Forum Culinar: Odiseea fundamentalismului - Forum Culinar

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Odiseea fundamentalismului

#161 Useril este offline   Otilia 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 10 January 2010 - 06:33 PM

Salutare națiune si noroc! La mulți ani tuturor și un an plin de succese!
Io-te ca mai revin și eu pe-aici.Sper sa fiu mai consecventă anul acesta.
Pyt-ule va felicit pentru decizia in ceea ce priveste sala. Și eu am de gind sa ma intorc la sala incepind de prin Martie.
Pina atunci.... alearga, Lola, alearga! :D
Si, vorbind de Lola.... Laponescule te felicit si ma bucur mult pentru matale ca te-ai intors la alergat. Vezi ca in decathlon se vind niste benzi adezive pentru alergatori/biciclisti, care se pun peste pantalon, in jurul glezenelor sau peste brate. In orice caz, ideea lui Ruxi cu vesta reflectorizanta mi se pare excelenta.

Va pup!

#162 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 January 2010 - 09:02 PM

:D Pupesku si eu la Otilesku si tare m-ai mai bucurat tu fata mea. :D Uite asa saream in seara de revelion :( . Eu seara de rev mi-am petrecut-o vegetal, ca am facut-o la colegi care nu ppau carne, am leganat un bebica mic miiiiiiic, am jucat jocuri, am baut ceai, o bere si un pahar de sampanie, pe care nu l-am putut termina, si cam asa mi-am facut eu de cap de revelion. De Craciun am scris si mai sus am fost la fel, foarte cumintica, am mancat produse traditionale in ziua de Craciun. Dar cum stomacul meu protesteaza in ultimul timp la din astea "grele", m-am intors spasita la sfanta pomenire: salate, ton, carne slaba de pui, creveti, ulei puuutiiiin, lactate, seminte de in, wasa. Cam asa arata meniul meu zilnic. Sigur ca e si ciocolata din cand in cand, dar numai din cand in cand. :D So, raportat si gata fete, va doresc un start de saptamana de succes!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#163 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationBRASOV

Postat 10 January 2010 - 10:26 PM

am trecut doar sa va pup! saptamana asta am fost cam ocupata. la fel o sa fie si saptamana care vine. as vrea sa ma pot reorganiza si sa-mi postez meniurile zilnic ca sa ma trageti de urechi cand gresesc. oricum am un nou target. pana in martie trebuie sa ma fac "piesa" pt ca merg in Mauritius si asta inseamna aparitie pe plaja in costum de baie. nu-mi pun target de kg, vreau doar sa merg la sala si sa ma "intaresc" pt ca deja se vede cu ochiul liber ca n-am mai tras de mult de fiare. wish me luck. I pup u!

#164 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2010 - 10:42 PM

Moooooaaaaaaaa, Mauritius auzi la eaaaaa! :angry: Hai ca-mi dai idei cum sa imi petrec vara. Pupa fata la Pytulice blonda si frumoasa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#165 Useril este offline   Otilia 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 11 January 2010 - 12:44 AM

:angry: Bravo Pytulicea.... hai ca devin invidioasa! :salut:

Laponicule tu daca n-ai idei de vacanta treci pe la mine ca e plaja si pe-aici :) nu ca in Mauritius.... da' e cu Otilescus! :mrgreen:

#166 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: visiniu
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationPrague

Postat 11 January 2010 - 04:33 PM

Otilescule, te dadusem disparuta :) .

Pyt, ce vacanta misto. Doar tu si sotul :mrgreen: ?

Eu m-am reapucat de sala dar ma lupt un pic cu foamea :roll: .

#167 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 January 2010 - 04:41 PM

À propos de foame, azi m-am gresit cuniste cremwurst -venita pe la 3 dupa ce abia ingerasem o cafea. Atata ete, o sa ramana la "greseala" asta. Ma duc inapoi la treaba, f**** computer work!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#168 Useril este offline   edi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 12 January 2010 - 09:40 AM

Salutare fundamentalistelor.
Un an nou cit mai bun din toate punctele de vedere.

Pe mine disparuta sa nu ma dati , sunt pe aici , cu voi , va citesc dar nu prea am ce spune.
O dau mai mereu in bara , mi-e greu caci in fiece sfirsit de saptamina am oaspeti (si asa va fi pina in vara), dar dau cu capul numai dimineata , in restul zilei sunt cuminte.
Mai nou iau cina pina la 18.00 apoi pe la 20.00 beau un pahar de chefir(facut in casa).(intre 22.00 si 23.00 e timpul de culcare)
In ultima luna am slabit 2 kg si de sarbatori am adaugat unul la loc.
Sport fac la 3 zile, si am o febra in coapse de nu ma pot aseza uneori pe scaun(azi e ok desi am facut aseara , probabil si-au revenit deja muschii) , imi place ca mi s-a intarit fundul si simt ca am si acolo muschi inainte era doar tesut adipos.
Trebuie sa-mi mai fac curaj sa incep a face abdomene, de prin octombrie am renuntat la ele si ar fi timpul sa-mi reanimez si muschii de la burta.

V-am :lol: pe toate, o zi buna.

#169 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBRASOV

Postat 17 January 2010 - 10:34 PM

puskin a spus:

Otilescule, te dadusem disparuta :floare: .

Pyt, ce vacanta misto. Doar tu si sotul :mrgreen: ?

Eu m-am reapucat de sala dar ma lupt un pic cu foamea :roll: .

sper sa fie misto. este o vacanta castigata de iubitul meu sot ca si bonus pt munca depusa! :pupic: vom merge noi si alti premiati cu perechile lor. partea nasoala e ca inevitabil vor exista discutii despre munca, dar sper ca peisajul sa compenseze. m-am dat un pic pe net sa vad zona (pentru ca initial ne spusesera ca mergem in maldive) si mi-au cam picat plombele. iar cand am vazut cat costa un sejur all inclusive...pai as sta 3 luni in turcia de banii aia! yep, trebuie sa trag tare de fiare ca sa ma incadrez in peisaj.

#170 Useril este offline   Luanda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 174

Postat 18 January 2010 - 10:43 PM

Am si eu o rugaminte. Tata s-a blocat. Nu stie ce sa mai manance. As vrea sa ii fac un menu orientativ pt o saptamana. E un fel "uite ce ai putea manca" dar eu nu stiu cum sa balansez zilele pt ca nu am tinut regim. M-am insiprat de la voi a iesit si a iesit meniul de mai jos. Ce parere aveti?

Luni
Mic dejun: Cafea, musli+iaurt
Gustare: un fruct
Pranz: peste la gratar cu salata si fasole verde cu usturoi
Gustare: Un pumn de seminte
Cina: salata de rosi, ardei si ou

Marti
Mic dejun: cafea, banana+iaurt ( eu iubesc banana cu iaurt dimineata )
Gustare : portocala
Pranz: Ghiveci de legume( sau mazare) cu piept de pui
Gustare:un morcov mediu
Cina: 2 wasa cu branza de vaci degresata si ceai (asta mi-a zis ca ii place)

Miecuri
Mic dejun: Cafea, omleta cu dovlecel
Gustare:
Pranz: supa de legume cu carne de vita
Gustate: o wasa cu branza de vaci degresata
Cina: Salata verde, rosi si piept de pui

Joi
Mic dejun:Cafea, iaurt cu musli
Gustare: o mana de fructe uscate
Pranz: mazare cu pulpe de pui fara piele si salata rosi
Gustare fructe
Cina: spanac cu ou poached ( cum ii zic in romana? :roll: )

Vineri
Mic dejun: Cafea, ou fiert si telemea
Gustare: castravete si morcov (imi place si mie sa rontai la munca :headbang: dar le mai dau prin hummus)
Pranz: macrou la cuptor cu salata
Gustate: iaurt degresat
Cina: copane de pui la cuptor cu salata de varza

Sambata
Mic dejun: Cafea, kefir + 2 wasa
Gustare: fructe uscate
Pranz: tocana de pastai cu carne de porc slaba si salata
Gustare: portocale :D
Cina: perle de branza cu mamaliga

Duminica
Mic dejun: Cafea, fructe iaur si musli
Gustare: mar bucatele cu stafide si scortisoara (alta manie de a mea la munca)
Pranz: Legume inabusite si piept de pui
Gustare: iaurt
Cina: cotlet de porc slab cu salata de varza

Tata are 172cm si 95 kg (a pus 3 kg de sarbatori :D ) . Avea mai putin asta vara dar s-a ingrasat in toamna, apoi iar a slabit si mai departe ...asa se intampla daca ai partener de mancat. Acum s-au hotarat sa slabeasca. Sa vedem! Au colaborarea mea si experienta voastra ;)

#171 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 19 January 2010 - 03:31 PM

Luanda, arata binisor meniurile. As mai schimba pe ici pe colo la micul dejun. Cerealele nu tin de foame, proteinele si grasimile da. Seara sa evite wasa si mamaliga, le poate manca in schimb la pranz. Fructe 1-2 maxim/zi, nu seara.

In rest: carne, branza, oua, peste, legume si seminte de tot felul, iaurt, kefir.

Grija la fructele uscate, posibil sa aiba zahar.

#172 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 19 January 2010 - 03:34 PM

pyt a spus:

sper sa fie misto. este o vacanta castigata de iubitul meu sot ca si bonus pt munca depusa! :appl: vom merge noi si alti premiati cu perechile lor. partea nasoala e ca inevitabil vor exista discutii despre munca, dar sper ca peisajul sa compenseze. m-am dat un pic pe net sa vad zona (pentru ca initial ne spusesera ca mergem in maldive) si mi-au cam picat plombele. iar cand am vazut cat costa un sejur all inclusive...pai as sta 3 luni in turcia de banii aia! yep, trebuie sa trag tare de fiare ca sa ma incadrez in peisaj.

Sigur o sa fie misto. Norocoaso care esti ( cu asa sot adica :o ), da' nici pe el nu-l plang :o .

#173 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBRASOV

Postat 19 January 2010 - 11:13 PM

la brasov ne-a luat iarna prin surprindere! :toothy9; adica pe aia cu dezapezirea. deci pot sa ma dau cu sania pe orice drum vreau eu acum!!!!

mare atentie soferilor, se pare ca exista tendinte sinucigase la categoria pietoni. eu am reusit in decurs de 5 minute sa ma cert cu 2 "pietonite" destepte care s-au gandit ca "ce daca e zapada pe sosea" si au sarit sa traverseze strada fara sa se gandeasca. am mentionat ca erau pe langa trecere, asa cam pe la 1-2 m, ca de ce s-ar deplasa? pe bune, a inebunit lumea! noroc ca mergeam cu uimitoare viteza de vreo 20km la ora si desi s-a facut masina saniuta am reusit sa opresc la vreo 20 de cm de prima iar dupa 5 minute , la urmatoarea trecere de pietoni domnisoara a pus mainile preventiv pe capota ca sa-mi opreasca masina dupa ce mi-a sarit in fata. mai sa fie, ce reflexe. ah, si v-am spus ca pe ambele le-am claxonat disperata vazand ca sunt sanse sa le "imping"un pic cu masina, si nici una nu s-a sinchisit macar sa se uite inspre mine?!?!? deci sunt un pachet de nervi si cu toate astea am reusit sa ma abtin sa nu-mi aprind nici o tigara.
s-au schimbat regulile de traversare: stai pe trotuar pana masina e la vreo 10 m de trecere si sariti-i in fata in ultima secunda! important, nu calcati pe zebra, treceti pe langa pt ca e mai palpitant! dap, inca tremur de draci desi ambele incidente s-au intamplat dimineata.
hai va pup ca v-am stresat destul. ma duc sa ma culc. sper sa reusesc sa adorm.

#174 Useril este offline   Luanda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 174

Postat 19 January 2010 - 11:46 PM

puskin a spus:

Luanda, arata binisor meniurile. As mai schimba pe ici pe colo la micul dejun. Cerealele nu tin de foame, proteinele si grasimile da. Seara sa evite wasa si mamaliga, le poate manca in schimb la pranz. Fructe 1-2 maxim/zi, nu seara.

In rest: carne, branza, oua, peste, legume si seminte de tot felul, iaurt, kefir.

Grija la fructele uscate, posibil sa aiba zahar.

Multumesc pt raspuns! Il modific si il trimit :toothy9;!!!

#175 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 20 January 2010 - 10:44 AM

Pytule, lasa nervii ca fac rau la ten :floare: .

Luanda, cu placere.

#176 Useril este offline   edi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 48

Postat 20 January 2010 - 01:51 PM

pyt a spus:

la brasov ne-a luat iarna prin surprindere! :floare: adica pe aia cu dezapezirea. deci pot sa ma dau cu sania pe orice drum vreau eu acum!!!!

mare atentie soferilor, se pare ca exista tendinte sinucigase la categoria pietoni. eu am reusit in decurs de 5 minute sa ma cert cu 2 "pietonite" destepte care s-au gandit ca "ce daca e zapada pe sosea" si au sarit sa traverseze strada fara sa se gandeasca. am mentionat ca erau pe langa trecere, asa cam pe la 1-2 m, ca de ce s-ar deplasa? pe bune, a inebunit lumea! noroc ca mergeam cu uimitoare viteza de vreo 20km la ora si desi s-a facut masina saniuta am reusit sa opresc la vreo 20 de cm de prima iar dupa 5 minute , la urmatoarea trecere de pietoni domnisoara a pus mainile preventiv pe capota ca sa-mi opreasca masina dupa ce mi-a sarit in fata. mai sa fie, ce reflexe. ah, si v-am spus ca pe ambele le-am claxonat disperata vazand ca sunt sanse sa le "imping"un pic cu masina, si nici una nu s-a sinchisit macar sa se uite inspre mine?!?!? deci sunt un pachet de nervi si cu toate astea am reusit sa ma abtin sa nu-mi aprind nici o tigara.
s-au schimbat regulile de traversare: stai pe trotuar pana masina e la vreo 10 m de trecere si sariti-i in fata in ultima secunda! important, nu calcati pe zebra, treceti pe langa pt ca e mai palpitant! dap, inca tremur de draci desi ambele incidente s-au intamplat dimineata.
hai va pup ca v-am stresat destul. ma duc sa ma culc. sper sa reusesc sa adorm.

Poate o fi o noua metoda de a slabi de la emotii/stres/adrenalina si noi nu o stim , nu pare a fi sanatoasa da cel putin cu folos sa fie .

Sa dam gluma la o parte , zilele trecute si noi am patit-o cu un pusti care in momentul in care semaforul s-a schimbat in verde(pentru masini) a zbughito pe sosea (pe diagonala) , prin fata masinii noastre si altele care eram la semafor si deja incepuse-m miscarea, :scratch: - ce bataie i-asi fi dat.

#177 Useril este offline   pyt 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBRASOV

Postat 24 February 2010 - 05:17 PM

moama ce bate vantu pe aici! credeam ca numai eu n-am mai postat de o tona de timp si cand colo....
raportul meu:
de o saptamana m-am apucat sa tin iara low-carb la sange. si fac "zumba" si pillates cand apuc. mai am 3 saptamani si tre sa ma arat pe plaja! acum ma duc sa-mi cumpar costum de baie :toothy9; sper sa nu ma deprime luminile de neon din cabinele de proba.
in rest same old, munca si iar munca.

#178 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2010 - 08:17 PM

Vezi postareapyt, la 24 February 2010 - 05:17 PM, a spus:

moama ce bate vantu pe aici! credeam ca numai eu n-am mai postat de o tona de timp si cand colo....
raportul meu:
de o saptamana m-am apucat sa tin iara low-carb la sange. si fac "zumba" si pillates cand apuc. mai am 3 saptamani si tre sa ma arat pe plaja! acum ma duc sa-mi cumpar costum de baie :whip2: sper sa nu ma deprime luminile de neon din cabinele de proba.

Pi da, ca am intrat si eu azi iar si cand sa postez ma suflase vantu' :toothy9;
Eu incerc sa ma readuc la regimul meu normal de viata. Fete nush ce am, o fi stresul si efortul 'telectual, o fi astenia de primavara, dar as manca numai carbo si dulce, dar numai mai!

Cum ma readuc la viata? Tipps ceva?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#179 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2010 - 08:19 PM

Uitam ce era mai important: sa pupe mama pe blondilina nabadaioasa! :toothy9; :whip2:

Aloooooo, feteee, bate primavara la usa. Acusica intram la tzuale lejere! Pai...ce facem?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#180 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 24 February 2010 - 08:21 PM

Vezi postareapyt, la 24 February 2010 - 05:17 PM, a spus:

raportul meu:
de o saptamana m-am apucat sa tin iara low-carb la sange. si fac "zumba" si pillates cand apuc. mai am 3 saptamani si tre sa ma arat pe plaja! acum ma duc sa-mi cumpar costum de baie :toothy9; sper sa nu ma deprime luminile de neon din cabinele de proba.

Ia pune si niste meniuri aici ca eu nu mai am neam de inspiratie. Zici ca m-am tampit. Sunt mereu pe drumuri si as manca numai aiurea.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou