Ciao fetele!!
Edi- fruntea sus si fii convinsa ca urmatoarea va fi cu succes, da?
Si eu pe aici, asa poate ma mobilizez mai mult.
Sport- pauza pentru ca este tot in renovare partea de jos a casei unde se afla echipamentul de sport. Deci Lori- inca nu pot sa fiu si la alergari- afara nu ma duc nici sa ma pici cu ceara; sunt -6.
Am citit undeva ca un mod bun de a slabi este asa: o zi maninci normal (dpdv calorii) si a doua zi reduci la jumatate nr. de calorii.
Si am inceput chestia asta. Fiind doar la 1.60 inaltime, cele 55 kg cu care (nu) ma laud, sunt prea multe. Ar trebui sa dau jos 5 kg. Nu pare mult, dar tocmai aici este beleaua. Se duc tare greu jos.
Mediul unei zile normale- la mine- trebuie sa insumeze maxim 1200 calorii, asta ca sa ramin la cite kg am. In ziua de calorii reduse, incerc sa nu depasesc 500, dar este tare greu. Bag ceai cit cuprinde si cam astea:
- 1 bucata de Ryvita cu seminte de dovleac si oats (ce ar fi in romaneste.. ovaz? orz? sau nici care?)- calorii 55
- 1 pahar lapte batut cu 3% grasimi- calorii 180
In mod normal nu as combina carbohidrati cu grasimi, dar avind in vedere cit de putine calorii sunt pe zi, asta nu cred ca mai conteaza
Seara imi fac o salata de varza cu otet balsamic, sau maninc un iaurt sau fructe. Imi plac si mie persimons, chiar foarte mult, asa ca savurez fiecare inghititura.
In zilele de mincat normal, consum tot felul de salate, sau smoothies cu fructe si chestii verzi (cam scirbos la gust, dar sanatos

)
Am incercat sa bag in mine spirulina pulbere, amestecata in suc, dar este absolut oribila la gust si am renuntat.
Mai scap boii si maninc cartofi frantuzesti (bomba calorica) dar folosesc o farfurie micuta, de la ceasca de ceai, in loc de farfurie normala. Asa imi pacalesc eu creierul ca ii dau o farfurie plina.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.