Adriana, la 24 February 2010 - 01:06 PM, a spus:
gabrenia, la 24 February 2010 - 12:43 PM, a spus:
Cu placere
Daca mai ai problema trimite-mi un mp ca sa ajung mai devreme ca acum
Cu siguranta asa voi face!Sincera sa fiu ma gandeam sa-ti scriu dar nu am vrut sa te deranjez,nu am indraznit.
Merci mult!
gloxinia, la 24 February 2010 - 01:13 PM, a spus:
Adriana, la 24 February 2010 - 12:19 PM, a spus:
gloxinia, la 20 February 2010 - 11:45 AM, a spus:
Adriana, poti sa il elimini, nu ma deranjeaza. Eu am gresit ca am scris asa iute da nu mai puteam de nerabdare sa o felicit pentru pont.
Gabrenia, esti tare, fata!
Am si eu o intrebare:
Sa deschid topic separat pentru fulgii de nea?
Gloxi ,multumesc din nou!Sa stii ca nu e cine stie ce pont...Trebuia musai sa fac frezii si pentru ca nu stiam sa existe vreo tehnica speciala pentru frezii,m-am gandit sa adaptez aceasta forma din setul verde si uite ca a iesit!Impartasesc bucuroasa cu voi tot ceea ce fac pentru ca tot ceea ce stiu,lucruri si trucuri,de la voi stiu si nu obosesc sa va multumesc ori de cate ori am ocazia!
marinaemy, la 24 February 2010 - 08:50 PM, a spus:
Vai ce frumuseti de flori,sunt super reale.
Am si eu acest set si ma bate gandul sa incerc si eu,poate sambata sa am nervi mai linistiti sa ma apuc de treaba,daca iese ceva va arat si poze ca doar se apropie 1 si 8 martie
Multumim ca iti piezi din timp si ai pozat sa ne arati si noua.
Te asteptam cu nerabdare!Hai galeria sa o sustinem pe marinaemy!Pupici!
dani_ela, la 24 February 2010 - 09:25 PM, a spus:
gabrenia-le-am facut si eu pe frezii in seara asta. dar nu am timp si nici acumulatori incarcati la aparatul foto, asa ca maine sau vineri cel tarziu le prezint...si fara nici o legatura cu minunatele frezii, am facut o...vacuta
pt un tortulet.
Daniela,daca ai sti ce nerabdatoare sunt sa-ti vad freziile!Hai ,nu ne mai fierbe!Pupici!