Frezii din lapte praf
Postat 04 March 2010 - 10:07 PM
Azi am mai facut 3 fire din care una visinie. O sa le pozez pe toate mai incolo sa le vedeti.
Gabrenia pentru idee.
si
Postat 04 March 2010 - 10:29 PM
KikenHana, la 04 March 2010 - 08:56 PM, a spus:
Hana mersi tare mult!Pe cand si tu?
gloxinia, la 04 March 2010 - 10:07 PM, a spus:
Azi am mai facut 3 fire din care una visinie. O sa le pozez pe toate mai incolo sa le vedeti.
Gabrenia pentru idee.
Gloxiii imi plac tare mult ale tale frezii,pe bune!Si ma bucur din tot sufletul cand vad ca freziile mele au trezit un asa interes!La mai multe fetelor!P.S.Astept si suratele ! (adica celelalte frezii)
Postat 04 March 2010 - 11:05 PM
gabrenia, la 04 March 2010 - 07:31 PM, a spus:
Anca_B, la 04 March 2010 - 12:39 PM, a spus:
eheheee!Le dam gratis!Multam frumos de urari dar tu de ce nu faci?Spor si tie la treaba!
Ramo, la 04 March 2010 - 05:34 PM, a spus:
Edit: am uitat sa specific ca ale mele sunt din pasta de zahar
Multumesc Ramo pentru informatii;cred ca o sa fac si eu comanda la acel violet,cat despre frezii,te felicit,sunt foarte frumoase...dar ce nu faci tu frumos!?
Multumesc frumos, multe nu imi ies mie frumos, crede-ma ...
gloxinia, la 04 March 2010 - 10:07 PM, a spus:
Gabrenia pentru idee.
Oti super freziile tale, imi plac tare, abia astept sa vad cum a iesit visiniu' cu ce l-ai facut?
Postat 04 March 2010 - 11:53 PM
Nu ca nu as fi stiut pana acum dar freziile voastre,pot usor fi confundate cu cele reale.
De ce sa le mai puneti pe tort ?
Mergi si oferi buchetul si gata.
Foarte buna ideea de a demonstra tehnica modelajului in pasta de zahar.
Astept si alte demonstratii,la care sincer nu ma voi incumeta niciodata,dar imi place sa va vad pe voi.
Bravo !
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 05 March 2010 - 12:44 PM
Piscotel, la 04 March 2010 - 11:53 PM, a spus:
Nu ca nu as fi stiut pana acum dar freziile voastre,pot usor fi confundate cu cele reale.
De ce sa le mai puneti pe tort ?
Mergi si oferi buchetul si gata.
Foarte buna ideea de a demonstra tehnica modelajului in pasta de zahar.
Astept si alte demonstratii,la care sincer nu ma voi incumeta niciodata,dar imi place sa va vad pe voi.
Bravo !
piscotel ne magulesti!Uite chiar de Martisor am oferit cateva fire de frezii legate cu snur de martisor si te asigur ca acele fete au fost foarte incantate!Cat despre alte demonstratii,ce sa zic?sa ne consultam si-om vedea noi care mai face cate ceva.Parca Gloxi zicea ceva de stelute de zapada sau gresesc?Gloxinia corecteaza-ma daca gresesc.Pupici tuturor!
Postat 05 March 2010 - 01:59 PM
Postat 05 March 2010 - 07:23 PM
MIMI, la 05 March 2010 - 01:59 PM, a spus:
Mimisor dragute foc freziile tale!Cea alba imi place foarte mult!Ce ma bucur ca v-am trezit interesul!Sa stii ca eu nu mai am decat un singur fir din toate cate am avut pt.ca le-am facut cadou de martisor,asa ca trebuie sa mai fac ca am cam ramas in urma voastra.Pupici si la cat mai multe!
Postat 08 March 2010 - 11:53 PM
gabrenia asa cum am promis uite si freziile mele
la unul din torturile de azi am avut mina libera la decorat si am profitat sa va arat cum fac eu
scuze pozele sint facute pe fuga si nu sint clare da chiar am avut mult de lucru
deci fac un mot pus pe sirmulita apoi cu forfecuta tai niste firisoare
pe alte sirmulite pun putina pasta si rasucesc
le mai rasucesc putin cu mina si cam asa arata
fac un buchetel mic din prima floricica+trei firisoare
apoi un mot de pasta
intind si tai cu forma asta
apoi petalele le intind pe bila asta
se mai latesc un pic si ramin rotunde si cu scobitura
pun un rind pe buchetel apoi inca un rind peste primul si intre petalele anterioare
cu forma asta mica(aia mare este din alta poveste)tai frunzulitele
apoi pictez floricelele si lipesc frunzulitele
Postat 08 March 2010 - 11:58 PM
nu este nevoie sa rasuciti doar se indoaie putin floricica si se stringe cu banda
cam asta este
sper ca se intelege ceva
Postat 09 March 2010 - 09:41 AM
indraznesc sa fiu mai obraznica(stii vorba ceea:ii dau un deget si-mi ia toata mana )
nu vrei sa ne arati cum faci si un trandafir?
Postat 09 March 2010 - 08:42 PM
Postat 09 March 2010 - 10:53 PM
gabrenia, la 09 March 2010 - 08:42 PM, a spus:
Gata,am gasit la celalalt topic tehnica efectuarii crinilor!Natasha , esti o scumpa!!!Multumiri din suflet!
Postat 09 March 2010 - 10:53 PM
gabrenia, la 09 March 2010 - 08:42 PM, a spus:
Gata,am gasit la celalalt topic tehnica efectuarii crinilor!Natasha , esti o scumpa!!!Multumiri din suflet!