Forum Culinar: Nominalizari Oscar - Forum Culinar

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nominalizari Oscar

#241 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 17 January 2014 - 11:29 AM

Vezi postareaOlguta, la 16 January 2014 - 04:03 PM, a spus:

Cel mai bun film:

American Hustle
Dallas Buyers Club
Her
Nebraska
Philomena

De astea nici n-am auzit pana acum. <_<
Diseara caut pe net, sa vad ce gasesc. Ce nu - la cinema. <_<

#242 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2014 - 11:44 AM

Eu n-am vazut decat 12 years a slave! In rest,ii dau de munca omului!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#243 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2014 - 12:09 PM

Vezi postareaUma, la 17 January 2014 - 02:24 AM, a spus:

Vezi postareaOlguta, la 16 January 2014 - 04:03 PM, a spus:

As fi vrut mai mult din George Clooney in film sa fiu sincera :D :P

Una dintre cele mai reusite glume le Golden Globes "It's the story of how George Clooney would rather float away into space and die than spend one more minute with a woman his own age."

<_<))

Sa fiu sincera, chiar si cu o aparitie de cateva minute, Clooney tot a eclipsat-o pe Sandra Bullock. Ori ca nu prea o am eu la inima, ori chiar asa e :D Nici mare fana George Clooney nu sunt, dar parca as fi vrut ceva mai mult din el. Replicile si sarmul lui in film m-au facut sa vreau mai mult si sa ii astept urmatoarea secunda de aparitie a lui decat sa fiu atenta la acrita din rolul principal. :D In rest, bravo pentru efecte speciale si tot tacamul.

Am vazut The Croods aseara.. clar mai misto decat Frozen, amuzant, bine facut ca animatie, mi-a placut mai mult, dar na' Disney e Disney, nu?! Si printesele sunt printese..

Sa vad la ce ma mai uit zilele astea. Nu gasesc pe nicaieri The Wolf of Wall Street si tare ma intereseaza rolul lui Dicaprio. Poate i-or da si lui un Oscar anul asta. Ar fi cazul ca a avut niste roluri exceptionale in ultimii ani si e interesant sa te uiti cum a evoluat ca actor de la Titanic incoace. Ori l-or recompensa la 80 de ani pentru intreaga cariera <_<)).. sau post mortem :(
Imagine postata

#244 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 January 2014 - 03:18 PM

Vezi postareaOlguta, la 17 January 2014 - 12:09 PM, a spus:

Sa fiu sincera, chiar si cu o aparitie de cateva minute, Clooney tot a eclipsat-o pe Sandra Bullock. Ori ca nu prea o am eu la inima, ori chiar asa e :D Nici mare fana George Clooney nu sunt, dar parca as fi vrut ceva mai mult din el. Replicile si sarmul lui in film m-au facut sa vreau mai mult si sa ii astept urmatoarea secunda de aparitie a lui decat sa fiu atenta la acrita din rolul principal. :D In rest, bravo pentru efecte speciale si tot tacamul.

Am vazut The Croods aseara.. clar mai misto decat Frozen, amuzant, bine facut ca animatie, mi-a placut mai mult, dar na' Disney e Disney, nu?! Si printesele sunt printese..

Sa vad la ce ma mai uit zilele astea. Nu gasesc pe nicaieri The Wolf of Wall Street si tare ma intereseaza rolul lui Dicaprio. Poate i-or da si lui un Oscar anul asta. Ar fi cazul ca a avut niste roluri exceptionale in ultimii ani si e interesant sa te uiti cum a evoluat ca actor de la Titanic incoace. Ori l-or recompensa la 80 de ani pentru intreaga cariera <_<)).. sau post mortem :(

The Croods si mie mi-a placut mai mult decît Frozen! Si Despicable Me 2 mi-a placut <_<
Gravity nu m-a impresionat, sotului i-a placut :D
The Wolf of Wall Street nu l-am vazut înca. Poate îl vezi înaintea mea. Vezi FB :P

Cît despre Oscarul ala mult-asteptat a lui DiCaprio, nu stiu ce sa mai zic. Dupa parerea mea, puteau linistiti sa i-l dea deja în '93-'94 pentru rolul secundar în Gilbert Grape! A avut el o perioada de "mijloc" mai nesatisfacatoare ca actor, dar în ultimii ani mi-au placut mult interpretarile 'mnealui! Daca pîna acum a avut greu, de data asta, privind candidatii, cred ca va avea mai greu (vezi - unu s-a îngrasat pentru rol, altul a slabit, altul... etc, deci astia au depus efort suplimentar :( ) ...sansele sa primeasca un Oscar la 80 de ani pentru întreaga cariera e mai aproape de realitate.

Am început sa ma uit la American Hustle, dar nu eram în moodul potrivit si l-am lasat pe mai încolo. Filmul e misto, cred. Adica e foarte amuzant în primele 15-20 minute cît am vazut.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#245 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2014 - 03:33 PM

Vezi postareaMaya, la 17 January 2014 - 03:18 PM, a spus:

Vezi postareaOlguta, la 17 January 2014 - 12:09 PM, a spus:

Cît despre Oscarul ala mult-asteptat a lui DiCaprio, nu stiu ce sa mai zic. Dupa parerea mea, puteau linistiti sa i-l dea deja în '93-'94 pentru rolul secundar în Gilbert Grape! A avut el o perioada de "mijloc" mai nesatisfacatoare ca actor, dar în ultimii ani mi-au placut mult interpretarile 'mnealui! Daca pîna acum a avut greu, de data asta, privind candidatii, cred ca va avea mai greu (vezi - unu s-a îngrasat pentru rol, altul a slabit, altul... etc, deci astia au depus efort suplimentar :D ) ...sansele sa primeasca un Oscar la 80 de ani pentru întreaga cariera e mai aproape de realitate.

Am început sa ma uit la American Hustle, dar nu eram în moodul potrivit si l-am lasat pe mai încolo. Filmul e misto, cred. Adica e foarte amuzant în primele 15-20 minute cît am vazut.

E inca tanar totusi :P Mai are timp pana la 80 sa ia un Oscar :(
Am inceput sa ma uit la The Wolf.. probabil il termin diseara si revin. Mersi, Maya! <_<

Edit: American Hustle e pe lista si el, insa nu o suport pe Jennifer Lawrence si nici Bradley Cooper nu e vreun favorit.. si singura motivatie pe care o gasesc e Christian Bale :( Poate totusi il vad, am prins o cronica de film facuta de Irina Margareta Nistor si zicea ca The Wolf e slab comparandu-l cu American Hustle, sa vedem..
Imagine postata

#246 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 17 January 2014 - 07:10 PM

Vezi postareaOlguta, la 17 January 2014 - 03:33 PM, a spus:

E inca tanar totusi :P Mai are timp pana la 80 sa ia un Oscar :(
Am inceput sa ma uit la The Wolf.. probabil il termin diseara si revin. Mersi, Maya! <_<

Edit: American Hustle e pe lista si el, insa nu o suport pe Jennifer Lawrence si nici Bradley Cooper nu e vreun favorit.. si singura motivatie pe care o gasesc e Christian Bale :( Poate totusi il vad, am prins o cronica de film facuta de Irina Margareta Nistor si zicea ca The Wolf e slab comparandu-l cu American Hustle, sa vedem..

Hhahahhaha, Olguta, cred ca mi-am gasit perechea la filme :D
Eu din cauza lor nu m-am uitat nici la Silver Linings Playbook :D

Si asa din gossip corner...
Bale rulz! <_< Mai bine lua alea 50 de milioane oferite pentru Batman, nu trebuia sa se îndoape cu cheesburgeri pentru rolul în care s-a ales cu one bag în loc de six pack :D Pe de alta parte îl înteleg. Omu' vrea sa ne arate ca e bun în ceea ce face. Sub costum, era în rolul secundar :( Pentru mine însa, el e Batman forever!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#247 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2014 - 07:30 PM

Vezi postareaMaya, la 17 January 2014 - 07:10 PM, a spus:

Vezi postareaOlguta, la 17 January 2014 - 03:33 PM, a spus:

E inca tanar totusi :( Mai are timp pana la 80 sa ia un Oscar
Am inceput sa ma uit la The Wolf.. probabil il termin diseara si revin. Mersi, Maya!

Hhahahhaha, Olguta, cred ca mi-am gasit perechea la filme
Eu din cauza lor nu m-am uitat nici la Silver Linings Playbook <_<

Si asa din gossip corner...
Bale rulz! <_< Mai bine lua alea 50 de milioane oferite pentru Batman, nu trebuia sa se îndoape cu cheesburgeri pentru rolul în care s-a ales cu one bag în loc de six pack :D Pe de alta parte îl înteleg. Omu' vrea sa ne arate ca e bun în ceea ce face. Sub costum, era în rolul secundar :( Pentru mine însa, el e Batman forever!

:D)) Nici eu nu m-am uitat la Silver Linings din acelasi motiv :D))) O fi luat ea Oscarul pentru el, dar pur si simplu nu inteleg ce atata mare actrita e, mi se pare absolut comuna, nu are acel ceva care sa te faca sa o urmaresti cum au multe alte actrite.. precum Maryl Streep ca tot o vad pe lista de nominalizari si anul acesta. Femeia aia face colectie de Oscaruri sau ce?! :P))

Daaa, Bale rulz.. tare as fi vrut sa-l vad in continuare in rolul lui Batman, dar nu fu posibil, asta e..Macar sa-i dea lui Oscarul daca nu lui DiCaprio sa fiu si eu impacata anul asta :(
Imagine postata

#248 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 17 January 2014 - 09:29 PM

Meryl Streep e actrita cea mai nominalizata la Oscar si pentru motive intemeiate!

Omul meu nu suporta filmele cu complicatii si ciudati cum a fost Silver Linings Playbook, dar s-a uitat si i-a placut mai ales ea, evident! Si am mai vazut-o intrun film ciudat Winters Bone acolo chiar se vede ca e actrita buna!

Pe de alta parte va inteleg si pe voi, jumate din viata nu l-am suportat pe Pacino!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#249 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 18 January 2014 - 12:02 AM

Mie imi plac cei doi, iar de Jennifer chiar foarte mult (nu numai ca actrita ci si ca om). Madam Streep e o actrita foarte buna, dar in ultimii ani a inceput sa aiba ceva ticuri pe care le cam repeta in orice rol. I-as da un telefon sa-i atrag atentia <_<
A cat is a friend fur-ever !

#250 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 January 2014 - 12:21 AM

Tocmai ce ma uit la American Hustle.. hoo, da' sa-a ingrasat ceva Christian Bale. Nicio sansa sa-l mai incapa armura lui Batman asa oricum <_<)))
Imagine postata

#251 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 January 2014 - 03:13 PM

Vazut si American Hustle.. interesant oarecum filmul.. parca mai mult mi-a placut The Wolf cu toate ca acesta din urma e plin de nuditate si the f word <_< A facut DiCaprio niste roluri tare nebune in ultimul timp.. a se vedea si Django care mi-a placut tare mult.
Imagine postata

#252 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 January 2014 - 11:44 AM

The Wolf of Wall Street mi s-a parut rasuflat si borrrrring prin unele colturi, si exagerat prin altele. Cu toate astea mi-a placut interpretarea lui DiCaprio, dar filmul per total m-a plictisit...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#253 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 January 2014 - 11:53 AM

Vezi postareaMaya, la 19 January 2014 - 11:44 AM, a spus:

The Wolf of Wall Street mi s-a parut rasuflat si borrrrring prin unele colturi, si exagerat prin altele. Cu toate astea mi-a placut interpretarea lui DiCaprio, dar filmul per total m-a plictisit...

Da, mult prea exagerat in muuulte locuri, in mod cert nu va lua Cel mai bun film, insa DiCaprio a jucat bine, mi s-a parut un rol care i-a permis sa se joace cu stari si emotii intense si mi-a transmis ce trebuia. Comparandu-l cu American Hustle totusi, mi s-a parut mai interesant si l-am vazut pana la capat. American Hustle am sarit unele parti din film, mi s-a parut oarecum previzibil si parca am mai vazut teme asemanatoare si in alte filme. Pana la urma cred ca 12 years a slave va lua Cel mai bun film, desi inca nu l-am vazut, dar am auzit multa lume zicand ca e bun.

Am inceput sa ma uit aseara la Dallas Buyers Club, dar m-a parasit cheful dupa primele 10 minute :hug:

Ellen DeGeneres va prezenta anul acesta?
Imagine postata

#254 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 January 2014 - 04:51 PM

Vezi postareaOlguta, la 19 January 2014 - 11:53 AM, a spus:

Ellen DeGeneres va prezenta anul acesta?

Da, ea :hug:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#255 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 19 January 2014 - 05:09 PM

Nu am vazut Hustle si probabil ca nu am sa-l vad prea curand...Dar imi place Jennifer! Am vazut-o prima data in The Hunger Games si apoi am revazut-o in Silver Linings Playbook si mi se pare o actrita buna.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#256 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 January 2014 - 06:09 PM

The Hunger Games (de mîine poimîine încep a citi triologia) mi-a placut, iar Jennifer va fi sigur o actrita si mai buna cu cît se coace, dar mie nu-mi place de ea asa... la fel cum nu-mi place nici Cooper. Deci cu asta nu vreau sa zic ca-s actori prosti, oameni rai sau ca-s urîti. Ati priceput voi, nu mi-au picat mie cu tronc, asa cum sigur si voi aveti vreun candidat de pe lista actorilor :hug:

Zilele astea voi urmari 12 years a slave. Am vazut trailerul, si cred ca e un film bun.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#257 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 19 January 2014 - 08:36 PM

Vezi postareaaura, la 19 January 2014 - 05:09 PM, a spus:

Dar imi place Jennifer! Am vazut-o prima data in The Hunger Games si apoi am revazut-o in Silver Linings Playbook si mi se pare o actrita buna.

De acord cu tine :hug:
A cat is a friend fur-ever !

#258 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 20 January 2014 - 02:42 AM

Vezi postareaMaya, la 19 January 2014 - 06:09 PM, a spus:

Deci cu asta nu vreau sa zic ca-s actori prosti, oameni rai sau ca-s urîti. Ati priceput voi, nu mi-au picat mie cu tronc, asa cum sigur si voi aveti vreun candidat de pe lista actorilor :71:

eu am inteles ce ai vrut sa spui. Sotul, de ex, nu poate sa vada nici un film in care joaca DiCaprio. Si asta pentru ca a vazut Titanic :hug:

#259 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 January 2014 - 02:25 PM

Am vazut si 12 Years a Slave. Rîcîitor, normal, cum altfel? În afara de asta, bun filmul. Actorul principal, Chiwetel Ejiofor, nu e chiar un necunoscut. Bun, mai necunoscut decît ceilalti candidati de pe lista, dar e de luat în considerare. Michael Fassbender, face un rol secundar excelent!

Urmatorul pe lista e Philomena.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#260 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcanada

Postat 20 January 2014 - 03:40 PM

Eu am vazut Captain Phillips. Bazat pe o poveste adevarata, e un film despre cativa pirati din Somalia care l-au luat ostatec pe capitanul unui vas comercial american. E un film interesant si desi stiam deznodamantul, tot a reusit sa fie palpitant.

Barkhad Abdi, liderul somalezilor, e nominalizat la Oscar pentru Best Supporting Actor.

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul