Nominalizari Oscar
Postat 25 January 2012 - 06:22 PM

Postat 25 January 2012 - 06:44 PM
Dupa ce-l vedeti comentam, daca vreti.
Am vazut si "Warrior" si nu pot sa zic ca Nolte iti sare in ochi.
Restul...ramane de vazut.
Postat 25 January 2012 - 06:52 PM
Dar regizorul imi place foarte tare doar ca nu eram eu in mood poetic!
as vrea sa ia premiul ca i-am vazut toate filmele, in afara de asta, ca am adormit!

Altfel, daca ar fi dupa mine as zice Gary Oldman, ca mi-a placut,la femei n-am preferinte, desi cred asa instinctiv ca Meryl Streep a facut un rol bun. Si la roluri secundare mi se pare remarcabil ca sunt atati veterani dar cum imi plac toti si pe Jonah Hill nu l-am vazut nu ma pot exprima.
Si la femei la rol secundar iar n-am opinii calificate ca nu am vazut filmeul, dar... pe Melissa McCarthy o am in supraveghere de o gramada de vreme, asa ca nu m-as mira sa faca un rol bun. Uite ca poate le vad pana atunci si ma voi putea exprima mai pertinent.
Postat 25 January 2012 - 07:40 PM

Postat 25 January 2012 - 11:02 PM

Tre' sa ma apuc de scotocit mai serios.
Postat 29 January 2012 - 07:02 PM

Asa de la prima cetire, Hugo e singurul care l-am vazut si mi-a placut.
Urmeaza sa vad Artistul, la Tinker, Tailor, Soldier, Spy... am adormit amîndoi, desi lui Dan se pare ca i-a placut ce a vazut. Mie nu...
Cred, ca si eu ca Zerda -Tree of Life, nu eram pregatita sa-l vad, de aia am adormit

Sa vedem ce mai apuc a vedea pîna în 26. feb., parca atunci e Oscarul, nu?
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 29 January 2012 - 08:05 PM
Maya, la 29 January 2012 - 07:02 PM, a spus:

Urmeaza sa vad Artistul, la Tinker, Tailor, Soldier, Spy... am adormit amîndoi, desi lui Dan se pare ca i-a placut ce a vazut. Mie nu...
Cred, ca si eu ca Zerda -Tree of Life, nu eram pregatita sa-l vad, de aia am adormit

Da, pe 26 e. Momentan, io-s in faza de cautat si descarcat filme. Da' mere greu de tot..... Nu prea le gasesc, din pricina legilor lu' peste!

Saptamana care vine cred ca incepem sa le vizionam, pe masura ce fac rost de ele.
Postat 29 January 2012 - 08:32 PM
Foxyy, la 29 January 2012 - 08:05 PM, a spus:
Maya, la 29 January 2012 - 07:02 PM, a spus:

Da, pe 26 e. Momentan, io-s in faza de cautat si descarcat filme. Da' mere greu de tot..... Nu prea le gasesc, din pricina legilor lu' peste!

Saptamana care vine cred ca incepem sa le vizionam, pe masura ce fac rost de ele.
Ti-am trimis ceva pe YM. Gasit-ai?
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 29 January 2012 - 09:10 PM
Postat 29 January 2012 - 09:16 PM
Postat 29 January 2012 - 09:26 PM
Foxyy, la 29 January 2012 - 09:16 PM, a spus:
Pai de pe net nu dispar.le gasesti pe site-ul respectiv cand vrei.Cat despre secvente ...vezi ce vrei si de cate ori vrei.Nu vad care-i problema.
Eu ce descarc, dau la prieteni cu putere mica la net, unde devine dificila vizionarea.
Postat 29 January 2012 - 09:39 PM
Eataly, la 29 January 2012 - 09:10 PM, a spus:
Eu TTSS, l-am pus de doua ori, nu aluneca si pace.
Aha, deci nu numai mie nu-mi aluneca...
Foxulina le pastreaza, asa ca, daca gasiti linkuri functionale, nu ezitati. Atît 'mneaei cît si jupînu', sînt mari cinefili

Eu la fel ca Lili, ce pot vad online. Noi nu pastram nica, si daca, chiaaar ne apuca pofta de revedere... online again

Lili, tu le vezi pe computer, sau ai TV-ul "legat" de computer/internet?
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 29 January 2012 - 09:44 PM
Eataly, la 29 January 2012 - 09:26 PM, a spus:
Eu ce descarc, dau la prieteni cu putere mica la net, unde devine dificila vizionarea.
Noi suntem mai mofturosi.

Postat 29 January 2012 - 09:45 PM
Postat 29 January 2012 - 09:46 PM
Postat 29 January 2012 - 09:55 PM
De aia întrebam, ca poate va dau idei, sa faceti si voi ca noi. Mausu' fara fir pe post de "telecomanda"... confort ca la TV

La laptop ma mai uit la vreun film sau serial, cînd ma plictiseste vreun film pe care Dan vrea sa-l vada pîna la sfîrsit. Bag castile, si fiecare cu filmul lui

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 29 January 2012 - 09:57 PM
Maya, la 29 January 2012 - 09:55 PM, a spus:
De aia întrebam, ca poate va dau idei, sa faceti si voi ca noi

La laptop ma mai uit la vreun film sau serial cînd ma plictiseste vreun film pe care Dan vrea sa-l vada pîna la sfîrsit. bag castile, si fiecare cu filmul lui

Pai si io conectez lapetoapa mea la teveu (al lui e-un laptop mai vechi, n-are mufa pentru tivi