Sunt la 75 si sunt bine, arat bine si ma simt bine.
Ca sa ajung ca pe vremea tineretii

Acu' ca am aranjat partea cu corpul am trecut la partea cu capul .... hihi. Mai concret, inca rumeg pe cartea aceea despre "Cum sa-ti pastrezi sanatatea creierului" de Jean Carper de unde scot idei si le bag la regimul fundamentalist. Ca sa fac un rezumat extrem de rapid, elementele cheie in dezvoltarea dar si regenerarea creierului sunt acizii grasi omega 3 si antioxidantii. Cu totii stim care sunt sursele principale de omega 3. Pentru antioxidanti se recomanda legumele si fructele - in special cele cu pigmenti puternici - ; ceaiul; vinul rosu. Cel mai mare continut de antioxidanti il au prunele uscate iar intre fructe si legume, campionii sunt spanacul, capsunele si coacazele negre.
Referitor la ce-a scris Lapi mai sus. Este adevarat! Dupa o oarecare perioada de mincat sanatos, corpul nu mai accepta orice. Si mie mi se intimpla sa ma simt rau ori de cite ori maninc ceva care nu ar trebui sa maninc. Am fost surprinsa de treaba asta mai ales ca, am suferit reactii kiar si in cazul alimentelor pe care le consideram "nevinovate". Spre exemplu, eu mincam mult orez. Acum nu mai pot. Se pare ca organismul meu nu suporta atita amidon si de fiecare data cind maninc orez, ma resimt.
Va pup!