Pe cele mai vehiculate i.e. Revenitoru' si cu cei 8 despicable nu le-am vazut dar am la activ 5 ore din cele 7 din noaptea Oscarurilor - mare, mare vanzoleala dom'le cu Oscaru' alb/negru Gee, man! Mai am putin si termin de vazut si noaptea Oscarurilor. Mult glamour! Ce mi-a placut e insa ca a devenit, intr-adevar, foarte international. Si, fiind vorba de asta, am vazut ca Ungaria a primit un Oscar pentru un film de scurt metraj si ca ar fi nominalizati deja a doua oara...si ma intreb vecinii lor de dreapta, doooooorm pe buci. ?
Sa revenim: la activ am The Martian. Povestea in sine este interesanta, dar modelul tipic american: daca vrei, poti sa supravietuiesti si in gaura de sarpe...mhm! Povestea botanistului care dupa ce ca a supravietuit unei furtuni extreme - oh, my , icredible!- pe Marte!! - iar incredible!- a fost lasat de colegii lui acolea, aia dand bir cu fugitii...si asta se trezeste singur cuc pe ditamai planeta. Botanistu da dovada de veleitati matematice, fizice, astrofizice, geografice si ce mai vreti voi - Iron Man ori Einstein is mici copii pe langa asta, va jur! Si pana la urma zboara prin spatiu ca un balon facand poc la propriul costum de astronaut...Incredible de la cap la coada!
Apoi am vazut Joy. Cu JLaw, foarte adulata la Hollywood. Si cu De Niro. Si cu Cooper. De ce am avut oare deja-vu pe tot parcursul filmului? Altfel, imi place mult vocea ei...
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 08 March 2016 - 08:48 PM