Lapona Enigel a spus:
Aceeasi poveste am trait-o si eu din septembrie pana in decembrie. Nu a fost de doctorat insa mi-a facut nervii prastie. Si da, borcane cu dulceata, ciocolate, cacaturi, oh, au fost companionii mei de nadejde. :evil:
Da, stiu cum este
Dupa ce a trecut cu bine momentul cu teza, plina de fericire si eliberata , ce crezi ca am facut. M-am pus pe gatit, ca de...suferisera destul ai mei mancand doar cartofi prajiti si paste- ca asta era sotul in stare sa faca singur. Si din octombrie pana alaltaieri dai cu mancaruri, produse de panificatie, prajituri de casa la greu. Nu m-am putut aptine. Am mancat si eu cot la cot cu ei.
Dar acum am decis sa gatesc separat pentru mine si sa ma abtin.
Azi: m.d. un bol de fulgi de ovaz cu 200 ml lapte
gustare: o cana de suc de legume (morcov, telina, sfecla rosie si o legatura de partunjel)
pranz: o farfurie mare cu supa de legume si o felie ce muschi la gratar
pe parcursul zilei : Ceai verde, apa , o cafea, restul de suc de legume (inca vreo 300 ml)
pt seara am un macrou de vreo 200 g facut la abur si o salata
Mai am de citit in privinta alimentelor si a cantitatilor, dar sper sa recuperez din mers.
Pentru mine acum e important sa iau mana de pe dulciuri - si baiatl meu are gramezi de ciocolata ...iar eu cred ca am devenit dependenta

si sa ma tin de o alimentatie cat de cat corecta.