Nominalizari Oscar
Postat 19 January 2015 - 09:40 AM
Ma mir ca l-am dus pîna la capat
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 19 January 2015 - 11:54 PM
Boyhood mi s-a parut cam... plictisitor, dar Patricia chiar mi-a placut! Celelalte 2 m-au tinut lipita de ecran!
Pronosticuri nu dau, ca nu ma pricep. Ce-mi place mie nu le place altora, asa ca nu ma bag!
Postat 20 January 2015 - 04:03 PM
Foxyy, la 19 January 2015 - 11:54 PM, a spus:
Pronosticuri nu dau, ca nu ma pricep. Ce-mi place mie nu le place altora, asa ca nu ma bag!
Parca noi am fi experte dam si noi în bobi si ce iese...iese
Eu sînt curioasa daca cineva se uita la Foxcatcher. Dcaca da, astept impresii
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 20 January 2015 - 09:39 PM
So? ...citesc recomandarile voastre....
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 January 2015 - 12:05 AM
Maya, la 19 January 2015 - 09:40 AM, a spus:
Ma mir ca l-am dus pîna la capat
Maya, la 20 January 2015 - 04:03 PM, a spus:
Tocmai l-am terminat de vazut. Reactia jupanului, la final: siiii......????? O ba..na de film!!!!!
Acu', serios vorbind, cred ca l-am dus pana la capat pur si simplu pentru ca speram / credeam ca se va intampla ceva. Noi n-am vazut nici o actiune, nimic. A fost o simpla poveste. Nici actorii nu m-au dat pe spate. Bine, cred ca e impresia nasoala de final..... e posibil sa fiu eu acum partinitoare.
Mai mult mi-a placut Boyhood, desi si pe ala tot la categoria "plictisitoare" l-as incadra....
Postat 21 January 2015 - 12:10 AM
Acum realizez ca am vazut The Grand Budapest Hotel, dar pentru ca a fost acum cateva luni... am si uitat de el.... Ala mi s-a parut mai interesant decat Foxcatcher! Ne-a placut amandurora!
Postat 21 January 2015 - 09:54 AM
Maya, la 20 January 2015 - 04:03 PM, a spus:
Si eu l-am vazut, la prima parte si eu ma intrebam ce-i cu filmul asta si de ce a fost nominalizat. Insa dupa ce relatia intre Mark si John du Pont incepe sa se complice si sa nu mai fie ceea ce parea ba mai mult, e implicata si familia fratelui pe mine m-a prins si mi-a placut. Mai trebuie sa spun ca am inceput sa ma uit la film fara sa stiu multe despre el si fara sa-i stiu distributia asa ca nu l-am recunoscut pe Steve Carell, imi era cunoscut actorul insa nu puteam sa pun degetul pe el . Am mai citit apoi despre procesul lui du Pont - din viata reala zic- despre cum initial Shultz a vrut sa dea compania in judecata pentru ca ar fi sugerat ca relatia intre el si sponsorul sau ar fi fost homosexuala. In final pot zice ca mie mi-a parut un film interesant.
Postat 21 January 2015 - 02:44 PM
Bîrfa în afara listei..
Multi se întreaba de ce nu apare si Gone Girl pe lista. Deci cum spuneam, mie mi-au placut atît cartea cît si filmul foarte mult, însa nu-l vad ca demn de Oscar, cu toate ca ma bucur pentru nominalizarea lui Rosamund Pike, care chiar a reusit sa enerveze fantastic - ceea ce înseamna ca si-a jucat rolul cu maiestrie. În carte a fost chiar mai cruda
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 22 January 2015 - 12:54 AM
Postat 22 January 2015 - 11:14 AM
Off topic: am vazut ca Leo lucreaza la un film nou si mi-am amintit ca astia inca nu i-au dat niciun Oscar
Postat 22 January 2015 - 12:02 PM
Olguta, la 22 January 2015 - 11:14 AM, a spus:
Off topic: am vazut ca Leo lucreaza la un film nou si mi-am amintit ca astia inca nu i-au dat niciun Oscar
Sper sa ajung si eu sa vad The Judge la we. Cu animatele la fel ca tine.
Ohhh, Leo! Da...poate odata si odata, dupa vreo suta de ani, o sa-i dea academia si lui Oscarul în categoria " Cel mai bun actor care nu a primit Oscarul niciodata"
Egal. Noi i l-am dat demult! Nu doar unu, ci chiar mai multi omuleti de aur. Primul i l-am dat pentru Gilbert Grape, al doilea pentru Jim Carroll, apoi Aviator, urmat de Blood Diamond, chiar si pentru The Wolf of Wall Street, J. Edgar... uite ce de Oscaruri are de la mine
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 22 January 2015 - 12:32 PM
Maya, la 22 January 2015 - 12:02 PM, a spus:
Olguta, la 22 January 2015 - 11:14 AM, a spus:
Sper sa ajung si eu sa vad The Judge la we. Cu animatele la fel ca tine.
Ohhh, Leo! Da...poate odata si odata, dupa vreo suta de ani, o sa-i dea academia si lui Oscarul în categoria " Cel mai bun actor care nu a primit Oscarul niciodata"
Egal. Noi i l-am dat demult! Nu doar unu, ci chiar mai multi omuleti de aur. Primul i l-am dat pentru Gilbert Grape, al doilea pentru Jim Carroll, apoi Aviator, urmat de Blood Diamond, chiar si pentru The Wolf of Wall Street, J. Edgar... uite ce de Oscaruri are de la mine
Da, da.. nu am vazut J.Edgar, in rest am bifat pe cele mai cunoscute. Nu gasesc J. Edgar pe nicaieri asa ca daca ai vreun link, Maya, trimite-l incoace, te rog. Mi-a placut mult in toate. Tocmai citeam pe Imdb ca urmeaza sa joace intr-un nou film cu Jamie Foxx. Ce sa mai, cand te uiti pe site-ul ala cate filme are si cat de diverse ramai masca.. e unul dintre cei mai versatili actori de la Hollywood si merita Oscarul mai mult decat multi altii. Imi amintesc in liceu la ora de limba engleza am avut de facut un eseu despre actorul preferat si l-am ales pe DiCaprio.. si colegii toti radeau ca nu vazusera decat Titanic.. hehe, am stiut eu ce am stiut
Postat 22 January 2015 - 06:31 PM
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 26 January 2015 - 12:46 PM
Postat 26 January 2015 - 06:43 PM
Ellani, la 26 January 2015 - 12:46 PM, a spus:
Wow, Ellani, ma bucur ca te-a scos Oscarul la vedere!
Pai, tu nu compara Hotelul cu filmele serioase. Asta e asa de duminica ploioasa, dar amuzant. Mie mi-a placut. Nu de Oscar, dar mi-a placut
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 26 January 2015 - 11:29 PM
Postat 28 January 2015 - 04:34 PM
Cel mai tare mi-a placut secventa in care si-a gasit Hank tricoul Metallica mi-am adus aminte ca si eu in adolescenta eram mare fan Guns n' Roses
Cearta dintre cei doi din timpul furtunii a scos ce e mai bun din talentul lor actoricesc, si, impresionanta mi s-a parut si marturia judecatorului...sa vedem daca o a fie cineva mai pun in rol secundar decat Duvall...
Postat 29 January 2015 - 04:00 PM
iulia nicoleta, la 28 January 2015 - 04:34 PM, a spus:
Parca 22 februarie.
Deci mai ai timp de 2-3 filme
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 29 January 2015 - 04:52 PM
poate reusesc sa vad cealalta jumatate diseara dupa ce adoarme Maria....
Postat 29 January 2015 - 08:26 PM
iulia nicoleta, la 29 January 2015 - 04:52 PM, a spus:
poate reusesc sa vad cealalta jumatate diseara dupa ce adoarme Maria....
Asa vedeam si eu cîte ceva cînd era fiica mea mica. Filmele deveneau episoade - adica vedeam un film si în 5-6 parti uneori ...citeam o carte la an, etc. Copilul a cerscut, asa ca acum recuperez. Citesc ca un campion, si seriale vad ( tot mai putine în ultima vreme ), însa filmele le mai vad si acum cîteodata în 2-3 reprize. Din pacate, 24 de ore pe zi nu ajung înca
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges