebuie sa mananc nimic.. cum a fost ieri, am ajuns la 9 seara acasa, de la 3 nu mai mancasem decat 5 biscuiti simpli si o banana, si ma gandeam ce bine o sa imi cada supica calda de acasa.. dar parca mancam pietre asa ma simteam ... nush ce este..mai ales ca dimineata ma trezesc cu stomacul plin.. oi fi somnambula? :notworthy:
De abia astept insa sa reiau sala.. ma gandesc sa merg la sala , dar la dans sau pilates... si ma gandesc ca dupa sarbatori....

#140 Useril este offline   edi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 22 December 2009 - 03:37 PM

:)

Sunt cuminte pe cit e posibil , mai nou dimineata maninc supa/ciorba (de varza , sfecla rosie, mazare etc.) , ceai si brinza de oi.

meniu de azi:
dejun: ciorba de sfecla rosie cu mazare verde.
prinz: supa de mazare (pesmeti din piine neagra).
cina: trebuie sa fac un shok alimentar pentru analizele de miine - deci va fi ceva sarat/condimentat + muratura

Am mai avut in meniu o multime de nervi , dar au trecut e mai usor acum.

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul