Asaaaaa.... tot aseara am vazut si The Wild. Sincer, n-am idee de ce-i nominalizata Laura, da' na..... cine-s io sa-mi dau cu presupusa? Reese mi s-a parut intrata destul de bine-n rol, mi-a placut cum a jucat.
Asadar si prin urmare, am vazut aproape toate filmele. Selma, Into the Woods, Two Days, One Night si celelalte 2 animatii (The Tale of the Princess Kaguya, respectiv Son of The Sea) nu le gasesc. "Previziunile" mele?
- cel mai bun film: The Immitation Game si The Theory of Everything, la egalitate (da' cum nu decid eu, am o vaga banuiala legata de American Sniper);
- regie (habar n-am exact ce se premiaza aici, da' dau si io in bobi): Morten Tydlum;
- cea mai bună actriţa în rol secundar: Patricia Arquette - mi s-a parut complet credibila in rolul de mama, de femeie obisnuita, ce munceste pentru a-si creste copiii si a-i vedea realizati in viata. Cu burtica (in cateva scene ma-ntrebam daca nu-i gravida), fara fite, fara a fi deosebit de bine aranjata, dar totusi eleganta....... Mi-a placut cum a jucat, ce mai incolo-ncoa'. Nici Keira nu-i departe, dar Patricia e prima mea optiune;
- cel mai bun actor în rol secundar: desi JK Simmons si Edward Norton au jucat bine, parca RObert Duvall a fost mai convingator;
- cel mai bun film de animaţie: am vazut doar 3,
- actori: Eddie Redmayne;
- actrite: Julianne Moore, urmata taaaaaare indeaproape de Rosamund Pike.
Chiar sunt curioasa daca am nimerit macar una din categorii.... Sau, ca de obicei, ce le place lor nu ma da pe mine pe spate....