Forum Culinar: Nominalizari Oscar - Forum Culinar

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nominalizari Oscar

#361 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 30 January 2015 - 07:04 PM

Vezi postareaMaya, la 29 January 2015 - 08:26 PM, a spus:

Citesc ca un campion, si seriale vad ( tot mai putine în ultima vreme ), însa filmele le mai vad si acum cîteodata în 2-3 reprize. Din pacate, 24 de ore pe zi nu ajung înca :)

Eu in prezent la capitolul citit nu sunt corijenta, sunt repetenta :-*
Ultima carte citita a fost cand eram insarcinata. Ultimele carti cumparate au fost : Ferma Vesela, Iepusarul Bocanila, Catelul Azorel, etc....
Maria daca ma vede cu o carte in mana vrea si ea, evident !

In alta ordine de idei am terminat azi The Grand Budapest Hotel....da nu prea mi-a placut. Nu prea am inteles ideea regizorului de a prezenta istoria unui hotel grandios si a angajatilor lui pe repede inainte. Cel putin asa si s-a parut mie. Nu stiu de ce, dar o poveste frumoasa din trecut imi aduce aminte de The Notebook...
Am vazut la tv ca a inceput campionatul european de patinaj artistic. In seara asta la 21 sunt baietii. Prevad ca o sa vad un mare Nimic....

#362 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 03 February 2015 - 05:44 PM

În urmatorii ani asa vei citi...putin :hungry:

Eu am reusit sa vad American Sniper. Nu are rost sa va amintesc ca Brad Cooper nu ma încînta defel, filmul nici atît. Ma întreb de ce e pe lista...
In rest nu am reusit sa mai vad ceva.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#363 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 03 February 2015 - 05:55 PM

Am vazut The Judge.. RDJ e genial, atat de expresiv, loved it. Si relatia dintre el si tata foarte bine pusa in scena.

Totusi, parca mi-ar fi placut sa vad mai mult din conflictul lui cu femeile din viata lui. La un moment dat este introdusa o posibila fiica, care se dovedeste a fi nepoata si cu care se pupacise in bar.. dar atat, se renunta la subiectul asta prea usor, parca nu are niciun sens in film, parca as fi vrut sa continue si povestea aia cumva. Ba divorteaza, ba isi intreaba tatal daca sa divorteze.. apoi la final nu se mai aminteste nimic de treaba asta. Ori nu-mi place sa lase un subiect la jumatatea drumului, caci nici indicii despre ce se intampla nu ne da... In rest, super, cei doi actori, geniali.. Mi-a placut sa-l vad pe RDJ si in alt rol decat Tony Stark, nu mai vazusem vreun alt film cu el pana acum, in afara de Sherlock. S-a descurcat remarcabil.
Imagine postata

#364 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 03 February 2015 - 10:09 PM

Am vazut American Sniper. E posibil sa fi vazut filmul castigator.... Ne-a placut, dar parca n-ar merita sa castige (din punctul nostru de vedere). Dar americanii cred ca vor decide..... A-nteles cineva ce zic? :tongue3:
Am mai vazut si The Theory of Everything, Whiplash si Still Alice. Interesante, fiecare in felul sau. Teme complet diferite, actiune, umor, drama..... Ne-au placut toate 3. Primul ilustreaza viata lui Stephen Hawking (fizicianul paralizat), al doilea parea nitel plictisitor, dar pe final a mai recuperat si a devenit interesant - este vorba despre un student la consevator, care aspira sa devina cel mai mare botosar. Pardon, tobosar. Ultimul e un pic mai dur - Julianne Moore intruchipeaza o profesoara de lingvistica diagnosticata cu Alzheimer in jurul varstei de 50 de ani.
N-am apucat sa vad The Boxtrolls, dar e si maine o zi.... Si inca mai caut pe undeva Into the Woods, Selma si Wild.

#365 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 03 February 2015 - 10:40 PM

Vezi postareaFoxyy, la 03 February 2015 - 10:09 PM, a spus:

Am vazut American Sniper. E posibil sa fi vazut filmul castigator.... Ne-a placut, dar parca n-ar merita sa castige (din punctul nostru de vedere). Dar americanii cred ca vor decide..... A-nteles cineva ce zic? :tongue3:

Da, am înteles. Istoria se repeta (?), vorba lui Eataly. The Hurt Locker = American Sniper, adica aceeasi Marie cu alta palarie :scratch:
Hmmm, sper sa fie mai originali de data asta, americanii. Eu astept sa vad Boyhood, pen'ca mi se pare interesant ca e filmat de-a lungul anilor. Deci ceva mai deosebit. Poate o fi asta un candidat pentru Oscar...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#366 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,523
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 04 February 2015 - 09:09 AM

Apropo de Aamrican Sniper, ce parere aveti de scena cu bebelusul :tongue3: ? Eu zic ca aia a fost o greseala grosolana, daca era sa foloseasca o papusa puteau pune mai mult efort in a masca asta. Fie si numai pentru asta eu zic ca filml nu merita Oscar dar nah, om vedea.
brain loading....please wait....

#367 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 04 February 2015 - 10:34 AM

Vezi postareablack_cat, la 04 February 2015 - 09:09 AM, a spus:

Apropo de Aamrican Sniper, ce parere aveti de scena cu bebelusul :tongue3: ? Eu zic ca aia a fost o greseala grosolana, daca era sa foloseasca o papusa puteau pune mai mult efort in a masca asta. Fie si numai pentru asta eu zic ca filml nu merita Oscar dar nah, om vedea.

Ha Ha ha chiar! si eu m-am mirat. :scratch:

Eu pentru Oscar n-am vazut nimic, am vazut altele.Ma duc in "camera" ailalta sa raportez.

#368 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2015 - 12:20 PM

Updete: am vazut Boyhood, in vreo 4-5 reprize...lunggg cat o zi de post filmul asta. 3 ore ! Am apreciat ca e un film american fara tragedii, impuscaturi, scheme imbarligate etc. Totusi cam term chiar daca a fost filmat in 12 ani. Prestatia Patriciei pe mine nu m-a dat pe spate, mai degraba mi-a placut de Ethan Hawke...drept e ca mie mi-a placut de el de pe vremea Before Sunrise/Sunset...
Vazut si The Imitation Game. Pana in prezent mi-a placut cel mai mult din ce am vazut.
Aseara am vazut si primele 20 de min din The Theory Of Everything...sa vedem ce reusesc sa vad azi dupa ce adoarme Maria.

#369 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,042
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 05 February 2015 - 03:20 AM

am văzut numai GBH și mi-a plăcut foarte tare dar e subiectiv, pentru că imi place Ralph Fiennes in orice ar juca :occasion14:

#370 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 05 February 2015 - 04:17 PM

Vezi postareaDexter, la 05 February 2015 - 03:20 AM, a spus:

am văzut numai GBH și mi-a plăcut foarte tare dar e subiectiv, pentru că imi place Ralph Fiennes in orice ar juca :occasion14:

Asa eu :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#371 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 06 February 2015 - 07:27 PM

Eu ,dupa ce-am vazut si The Theory of Everything in vreo 12 reprize timp de-o saptamina,m-am prins la gandul oare cum se face ca in unii ani se aleg pentru Oscar filme din care n-ai ce premia,ori ca anul asta,sa nu stii care-i mai bun.
Clar ca oscilez intre asta si The Imitation Game.Dar la actori ,daca nu merita Eddie Redmayne pentru un astfel de rol jucat atat de perfect(dupa mine)apoi nu stiu cine sa mai merite.Si cred c-a si muncit baiatul si studiat mult comportamentul bolnavilor de acest fel ca sa redea atit de bine,incit de multe ori pe parcursul filmului ma-ntrebam,dar oare baiatul asta chiar nu e bolnav in realitate?

#372 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 08 February 2015 - 04:28 PM

Vezi postareaEllani, la 06 February 2015 - 07:27 PM, a spus:

Eu ,dupa ce-am vazut si The Theory of Everything in vreo 12 reprize timp de-o saptamina,m-am prins la gandul oare cum se face ca in unii ani se aleg pentru Oscar filme din care n-ai ce premia,ori ca anul asta,sa nu stii care-i mai bun.
Clar ca oscilez intre asta si The Imitation Game.Dar la actori ,daca nu merita Eddie Redmayne pentru un astfel de rol jucat atat de perfect(dupa mine)apoi nu stiu cine sa mai merite.Si cred c-a si muncit baiatul si studiat mult comportamentul bolnavilor de acest fel ca sa redea atit de bine,incit de multe ori pe parcursul filmului ma-ntrebam,dar oare baiatul asta chiar nu e bolnav in realitate?

Si pe mine, pîna la momentul de fata, cel mai mult m-a impresionat Eddie Redmayne - dintre cei nominalizati, zic. Aseara l-am vazut la cinema, într-un rol secundar, în Jupiter Ascending ( stiti ca eu ador fantasy :hug: ). Pîna si într-un asa film îsi pune sufletul în rol! Imi place baiatul asta mult de tot.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#373 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 09 February 2015 - 11:32 AM

Still Alice-n-am vazut celalalte filme la categoria rol principal, dar Julianne Moore mi-a placut mult aici.

#374 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 February 2015 - 07:34 PM

Vezi postareaEllani, la 06 February 2015 - 07:27 PM, a spus:

Si mie mi-a palcut cum a jucat Eddie, s-a vazut clar si talentul si munca, dar ca poveste parca mi-a placut mai mult The Imitation Game...

Azi am terminat de vazut Whiplash. Daca prima parte a filmului mi s-a parut plictisitoare, un tip care tot batea la tobe si un profesor care injura de mama focului, sper final a inceput sa-mi placa...toate injuraturile si stresul indus de profesor mi s-au parut la inceput trase de par si pur americane, apoi mi-am adus aminte de macelul din marile scoli de balet, de munca si orele extenuante duse de bietii balerini si balerine pana a ajunge sa faca performanta...
A mai vazut cineva filmul?

#375 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 09 February 2015 - 08:15 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 09 February 2015 - 07:34 PM, a spus:

Azi am terminat de vazut Whiplash. Daca prima parte a filmului mi s-a parut plictisitoare, un tip care tot batea la tobe si un profesor care injura de mama focului, sper final a inceput sa-mi placa...toate injuraturile si stresul indus de profesor mi s-au parut la inceput trase de par si pur americane, apoi mi-am adus aminte de macelul din marile scoli de balet, de munca si orele extenuante duse de bietii balerini si balerine pana a ajunge sa faca performanta...
A mai vazut cineva filmul?

Daaa, eu. N-am scris prea multe despre el, dar l-am pomenit aici.

#376 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 February 2015 - 02:49 PM

De cand n-am mai aparut pe aici am mai vazut trei filme:
-Wild care mi s-a parut slabut. Inceputul parea promitator, eu care sunt mare fana munte, peisaje etc. Apoi pe parcurs nimic interesant si finalul de-a dreptul previzibil.
- Still Alice -asta mi-a placut.
- American Spiner, nu mai are rost sa comentez. O singura mentiune : bai nene ce gene rasucite avea lunetistul taliban Imagine postata :notworthy:

#377 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 February 2015 - 04:27 PM

Boyhood, un film, în care... timp de trei ceasuri aproape, nu se "întîmpla nimic", iar la sfîrsit impresioneaza. Atmosfera placuta, actori simpatici si coloana sonora super :notworthy:
Nu credeam ca o sa-mi placa atît de mult. Cel mai mult mi-a placut Mason jr., urmat de ma-sa :hiding:

Am vazut si Birdman. Mi-a placut si asta. Înca nu am vazut tot de pe lista. Dintre cele nominalizate nu am vazut Wishplash si Selma.

Momentan la filme, concurenta cred ca va fi între Birdman si Boyhood.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#378 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 February 2015 - 04:58 PM

Vezi postareaMaya, la 16 February 2015 - 04:27 PM, a spus:

Momentan la filme, concurenta cred ca va fi între Birdman si Boyhood.

Am uitat de Birdman...probabil pentru ca nu a fost pe gustul meu. Am inteles ideea filmului, ca faci mai mult raiting ca ator in chiloti decat pe o scena de teatru, da fazele alea cu levitatia pe mine ma depasescImagine postata
Eu inca sper in The Imitation Game si The THeory of Everything...
Selma inca nu l-am gasit in rest celelalte le-am punctat...
Duminica e Oscarul, nu?

#379 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 16 February 2015 - 05:32 PM

Da, în 22 e Oscarul. Pîna duminica vin si eu cu "globul" meu. Mi-au placut mult TTOE si TIG, dar Boyhood m-a impresionat altfel. Birdman nu m-a impresionat asa mult, dar mi-a placut ca a fost ceva mai "fresh" fata de tot ce circula la ora actuala prin cinema.
În schimb mi-ar place daca Eddie ar lua barbatelul de aur pentru Best Actor :notworthy: Nici Keaton nu e de lepadat, dar Eddie îmi place mai mult. Tre' sa-mi adun gîndurile sa fac si eu o lista :hiding:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#380 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • LocationTorino

Postat 16 February 2015 - 06:30 PM

Ok, am vazut si eu "The Imitation Game" mi-a placut mult de Benedict.Dar filmului parca-i lipsea ceva.Nush'ce!Impresia mea.
Dar parca tot Oscaru' anul acesta e schiop.
N-am vazut tot dar, ma stradui. :notworthy:

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic