Forum Culinar: Nominalizari Oscar - Forum Culinar

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nominalizari Oscar

#341 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 19 January 2015 - 09:40 AM

Am vazut seara Foxcatcher - performanta actoreasca a fost excelenta, filmul însa nu m-a impresionat. Actiunea mi s-a parut lipsita de structura, cumva fragmentata, superficiala...
Ma mir ca l-am dus pîna la capat =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#342 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 19 January 2015 - 11:54 PM

Am vazut pana acum Boyhood, The Imitation Game si Gone girl. Am pe lista The Grand Budapest Hotel si The Boxtrolls.
Boyhood mi s-a parut cam... plictisitor, dar Patricia chiar mi-a placut! Celelalte 2 m-au tinut lipita de ecran! :thumleft:
Pronosticuri nu dau, ca nu ma pricep. Ce-mi place mie nu le place altora, asa ca nu ma bag! :floare:

#343 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 20 January 2015 - 04:03 PM

Vezi postareaFoxyy, la 19 January 2015 - 11:54 PM, a spus:

Pronosticuri nu dau, ca nu ma pricep. Ce-mi place mie nu le place altora, asa ca nu ma bag! :floare:

Parca noi am fi experte :hungry: dam si noi în bobi si ce iese...iese :hungry:

Eu sînt curioasa daca cineva se uita la Foxcatcher. Dcaca da, astept impresii =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#344 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 January 2015 - 09:39 PM

Ufff! Nu pot sa ma uit la nik, ca m-am apucat de serialul "brigada antimafia"....si cu un serial/noapte greu il dovedesc! Dar dupa aia ...ma apuc de toate nominalizate...Love you girls! :floare:
So? ...citesc recomandarile voastre....

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#345 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 January 2015 - 12:05 AM

Vezi postareaMaya, la 19 January 2015 - 09:40 AM, a spus:

Am vazut seara Foxcatcher - performanta actoreasca a fost excelenta, filmul însa nu m-a impresionat. Actiunea mi s-a parut lipsita de structura, cumva fragmentata, superficiala...
Ma mir ca l-am dus pîna la capat :floare:

Vezi postareaMaya, la 20 January 2015 - 04:03 PM, a spus:

Eu sînt curioasa daca cineva se uita la Foxcatcher. Dcaca da, astept impresii =))

Tocmai l-am terminat de vazut. Reactia jupanului, la final: siiii......????? O ba..na de film!!!!! :hungry:
Acu', serios vorbind, cred ca l-am dus pana la capat pur si simplu pentru ca speram / credeam ca se va intampla ceva. Noi n-am vazut nici o actiune, nimic. A fost o simpla poveste. Nici actorii nu m-au dat pe spate. Bine, cred ca e impresia nasoala de final..... e posibil sa fiu eu acum partinitoare. :hungry:
Mai mult mi-a placut Boyhood, desi si pe ala tot la categoria "plictisitoare" l-as incadra....

#346 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 21 January 2015 - 12:10 AM

Nu mai editez...
Acum realizez ca am vazut The Grand Budapest Hotel, dar pentru ca a fost acum cateva luni... am si uitat de el.... :floare: Ala mi s-a parut mai interesant decat Foxcatcher! Ne-a placut amandurora! :hungry:

#347 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,383
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 21 January 2015 - 09:54 AM

Vezi postareaMaya, la 20 January 2015 - 04:03 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 19 January 2015 - 11:54 PM, a spus:

Parca noi am fi experte :hungry: dam si noi în bobi si ce iese...iese :hungry:

Si eu l-am vazut, la prima parte si eu ma intrebam ce-i cu filmul asta si de ce a fost nominalizat. Insa dupa ce relatia intre Mark si John du Pont incepe sa se complice si sa nu mai fie ceea ce parea ba mai mult, e implicata si familia fratelui pe mine m-a prins si mi-a placut. Mai trebuie sa spun ca am inceput sa ma uit la film fara sa stiu multe despre el si fara sa-i stiu distributia asa ca nu l-am recunoscut pe Steve Carell, imi era cunoscut actorul insa nu puteam sa pun degetul pe el :P. Am mai citit apoi despre procesul lui du Pont - din viata reala zic- despre cum initial Shultz a vrut sa dea compania in judecata pentru ca ar fi sugerat ca relatia intre el si sponsorul sau ar fi fost homosexuala. In final pot zice ca mie mi-a parut un film interesant.
brain loading....please wait....

#348 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 21 January 2015 - 02:44 PM

Eu asteptam sa ma dea pe spate dupa criticile citite. Povestea, da, interesanta, însa a fost prost pusa în scena. Parca au fost bucatele de film rupte si lipite, iar la sudare s-a pierdut ceva... Deh, gusturi si gusturi :floare:)

Bîrfa în afara listei..

Multi se întreaba de ce nu apare si Gone Girl pe lista. Deci cum spuneam, mie mi-au placut atît cartea cît si filmul foarte mult, însa nu-l vad ca demn de Oscar, cu toate ca ma bucur pentru nominalizarea lui Rosamund Pike, care chiar a reusit sa enerveze fantastic - ceea ce înseamna ca si-a jucat rolul cu maiestrie. În carte a fost chiar mai cruda :hungry:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#349 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 January 2015 - 12:54 AM

Tocmai am vazut The Judge. Bun film, ne-a placut mult amandurora. Actiune, suspans, umor, drama.. tot ce vrei! :floare:

#350 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 22 January 2015 - 11:14 AM

The Judge am si eu pe lista pentru weekend. In rest, vazut Big Hero 6, frumos, dar cam previzibil. Mi-a placut mai mult How to train Your Dragon 2, mai pe gustul meu. The Budapest Hotel am avut o tentativa acum vreo 3-4 luni, dar nu mi-a placut de la inceput, sa vad daca ii mai dau vreo sansa pana la ceremonie.

Off topic: am vazut ca Leo lucreaza la un film nou si mi-am amintit ca astia inca nu i-au dat niciun Oscar :floare:
Imagine postata

#351 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 22 January 2015 - 12:02 PM

Vezi postareaOlguta, la 22 January 2015 - 11:14 AM, a spus:

The Judge am si eu pe lista pentru weekend. In rest, vazut Big Hero 6, frumos, dar cam previzibil. Mi-a placut mai mult How to train Your Dragon 2, mai pe gustul meu. The Budapest Hotel am avut o tentativa acum vreo 3-4 luni, dar nu mi-a placut de la inceput, sa vad daca ii mai dau vreo sansa pana la ceremonie.

Off topic: am vazut ca Leo lucreaza la un film nou si mi-am amintit ca astia inca nu i-au dat niciun Oscar :floare:

Sper sa ajung si eu sa vad The Judge la we. Cu animatele la fel ca tine.

Ohhh, Leo! Da...poate odata si odata, dupa vreo suta de ani, o sa-i dea academia si lui Oscarul în categoria " Cel mai bun actor care nu a primit Oscarul niciodata" :hungry:
Egal. Noi i l-am dat demult! Nu doar unu, ci chiar mai multi omuleti de aur. Primul i l-am dat pentru Gilbert Grape, al doilea pentru Jim Carroll, apoi Aviator, urmat de Blood Diamond, chiar si pentru The Wolf of Wall Street, J. Edgar... uite ce de Oscaruri are de la mine :hungry:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#352 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • LocationBucuresti

Postat 22 January 2015 - 12:32 PM

Vezi postareaMaya, la 22 January 2015 - 12:02 PM, a spus:

Vezi postareaOlguta, la 22 January 2015 - 11:14 AM, a spus:

Off topic: am vazut ca Leo lucreaza la un film nou si mi-am amintit ca astia inca nu i-au dat niciun Oscar :D

Sper sa ajung si eu sa vad The Judge la we. Cu animatele la fel ca tine.

Ohhh, Leo! Da...poate odata si odata, dupa vreo suta de ani, o sa-i dea academia si lui Oscarul în categoria " Cel mai bun actor care nu a primit Oscarul niciodata" :D
Egal. Noi i l-am dat demult! Nu doar unu, ci chiar mai multi omuleti de aur. Primul i l-am dat pentru Gilbert Grape, al doilea pentru Jim Carroll, apoi Aviator, urmat de Blood Diamond, chiar si pentru The Wolf of Wall Street, J. Edgar... uite ce de Oscaruri are de la mine :D

Da, da.. nu am vazut J.Edgar, in rest am bifat pe cele mai cunoscute. Nu gasesc J. Edgar pe nicaieri asa ca daca ai vreun link, Maya, trimite-l incoace, te rog. Mi-a placut mult in toate. Tocmai citeam pe Imdb ca urmeaza sa joace intr-un nou film cu Jamie Foxx. Ce sa mai, cand te uiti pe site-ul ala cate filme are si cat de diverse ramai masca.. e unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood si merita Oscarul mai mult decat multi altii. Imi amintesc in liceu la ora de limba engleza am avut de facut un eseu despre actorul preferat si l-am ales pe DiCaprio.. si colegii toti radeau ca nu vazusera decat Titanic.. hehe, am stiut eu ce am stiut :D
Imagine postata

#353 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 22 January 2015 - 06:31 PM

Sa-mi spui cum ți-a plăcut. Mie mi-a :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#354 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 26 January 2015 - 12:46 PM

Chiar daca nu am ca scop sa vad neaparat toate nominalizarile,am ales din recomandarile voastre Gone Girl,The Judge si The Imitation game.Placut toate foarte mult,dar ultimul e de top,vedem,poate ia si-un Oscar. Am inceput si GBHotel,dar inca nu mi-am facut vreo parere despre el si dupa cele 3 vazute,nu stiu daca va reusi sa ma impresioneze cumva.

#355 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 26 January 2015 - 06:43 PM

Vezi postareaEllani, la 26 January 2015 - 12:46 PM, a spus:

Chiar daca nu am ca scop sa vad neaparat toate nominalizarile,am ales din recomandarile voastre Gone Girl,The Judge si The Imitation game.Placut toate foarte mult,dar ultimul e de top,vedem,poate ia si-un Oscar. Am inceput si GBHotel,dar inca nu mi-am facut vreo parere despre el si dupa cele 3 vazute,nu stiu daca va reusi sa ma impresioneze cumva.

Wow, Ellani, ma bucur ca te-a scos Oscarul la vedere! :crying:

Pai, tu nu compara Hotelul cu filmele serioase. Asta e asa de duminica ploioasa, dar amuzant. Mie mi-a placut. Nu de Oscar, dar mi-a placut :crying:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#356 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 26 January 2015 - 11:29 PM

:crying: Mai greu cu suprafata in lupta cu timpul lipsa si perioada aglomerata :lol: Pina si filmele le vad in 5-7 reprize, de ma mir si eu cum se face ca mai tin minte firul povestirii. :crying:

#357 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 28 January 2015 - 04:34 PM

Doamne fetelor, am reusit si eu in doua zile sa vad The Judge...Cand e Oscarul? ca daca dureaza cate doua zile un film....

Cel mai tare mi-a placut secventa in care si-a gasit Hank tricoul Metallica :floare: mi-am adus aminte ca si eu in adolescenta eram mare fan Guns n' Roses :)
Cearta dintre cei doi din timpul furtunii a scos ce e mai bun din talentul lor actoricesc, si, impresionanta mi s-a parut si marturia judecatorului...sa vedem daca o a fie cineva mai pun in rol secundar decat Duvall...

#358 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 29 January 2015 - 04:00 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 28 January 2015 - 04:34 PM, a spus:

Doamne fetelor, am reusit si eu in doua zile sa vad The Judge...Cand e Oscarul?

Parca 22 februarie.
Deci mai ai timp de 2-3 filme :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#359 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 29 January 2015 - 04:52 PM

+ juma' de The Grand Budapest Hotel :occasion14:
poate reusesc sa vad cealalta jumatate diseara dupa ce adoarme Maria....

#360 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 29 January 2015 - 08:26 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 29 January 2015 - 04:52 PM, a spus:

+ juma' de The Grand Budapest Hotel :)
poate reusesc sa vad cealalta jumatate diseara dupa ce adoarme Maria....

Asa vedeam si eu cîte ceva cînd era fiica mea mica. Filmele deveneau episoade - adica vedeam un film si în 5-6 parti uneori ...citeam o carte la an, etc. Copilul a cerscut, asa ca acum recuperez. Citesc ca un campion, si seriale vad ( tot mai putine în ultima vreme ), însa filmele le mai vad si acum cîteodata în 2-3 reprize. Din pacate, 24 de ore pe zi nu ajung înca :occasion14:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20