Vin si eu cu lista mea. E cam lunga si aiurea, dar momentan am o faza împrastiata
Am
bold-uit categoriile si cine ar trebui sau as vrea, sau cred ca cîstiga, si pe lînga ceva pareri
În categoria
Best Picture am vazut:
American Sniper, nus' ce cata pe lista...
Boyhood, mi-a placut mult.
Birdman, mi-a placut destul de bine.
The Grand Budapest Hotel, m-a amuzat, mi-au placut actorii, costumele si restul.
The Imitation Game, film bun, placut actorii - chiar si Keira!
The Theory of Everything, mi-a placut, cred cel mai mult.
As vrea sa cîstige Boyhood sau TTOE, dar probabil cîstiga Birdman.
( Nu vreau sa cred ca va cîstiga American Sniper!)
Best Director, ar trebui sa cîstige Richard Linklater. Merita pentru efortul depus. Cred însa ca favoritul în runda asta e Alejandro González Iñárritu.
Best Actor
Steve Carell, a fost impresionat si deosebit în Foxcatcher, fata de cum îl cunoastem.
Bradley Cooper, nu pot sa cred ca e nominalizat pentru rolul asta în American Sniper, care chiar nu e o reprezentare artistica...
Benedict Cumberbatch, si-a interpretat rolul cu maiestrie
Michael Keaton, a fost pur si simplu bun în Birdman!
Eddie Redmayne, fantastic! Deci el ar trebui sa cîstige în viziunea mea. Posibil însa ar fi sa cîstige Keaton, si ma repet, nu vreau sa cred ca ar fi posibil sa cîstige Bradley Cooper...
Best Actress
Marion Cotillard, Two Days, One Night
Felicity Jones, The Theory of Everything
Julianne Moore, Still Alice
Rosamund Pike, Gone Girl
Reese Witherspoon, Wild
Nu am vazut decît TTOE si Gone Girl în categoria asta. Deci bazat pe ce am vazut,
Rosamund mi-a placut foarte mult in GG, dar si Felicity Jones a fost buna. Julianne Moore, stiu ca e o actrita foarte buna si sînt convinsa ca ar merita sa cîstige.
Best supporting Actor
Robert Duvall, The Judge - nu am vazut filmul, dar îmi place Duvall.
Ethan Hawke, Boyhood - a fost simpatic în film, dar nu m-a dat pe spate.
Edward Norton, Birdman - a fost super în acest film.
Mark Ruffalo, Foxcatcher - îmi place în general, si e un actor bun!
J.K. Simmons, Whiplash - nu am vazut filmul, nici macar nu stiu despre ce e vorba, dar am înteles ca e un film super!
As vrea sa cîstige Edward, dar am înteles ca J.K. Simmons e mare favorit.
Best supporting Actress, Patricia Arquette ar trebui sa cîstige.
Best original screenplay - The Grand Budapest Hotel, Birdman, Boyhood... toate ar merita.
Sper totusi Boyhood.
Best adapted screenplay - The Imitation Game si The Theory of Everything. Nu ma pot hotarî personal care, dar posibil sa nu cîstige niciunul astea doua în aceasta categorie. Posibil sa cîstige aici American Sniper sau Whiplash...
Best Animated Feature, sper sa cîstige How to Train Your Dragon 2.
In categoria Best Cinematography ar trebui sa cîstige Birdman, Emmanuel Lubezki.
Ca mi-am amitit si de
Interstellar, asta ar trebui sa cîstige în categoria
Best visual effects.
Best makeup, mi-a placut
The Grand Budapest Hotel. Foarte colorat, placut la vedere
Best Costume Design, The Grand Budapest Hotel