Forum Culinar: Odiseea fundamentalismului - Forum Culinar

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Odiseea fundamentalismului

#141 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 24 December 2009 - 10:00 AM

Fete fete cucuiete!
V-ati pregatit desuurile, v-ati facut sportul, mujkii, v-ati dat bine cu crema, machiate, coafate, gata sa vina Mosu?
Va pupa Lori si va ureaza un Craciun frumos dragelor si sa nu uitati: o coapsa bine conturata e muuuuult mai apetisanta decat sarmale, salata buf, buorsh, tort 'n'cou :mrgreen: .
Aveti grija de voi si va urez sarbatori luminate dragelor! {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" /> {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" /> {SMILIES_PATH}/6.gif:D<" title="arms" />
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#142 Useril este offline   raluca elena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 22-November 09

Postat 26 December 2009 - 01:35 AM

Lori, daca nu m-am machiat ci machit mai pupa Lori la mine? :floare: Ca io pup la ea :santa:
raluca elena

#143 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 December 2009 - 01:46 AM

Pupa, pupa ca si io o alta machitoare :floare: , dar numai in seara de Craciun, am avut o scuza nah. Azi cumintica apa plata, Kefir si rasol.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#144 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 27 December 2009 - 01:28 AM

Lori- pupaturi si de la mine.
Eu mai putin cuminte, pentru ca a trebuit sa gust prajiturica facuta. DAR... ta-da... am fost doua zile consecutiv cu Tudor afara. Am profitat de vremea insorita si am dat o tura de cartier (mai micut ce-i drept).
Am gasit niste retete splendide cu prune uscate si incep sa le execut chiar de miine, nu procrastinez.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#145 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 09:19 PM

Bravo bravo ca ai iesit. Si eu mi-am facut curaj si s-a lasat cu doua zile de antrenament, gata gheat aa fost sparta. Desi am febra, m-am simtit fantastic!

Si acum meniul meu de azi, cuminte:

MD: omleta cu ciuperci in putin ulei de rapita, alaturi rosii si ardei.
Imagine atasata: 63_9e5fd63ed3b8ae266572ed6ac842f506.jpg
G1: doua bucatele de ciocolata

Pranz: perle de branza cu jumate borcan de chefir si seminte de in:
Imagine atasata: 63_555726d31c89f57165c422e2956c6031.jpg
G2: arahide
Cina: salata cu putin ulei de masline, zeama de lamaie, alaturi de creveti trasi in ulei de masline:
Imagine atasata: 63_e7253f51d72dd82b9e028ad09d9aea01.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#146 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 27 December 2009 - 09:21 PM

That was it for today, pup y'all. Maine e zi de plimbare, iesit la cafea cu socrella :angryfire:, ca am ramas in termeni buni eu cu ea.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#147 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2010 - 11:17 AM

Muchachas da' pe unde imi umblatzi mandrelor??

No bine, eu dau cu subsemnatul inainte.
Ieri mi-am invins pentru prima oara impulsul de a merge sa iau dulciuri. Iar vine o perioada cand as manca si lemn cu zahar insa ca niciodata, ieri am reusit sa ma controlez, cu fructe, e drept si iaurt cu fructe insa nu am mai alergat sa iau imediat ciocolata si alte tampenii...ceea ce este un progres remarcabil.

EDIT: ca am uitat ca am pus salata mai sus :roll: Is cu capu'!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#148 Useril este offline   Issis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 170
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationTargoviste

Postat 03 January 2010 - 12:01 PM

Lapona Enigel a spus:

Ieri mi-am invins pentru prima oara impulsul de a merge sa iau dulciuri. Iar vine o perioada cand as manca si lemn cu zahar insa ca niciodata, ieri am reusit sa ma controlez, cu fructe, e drept si iaurt cu fructe insa nu am mai alergat sa iau imediat ciocolata si alte tampenii...ceea ce este un progres remarcabil.

Inteleg senzatia...iar eu o asociez cu stresul intelectual.
Povestea kilogramelor mele este urmatoarea: din iune pana in octombrie nu m-am miscat din fata calculatorului pentru ca am elaborat o oarecare lucrare de doctorat. Munca multa, cutitul la os ca timpul de depunere era in octombrie, nervi, greutati in abordarea unor chestiuni de specialitate...Zi lumina la calculator si printre hartii si carti.
Ce credeti ca ma deconecta? O ciocolata mare, o juma de borcan de dulceata....ma simteam asa bine cand plecam de la lucru sa mananc ceva...si prelungeam momentul, evitanad sa ma intorc iarasi la ale mele. Totodata am exagetar cu alimentele nepermise. imi era lene sa-mi gatesc...si uite asa: sedentarism, stres, nervim dulciuri...

#149 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2010 - 12:11 PM

Aceeasi poveste am trait-o si eu din septembrie pana in decembrie. Nu a fost de doctorat insa mi-a facut nervii prastie. Si da, borcane cu dulceata, ciocolate, cacaturi, oh, au fost companionii mei de nadejde. :evil:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#150 Useril este offline   Issis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTargoviste

Postat 03 January 2010 - 03:26 PM

Lapona Enigel a spus:

Aceeasi poveste am trait-o si eu din septembrie pana in decembrie. Nu a fost de doctorat insa mi-a facut nervii prastie. Si da, borcane cu dulceata, ciocolate, cacaturi, oh, au fost companionii mei de nadejde. :evil:

Da, stiu cum este

Dupa ce a trecut cu bine momentul cu teza, plina de fericire si eliberata , ce crezi ca am facut. M-am pus pe gatit, ca de...suferisera destul ai mei mancand doar cartofi prajiti si paste- ca asta era sotul in stare sa faca singur. Si din octombrie pana alaltaieri dai cu mancaruri, produse de panificatie, prajituri de casa la greu. Nu m-am putut aptine. Am mancat si eu cot la cot cu ei.
Dar acum am decis sa gatesc separat pentru mine si sa ma abtin.

Azi: m.d. un bol de fulgi de ovaz cu 200 ml lapte
gustare: o cana de suc de legume (morcov, telina, sfecla rosie si o legatura de partunjel)
pranz: o farfurie mare cu supa de legume si o felie ce muschi la gratar
pe parcursul zilei : Ceai verde, apa , o cafea, restul de suc de legume (inca vreo 300 ml)
pt seara am un macrou de vreo 200 g facut la abur si o salata
Mai am de citit in privinta alimentelor si a cantitatilor, dar sper sa recuperez din mers.
Pentru mine acum e important sa iau mana de pe dulciuri - si baiatl meu are gramezi de ciocolata ...iar eu cred ca am devenit dependenta :D si sa ma tin de o alimentatie cat de cat corecta.

#151 Useril este offline   Issis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTargoviste

Postat 03 January 2010 - 03:27 PM

Issis a spus:

Lapona Enigel a spus:

Da, stiu cum este

Dupa ce a trecut cu bine momentul cu teza, plina de fericire si eliberata , ce crezi ca am facut. M-am pus pe gatit, ca de...suferisera destul ai mei mancand doar cartofi prajiti si paste- ca asta era sotul in stare sa faca singur. Si din octombrie pana alaltaieri, dai cu mancaruri, produse de panificatie, prajituri de casa la greu. Nu m-am putut aptine. Am mancat si eu cot la cot cu ei.
Dar acum am decis sa gatesc separat pentru mine si sa ma abtin.

Azi: m.d. un bol de fulgi de ovaz cu 200 ml lapte
gustare: o cana de suc de legume (morcov, telina, sfecla rosie si o legatura de partunjel)
pranz: o farfurie mare cu supa de legume si o felie ce muschi la gratar
pe parcursul zilei : Ceai verde, apa , o cafea, restul de suc de legume (inca vreo 300 ml)
pt seara am un macrou de vreo 200 g facut la abur si o salata
Mai am de citit in privinta alimentelor si a cantitatilor, dar sper sa recuperez din mers.
Pentru mine acum e important sa iau mana de pe dulciuri - si baiatl meu are gramezi de ciocolata ...iar eu cred ca am devenit dependenta :D si sa ma tin de o alimentatie cat de cat corecta.

#152 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: visiniu
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationPrague

Postat 04 January 2010 - 12:01 PM

La multi ani dragelor!

Cam slabuta miscarea...cum stati cu fundamentalismul? :roll:

#153 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 January 2010 - 04:51 PM

La multi ani si tie luptatoare mica!

Pai slabut aici, ca vad ca fetele astea or dat bir cu fugitii. Oare sa fie proverbu' ala cu lupu si paru adevarat? :roll: Eu am fost mega mega cuminte, nici un abuz nimic. Doar ce m-am rasfatat cu cate o afumatura trimisa de mama, o data la Craciun si apoi de Anul Nou. In seara de revelion am fost vegetariana si fundamentalista, pentru ca am petrecut cu colegi vegetarieni, asa ca mie nu am ce sa imi reprosez :lol: Mai bag eu cate o ciocolata asa dar rar, insa per ansamblu totul bine. Cu alergatul acum pauza ca e o gheata afara si am si uitat sa imi iau ceva semnalizatiare sau luminite ca sa pot alerga mai pe intuneric. Maine am liber dimineata asa ca Lola o sa aiba program.

Ia sa vedem, care mai misca p-aici, ala eu, ala eu? :roll:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#154 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationBRASOV

Postat 04 January 2010 - 08:34 PM

la multi ani, gagici! hop si eu pe aici! tot fundamentalista, dar super ocupata. mi-am convins sotul sa mergem la sala si sper sa reusim sa ne reorganizam in asa fel incat sa mergem de 3 ori pe saptamana.
un pic obosita dupa multele nopti nedormite, dar a meritat! m-am distrat super de sarbatori! singurele mele pacate au fost o felie de cozonac cu nuca si destul de multe pahare cu vin rosu!
hai va pup ca tre sa culc maimutele!

#155 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2010 - 10:16 AM

Bine ai revenit Pytulice si ma bucur foarte tare ca te-ai distrat. Eu am petrecut lin si mai ales extraordinar de frumos de Craciun, desi am fost singura :thumleft:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#156 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 05 January 2010 - 10:57 AM

La multi ani Pyt! :thumleft:
Ma bucur ca te-ai distrat. Maimutele ce-ti fac? :tongue3:
Si eu am petrecut de Revelion, m-am culcat numai spre dimineata vreo 3 zile la rand si acum nu imi pot reveni.

Laponico, nu ai cumva prin masina vesta reflectorizanta? Ca e numai buna de pus peste echipament pentru alergat pe intuneric...

#157 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2010 - 04:19 PM

Maaaama, esti geniala, uite ca la asta nu m-am gandit. Ma duc sa ma uit si poate ies o tura in seara asta, cu toata ca is bagata iar pana peste urechi in materiale si hartoage :love3: . Sper ca diseara sa pun si meniul. Nush ce am dar ma simt teribil de obosita azi, fara vlaga.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#158 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 05 January 2010 - 06:43 PM

Lapi, de multe ori nu vedem fix solutiile cele mai simple :love3: . Daca te simti fara vlaga inseamna ca nu mananci suficient. Vitamine si minerale iei?

#159 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 January 2010 - 07:00 PM

Nu, nu iau. De mancat am mancat arhisuficient crede-ma. Nu m-am dat in barci, am fost inteleapta insa suficient. In loc sa ies azi, am adormit dupa amiaza. M-am trezit cu dureri groaznice de cap si usturime in gat. Adevarul e ca de ieri ma simt tare rau si nu ma pot concentra la nimic. Desi am avut vacanta, am avut probleme cu somnul si nu m-am putut odihni, trezindu-ma mereu pe la 5 dimineata :love3: . Asa ca azi pas, raman acasa si lucrez si sper ca maine sa fiu mai cu energie. Culmea, am observat ca mi-au revenit crampele in pulpele de jos, cred ca e cazul de o cura de magneziu si calciu.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#160 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 05 January 2010 - 07:06 PM

Ar fi bune niste vitamine si minerale, sau macar un calciu, magneziu, d3 si vitamina C ( cam 1-2grame/zi). Daca te incearca o raceala ia vitamina C din 3 in 3 ore cate 2 grame pentru 1-2 zile.

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul