Forum Culinar: Odiseea fundamentalismului - Forum Culinar

Salt la continut

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Odiseea fundamentalismului

#81 Useril este offline   edi 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 48
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 10 December 2009 - 02:01 PM

puskin a spus:

Bine ca m-ai tras de maneca...au fost doar 2 si nu sunt copanele intregi ci doar partea care este langa corp ( nu stiu cum ii zice..) deci nu 2 copane intregi ci 2 jumatati de copan =)) .

Ce e aia hurma? Vai cat singe rece ai sa iti faci singura injectia =)) .

Am inteles ca era vorba doar despre partile superioare, dar oricum mi se paru mult , 2 mai merge - probabil foamea era mare..

Hurma -astea ar fi:
Imagine atasata: 98_576e1f7fa32de6ffea5b30a6446eb0f2.jpg

Imi plac foarte tare, pe cind d-lui nu , dar nu e cu suparare caci imi ramin mie mai multe.

#82 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 10 December 2009 - 02:13 PM

edi a spus:

puskin a spus:

Bine ca m-ai tras de maneca...au fost doar 2 si nu sunt copanele intregi ci doar partea care este langa corp ( nu stiu cum ii zice..) deci nu 2 copane intregi ci 2 jumatati de copan =)) .

Ce e aia hurma? Vai cat singe rece ai sa iti faci singura injectia =)) .

Am inteles ca era vorba doar despre partile superioare, dar oricum mi se paru mult , 2 mai merge - probabil foamea era mare..

Hurma -astea ar fi:
[attachment=0]hurma.jpg[/attachment]

Imi plac foarte tare, pe cind d-lui nu , dar nu e cu suparare caci imi ramin mie mai multe.

Uite aici: http://artaculinara.....php?f=31&t=230
Kaki Sharon (in Germania se numesc si persimon). Sunt foarte bune!!!!!!!

#83 Useril este offline   criss 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationCluj

Postat 10 December 2009 - 08:47 PM

DEci:
RUXI, LAPO, Pyt.. si gasca vesela.... :lol: :lol: :salut: :D :D :lol:

Edi.. imi pare fff rau la vestea auzita... :D :D :D , ma doare sufletul pt ca stiu at doreai asta, pt ca stiu prin ce treci, stii cat tin la tine...cum au zis fetele suntem aici , alaturi oricand de tine
Lasa sportul acum, asteapta sa iti revii psihic/ fizic... o sa fie timp de toate...

Eu azi:
9.00 lapte cu ness
11.00 dovleac copt
13.00 capuccino
14.30 iaurt cu nuca cruda si musli fra zahar
17.30 spanac cu lapte si smantana si un ochi in unt
19.30 o portocala
jumatate in cer, putin pe pamant, restul pierdut in vant...

#84 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: visiniu
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationPrague

Postat 10 December 2009 - 09:27 PM

Edi, deci despre kaki era vorba. N-am mancat niciodata dar le stiu.
Nu-i multa carne, maxim 100g pe cele 2 copanele, parol :scratch: .

Cristino, cam multi carbo, portocala seara, proteina o cauti cu lupa :roll: . Pai ce facem doamna?!

Meniul meu de azi:

M1: omleta din 2 oua si 50g telemea de oaie, 1 ardei capia
M2: 150g perle de branza
M3: 2 copanele de pui, salata de varza
M4: 1 conserva de sardine, tocanita de legume

Mananc un pic aiurea, n-am timp sa gatesc ca-mi fac bagajele. Maine seara plec iar la drum.

#85 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 December 2009 - 10:11 PM

criss a spus:

DEci:
RUXI, LAPO, Pyt.. si gasca vesela.... :sad3: :angry: :-* :-* :angry: :scratch:

Edi.. imi pare fff rau la vestea auzita... :-* :(( :(( , ma doare sufletul pt ca stiu at doreai asta, pt ca stiu prin ce treci, stii cat tin la tine...cum au zis fetele suntem aici , alaturi oricand de tine
Lasa sportul acum, asteapta sa iti revii psihic/ fizic... o sa fie timp de toate...

Eu azi:
9.00 lapte cu ness
11.00 dovleac copt
13.00 capuccino
14.30 iaurt cu nuca cruda si musli fra zahar
17.30 spanac cu lapte si smantana si un ochi in unt
19.30 o portocala

Yu-hu! Esti aici baby! :-* Bine ai veniiiiiit!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#86 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2009 - 10:50 PM

Si acum leidiz, meniul:

MD+P: din motive de job: 1 Kefir si 2 felii wasa
C: ceafa de porc si salata de varza.

Apa si cafea.

Îmi e un dor acut de alergat. In curand revin si Lolele iubitelor, stay tuned! :laughing7:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#87 Useril este offline   edi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 11 December 2009 - 10:36 AM

Cris sunt eu bine , imi caut de lucru prin casa - asa uit de toate, mai greu e seara/noaptea dar va fi bine. :floare: .
Ma uit si eu ca nu ai proteine, fa bine si maninca frumos, acum cind ai ajuns sa arati bine nu-ti fa de cap.

Ruxi incearca si un fruct de kaki, dar sa vezi sa fie copt bine, altfel nu vei mai dori sa maninci niciodata.

meniu de ieri:
06.40 25 gr brinza de oi , 90 gr legume innabusite, 1 ceasca lapte.
09.45 1 portocala
13.25 mincare de varza murata cu morcov si carnita de porc(120-180 gr)
17.20 2felii de limba de porc
18.20 supa de peste(1ceapa,2 morcovi,3 rosii oparite,80 gr mazare,150gr peste,apa,sare,piper- au iesit 4 portii), 50gr brinza cu smintina.
20.30 brinza de vaci+ iaurt+zmeura .

Multisor , avind in vedere ca nu fac miscare.

#88 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 12 December 2009 - 12:23 AM

Ciao fetele!!

Edi- fruntea sus si fii convinsa ca urmatoarea va fi cu succes, da?

Si eu pe aici, asa poate ma mobilizez mai mult.
Sport- pauza pentru ca este tot in renovare partea de jos a casei unde se afla echipamentul de sport. Deci Lori- inca nu pot sa fiu si la alergari- afara nu ma duc nici sa ma pici cu ceara; sunt -6.

Am citit undeva ca un mod bun de a slabi este asa: o zi maninci normal (dpdv calorii) si a doua zi reduci la jumatate nr. de calorii.
Si am inceput chestia asta. Fiind doar la 1.60 inaltime, cele 55 kg cu care (nu) ma laud, sunt prea multe. Ar trebui sa dau jos 5 kg. Nu pare mult, dar tocmai aici este beleaua. Se duc tare greu jos.

Mediul unei zile normale- la mine- trebuie sa insumeze maxim 1200 calorii, asta ca sa ramin la cite kg am. In ziua de calorii reduse, incerc sa nu depasesc 500, dar este tare greu. Bag ceai cit cuprinde si cam astea:
- 1 bucata de Ryvita cu seminte de dovleac si oats (ce ar fi in romaneste.. ovaz? orz? sau nici care?)- calorii 55
- 1 pahar lapte batut cu 3% grasimi- calorii 180
In mod normal nu as combina carbohidrati cu grasimi, dar avind in vedere cit de putine calorii sunt pe zi, asta nu cred ca mai conteaza

Seara imi fac o salata de varza cu otet balsamic, sau maninc un iaurt sau fructe. Imi plac si mie persimons, chiar foarte mult, asa ca savurez fiecare inghititura.

In zilele de mincat normal, consum tot felul de salate, sau smoothies cu fructe si chestii verzi (cam scirbos la gust, dar sanatos :notworthy:)
Am incercat sa bag in mine spirulina pulbere, amestecata in suc, dar este absolut oribila la gust si am renuntat.
Mai scap boii si maninc cartofi frantuzesti (bomba calorica) dar folosesc o farfurie micuta, de la ceasca de ceai, in loc de farfurie normala. Asa imi pacalesc eu creierul ca ii dau o farfurie plina.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#89 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2009 - 02:48 PM

Babe, you must really hate yourself!! :?:

Cum adik bre 500 calorii, Lulica, vrei una la cur? Ia mijcî-ti de-tzi fa temele!

Ia stai ca acu vazui: - 6°C te sperie pe tine??? La un jogging poate nu dar la o plimbare mai fortata?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#90 Useril este offline   Cassia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationla nord de 49

Postat 13 December 2009 - 01:20 AM

Lapona Enigel a spus:

Babe, you must really hate yourself!! :angryfire:

Cum adik bre 500 calorii, Lulica, vrei una la cur? Ia mijcî-ti de-tzi fa temele!

Ia stai ca acu vazui: - 6°C te sperie pe tine??? La un jogging poate nu dar la o plimbare mai fortata?

He, he... alea 500 de calorii stii cum sunt? ca o mana cereasca :cheers:

Astazi sunt la ziua normala; si cum Tudor nu si-a mincat toti cartofii de la Wendy's ii scap eu pe git. Nu sunt multi. Mi-am luat si un chicken breast de acolo, l-am scos dintre feliile de piine unsa cu maioneza :pupic: si rontai pieptul de pui cu acesti minunati cartofi.

Lori- pe cit posibil nu imi scot nasul din casa la -6. Fiind destul de aproape de ocean, cred ca este umiditate si astea -6 par ca -15.
Dar acu' sunt +2 si fulguieste usor.
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

#91 Useril este offline   Huvi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 149
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 13 December 2009 - 02:31 AM

Hexe a spus:

hola, sexoaselor :-

Sper sa reusesc sa fac P90X-ul asta mai des si sa cobor usurel sub 60 de kile in urmatoarele 2 luni.

So, succes maxim si va urmaresc cu interes.

Hexe dar pana la P90X nu vrei sa incerci Slim 6? Un program de slabit+sport pt 6 saptamani. Din nefericire eu l-am sters din greseala de pe computer dar astept sa nasc, sa imi revin cat de cat si sa ma apuc de acest program. Mi se pare mult mai usor decat P90. Sotul meu a facut, insa, P90X si a slabit cam 25 kg. Nu l-a facut fix 3 luni caci s-a apucat de bicicleta, dar s-a simtit cat a lucrat.

#92 Useril este offline   edi 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 14 December 2009 - 10:54 AM

Neata fetele.
Ieri mi-am facut de cap , am mai calcat prin ulcele straine , am mincat 6 patratele dintr-o cioco neagra "corona" (scriu ei neagra dar in realitate are doar 40% cacao) , am mincat si ceva orez , deci am dat puternic cu capul in bara, :porc: asta e , mincat compulsiv a fost.

Azi desi am inceput nu tocmai cum se cuvine dar sper sa fiu cuminte:
dejun: ceasca ceai + 3 linguri casa de orez cu stafide si caise uscate.
prinz: pireu de mazare + salata de varza,rosii,castravete
cina: racitura din limba de porc si soric :?: (nu stiu cit de bine e) , salata de varza murata.
gustari : arahide+ seminte dovleac / brinza de vaci. (deci 2 , pina/dupa masa de amiaza)

#93 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 14 December 2009 - 11:51 AM

Cassia a spus:

Ciao fetele!!

Am citit undeva ca un mod bun de a slabi este asa: o zi maninci normal (dpdv calorii) si a doua zi reduci la jumatate nr. de calorii.
Si am inceput chestia asta. Fiind doar la 1.60 inaltime, cele 55 kg cu care (nu) ma laud, sunt prea multe. Ar trebui sa dau jos 5 kg. Nu pare mult, dar tocmai aici este beleaua. Se duc tare greu jos.

Mediul unei zile normale- la mine- trebuie sa insumeze maxim 1200 calorii, asta ca sa ramin la cite kg am. In ziua de calorii reduse, incerc sa nu depasesc 500, dar este tare greu. Bag ceai cit cuprinde si cam astea:
- 1 bucata de Ryvita cu seminte de dovleac si oats (ce ar fi in romaneste.. ovaz? orz? sau nici care?)- calorii 55
- 1 pahar lapte batut cu 3% grasimi- calorii 180
In mod normal nu as combina carbohidrati cu grasimi, dar avind in vedere cit de putine calorii sunt pe zi, asta nu cred ca mai conteaza

Bine ai venit Cassia!

Nu stiu pe unde ai citit, dar metoda cu redusul caloriile la jumatate nu mi se pare ok. Iar 500 de calorii/zi sunt....NO COMMENT.
Chiar daca ai 1.60m nu cred ca necesarul tau zilnic caloric este de 1200 de calorii. Poate numai daca ai tinut-o toata copilaria si tinerea pe 800-1000 de calorii, caz in care trebuie sa dai un impuls metabolismului nicidecum sa tai asa drastic caloriile.
Spor la slabit!

#94 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 14 December 2009 - 11:54 AM

edi a spus:

Neata fetele.
Ieri mi-am facut de cap , am mai calcat prin ulcele straine , am mincat 6 patratele dintr-o cioco neagra "corona" (scriu ei neagra dar in realitate are doar 40% cacao) , am mincat si ceva orez , deci am dat puternic cu capul in bara, :porc: asta e , mincat compulsiv a fost.

Azi desi am inceput nu tocmai cum se cuvine dar sper sa fiu cuminte:
dejun: ceasca ceai + 3 linguri casa de orez cu stafide si caise uscate.
prinz: pireu de mazare + salata de varza,rosii,castravete
cina: racitura din limba de porc si soric :?: (nu stiu cit de bine e) , salata de varza murata.
gustari : arahide+ seminte dovleac / brinza de vaci. (deci 2 , pina/dupa masa de amiaza)

E ok racitura de porc ( aduna-i totusi grasimea de deasupra), e ok si soricul. Grija la cantitati, ca au ceva calorii. Si scoate boticul din orezuri :) .

#95 Useril este offline   criss 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationCluj

Postat 14 December 2009 - 12:24 PM

Hellou...
Eu am avut un weekend plin cu chefuri, musafiri, mancaruri care mai de care... bineinteles ca am mancat din toate, si acu simt repercursiunile...
Cu toate astea insa ieri dimineata cantarul arata 60.8 kg.. :mrgreen: , o fi bine o fi rau... nush dar important e sa incerc sa ma mentin.. maxim 2-3 kg jos dar astea din reflex.. deja toata lumea imi zice ca sunt prea slaba, desi eu ma vad f grasa ( adik nu tin minte sa ma fi vazut mai grasa cand aveam 75 de kg... atata ca acum mai vad cate un os.. e culmea psihologia asta.. desi cand ma vad in poze imi place de mine si ma vad slabuta.. in oglinga ma vad plina de grasimi.. :cry: )

Intrebare? faptul ca alimentatia mea e cam saraca in per asta, ca am slabit mult pe fond de stres si mancat putin ( oarecum comport anorexic), poate sa imi provoace intarzieri de CM?? :? .. raspunsul il cam stiu dar am nevoie de confirmare.. deja sunt 2 saptamani.. testul e cu o liniuta si inca astept...

Meniul meu azi:
7.00 250 lapte 3.5 cu ness
9.30 un cappucino... ( mai am 2 si le las promit)
11.30 iaurt cu 3.5 % si musli fara zahar
12.30 -(acu).. niste fructe uscate .. stafide, mar, merisoare, banane..si ce o mai fi
14.00 banana + mar
17.00 probabil carnita cu legume la cuptor cu salata de varza acra..
19.00 niste seminte??

#96 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2009 - 11:12 PM

Hei fete cucuiete! In 2 saptamani am scapat de cele 3 kilograme acumulate in perioada de "jelanie" sa spunem asa. Bine ca n-a durat dracu' mai mult! :D

Am mancat foarte disciplinta, culmea nici o prostie nu am mai facut. Ieri am avut un coleg la mine cu care a trebuit sa discut business si am macinat o treaba 6 ore. Pentru el facuse, un tort. Am avut stapanirea de sine sa gust o feliutam, restul i l-am facut pachet si l-am trimis cu el:) I'm so proooooud of me :laughing7:

Ai mei mi-au trimis produse autohtone de Craciun inclusiv soooorrrriiiic. Ieri si azi mi-am facut pofta insa culmea corpul meu nu mai accepta. Asa ca le fac frumos pachetele si le bag la congelator. Daca vi se face la una chef de o cina romaneasca in DE eu va invit cu draga inima. Insa pana atunci eu ma intorc cu placere la ficateii mei de pui si salata de varza pentru ca ma simt muuuult mai bine asa.

Asta a fost update-ul meu, sper ca in curand sa ma ocup si de partea cu miscarea.

Va pup pe toate frumoaselor!

Criss: 60,8 is cool baby, cooool! :lol:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#97 Useril este offline   criss 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationCluj

Postat 15 December 2009 - 08:28 AM

Lapo.. da sa te tzucc :) .. ce cuminte esti tu.. si de acum tot asa pana la tinta si inapoi...
Felicitari pt minus.. tot asa... :)

#98 Useril este offline   Otilia 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 15-December 09

Postat 15 December 2009 - 11:36 AM

Hellooooooooooo! :mrgreen:

Va salut pe toti si va urez succes!
Nu stiu care e miscarea, am primit adresa acestui nou forum de la Lapi si m-am executat.
N-am mai intrat de mult pe forum.... de prin iunie. De atunci si pina acum am ajuns la 75 kg prin dieta fundamentalista si miscare. Se poate! :mrgreen:

#99 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 15 December 2009 - 12:14 PM

Wowww, iote cine-o aparut :D . Otilico, cred ca esti bine rau amu :D , nu cred ca vrei sa mai dai jos mult.

Mai zi-ne de tine.

Laponico, bravo domle! Asa te vreau :D .

Cristino, tu mananci din doi in doi, ma superi rau :cry: .

#100 Useril este offline   puskin 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationPrague

Postat 15 December 2009 - 12:16 PM

criss a spus:

Hellou...
Eu am avut un weekend plin cu chefuri, musafiri, mancaruri care mai de care... bineinteles ca am mancat din toate, si acu simt repercursiunile...
Cu toate astea insa ieri dimineata cantarul arata 60.8 kg.. :mrgreen: , o fi bine o fi rau... nush dar important e sa incerc sa ma mentin.. maxim 2-3 kg jos dar astea din reflex.. deja toata lumea imi zice ca sunt prea slaba, desi eu ma vad f grasa ( adik nu tin minte sa ma fi vazut mai grasa cand aveam 75 de kg... atata ca acum mai vad cate un os.. e culmea psihologia asta.. desi cand ma vad in poze imi place de mine si ma vad slabuta.. in oglinga ma vad plina de grasimi.. :cry: )

Intrebare? faptul ca alimentatia mea e cam saraca in per asta, ca am slabit mult pe fond de stres si mancat putin ( oarecum comport anorexic), poate sa imi provoace intarzieri de CM?? :? .. raspunsul il cam stiu dar am nevoie de confirmare.. deja sunt 2 saptamani.. testul e cu o liniuta si inca astept...

Meniul meu azi:
7.00 250 lapte 3.5 cu ness
9.30 un cappucino... ( mai am 2 si le las promit)
11.30 iaurt cu 3.5 % si musli fara zahar
12.30 -(acu).. niste fructe uscate .. stafide, mar, merisoare, banane..si ce o mai fi
14.00 banana + mar
17.00 probabil carnita cu legume la cuptor cu salata de varza acra..
19.00 niste seminte??

Deci, am uitat sa iti raspund...
Mancatul asta aiurea ( yo-yo ii zic eu) iti face sistemul hormonal varza. Tu nu mananci in timpul saptamanii mai nimic si te duci in weekend si iti faci de cap. Sarmanul corp este bulversat...
Deci da, poti sa ai intarzieri de CM din cauza mancatului aiurea.

Arata acest topic

• 14 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul