Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#181 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 10 February 2010 - 07:28 PM

Gloxi
cu ce ai colorat ingerasii si scoica?Au o tenta sidefata,cumva din acelea de la wilton sidefate?Arata bine tare!Mie scoica imi place mult de tot dar si ala micu' cu funduletul in sus.Trebuie sa incerc si eu o data sa fac mulaj,imi surade ideea de a ma mai juca din cand in cand.
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#182 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 10 February 2010 - 08:10 PM

Da Gabrenia, cu acele culori sidef de la wilton diluate in esenta de migdale pe baza de alcool.
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#183 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 09-February 10
  • LocationBraila

Postat 10 February 2010 - 09:32 PM

Salutare, fetelor! Bine v-am regasit!

Vezi postareagloxinia, la 10 February 2010 - 06:54 PM, a spus:

Haideti sa va arta ce decor am facut eu pt un tort de botez:

Atasament P1050664 1600x1200.JPG

Gloxi, foarte frumoase "bibelourile" tale. De unde ai cumparat mulajul la bebe-ul cu popoul in sus!

#184 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2010 - 09:35 PM

Vezi postareaLuminis, la 10 February 2010 - 09:32 PM, a spus:

Salutare, fetelor! Bine v-am regasit!

Gloxi, foarte frumoase "bibelourile" tale. De unde ai cumparat mulajul la bebe-ul cu popoul in sus!

Acest bb e primit de la o tortaleasa draga de aici de pe forum. La ala nu am mulaj. Inca :study:

Bine ai venit! :whip2: Ce ti-a luat atat? B)
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#185 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 10 February 2010 - 09:40 PM

[/quote]

Acest bb e primit de la o tortaleasa draga de aici de pe forum. La ala nu am mulaj. Inca :study:

[/quote]

Si eu te pup! Am lipsit cam mult si cand m-am intors... liniste! Nu-mi venea sa cred ca v-ati lasat toate de meserie. Si apoi am facut putin pe detectivul.
De mult urmaresc un mulaj din ala de-al tau dar nu gasesc pe nicaieri... Am cautat si pe net dar n-am gasit decat in state si ma costa f mult transportul...

#186 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 10 February 2010 - 10:43 PM

Vezi postareagabrenia, la 10 February 2010 - 11:20 AM, a spus:

Am revenit cu pozele micsorate:Freziile sunt din lapte praf si colorate ulterior cu coloranti.Tortul il voi face maine;mai am de facut un decor dar cred ca maine.

Gabrenia,sincer iti spun ca eu ,chiar am crezut ca freziile tale sunt reale.Oricum ....ne-ai "atins" o coarda sensibila!!!1Toate te ...invidiem un pic.Precis n-au miros?! :study:

Vezi postareadelioara, la 10 February 2010 - 11:32 AM, a spus:

Wow, Gabrenia, m-ai lovit unde ma doare... freziile sunt preferatele mele, m-am uitat ff atenta ca mi s-au parut naturale, la prima vedere, felicitari! B)
Esti avansata, eu acum descifrez primii trandafiri, ma laud si eu cu ei aici, daca tot s-a ajuns la flori.
Problema e ca deja m-am plicitisit sa-i fac (observati ca nu sunt doi la fel B) ). O sa ma uit dupa aranjamente ca sa vad cu ce as putea sa-i combin.

Delioaraimi plac mult trandafirii tai!Daca te-ai plictisit de astia,fa din aceia "stilizati".Eu inca nu i-am incercat ,dar sunt programati .Spor la treaba! ;)

Gabrenia, am si eu setul verde! :hug: Deci pot face frezii =))

Nu o sa le pun toate ca nu il vreau incarcat. Acum ramane sa decid :((

Gloxinia ce-mi plac bebelusii tai,si ce linistiti sunt,precis n-au colici :whip2: .Daca nu-i pui pe toti pe tort "ii infiem" noi,cu mare drag. :(( .

#187 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 February 2010 - 10:52 PM

Vezi postareaAnca_B, la 10 February 2010 - 10:43 PM, a spus:

Gloxinia ce-mi plac bebelusii tai,si ce linistiti sunt,precis n-au colici :whip2: .Daca nu-i pui pe toti pe tort "ii infiem" noi,cu mare drag. B) .

Anca ai grija ce iti doresti, ca s-ar putea sa ti se implineasca :study:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#188 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 10 February 2010 - 10:57 PM

Gabrenia,sincer iti spun ca eu ,chiar am crezut ca freziile tale sunt reale.Oricum ....ne-ai "atins" o coarda sensibila!!!1Toate te ...invidiem un pic.Precis n-au miros?!

draga Anca,ma bucur nespus ca sunt atat de apreciate freziile mele!Adevarul e ca in realitate arata mai bine!Stii cum se spune,nu sunt fotogenice!Dar daca ma straduiesc un pic,chiar ca le simt parfumul!Nu faceam in veci astfel de flori dar cum verisoarei mele ii plac la nebunie aceste flori(sunt florile ei preferate) m-am gandit sa-i fac o surpriza mare.De abia astept ziua de sambata sa-i vad reactia.

#189 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 10 February 2010 - 11:00 PM

[quote name='Luminis' date='10 February 2010 - 09:40 PM' timestamp='1265830800' post='20189']
[/quote]

[/quote]

Si eu te pup! Am lipsit cam mult si cand m-am intors... liniste! Nu-mi venea sa cred ca v-ati lasat toate de meserie. Si apoi am facut putin pe detectivul.
De mult urmaresc un mulaj din ala de-al tau dar nu gasesc pe nicaieri... Am cautat si pe net dar n-am gasit decat in state si ma costa f mult transportul...
[/quote]
Luminis,bine ai venit!BR e de la Braila?Si tu esti braileanca?

#190 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 11 February 2010 - 09:00 AM

Gabrenia :D , multumim de lamuriri . Stiu ce-mi doresc de ziua mea : setul verde si ceva culori . :D Eu vad ca ti-ai facut si ceva schita inainte , poate pui niste poze cum le-ai facut tu freziile . Sunt foarte foarte frumoase . Mor de invidie , vorba Monei . :D

Gloxinia , m-ai terminat cu bebeii tai . Frumosi de numa` . (Am vorbit foarte serios despre papusica , sa stii , ramane valabil tot ce am zis , sau daca vre-una dintre voi doreste ceva din Oradea) ;) Te rog cand mai faci ceva mulaj , fa niste poze sa ne lamurim si noi ce si cum . Stiu ca ai zis silicon sanitar si amidon , dar daca ai face niste foto ar fi mai edificator , cel putin pentru mine . :D

O zi faina tuturor . :P
mama de fete cucuiete Imagine postata

#191 Useril este offline   Luminis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBraila

Postat 11 February 2010 - 09:39 AM

[/quote]
Luminis,bine ai venit!BR e de la Braila?Si tu esti braileanca?
[/quote]

Da. Si tu? Pe malul Dunarii pe la mine pe aici? Daca da, trebuie sa ma inveti sa fac frezii ca ale tale. Musai!

#192 Useril este offline   Lissa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 03-December 09

Postat 11 February 2010 - 07:02 PM

Gloxinia ,eu zic ca oricare dintre ornamente le-ai pune pe tort ,o sa arat super....sunt superbe .
Gabrenia ,setul il am si eu ,deci trebuie sa ma apun pe treaba :scratch:

#193 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 11 February 2010 - 10:05 PM

Vezi postareagloxinia, la 10 February 2010 - 08:10 PM, a spus:

Da Gabrenia, cu acele culori sidef de la wilton diluate in esenta de migdale pe baza de alcool.

Ce fel de diluant este asta?E special pt.dizolvat sau este o combinatie facuta de tine?

#194 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 11 February 2010 - 10:13 PM

[quote name='Doriana' date='11 February 2010 - 09:00 AM' timestamp='1265871622' post='20263']
Gabrenia :sad1: , multumim de lamuriri . Stiu ce-mi doresc de ziua mea : setul verde si ceva culori . :unsure: Eu vad ca ti-ai facut si ceva schita inainte , poate pui niste poze cum le-ai facut tu freziile . Sunt foarte foarte frumoase . Mor de invidie , vorba Monei . :((
Doriana Negresit vei primi setul,e un cadou minunat.Mi-am facut o schita (ma miram de unde stii dar am vazut intr-o poza un coltisor din desen)ca nu aveam o frezie naturala la indemana;am intrat pe net, am cautat floarea si am facut o schita.Cand o sa mai fac,voi pune pozele.Vei fi uimita cat de usor se fac.Toata treaba e din pensula si cum combini culorile.e usor ai sa vezi.te pup si spor la treaba!

#195 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 11 February 2010 - 10:16 PM

Vezi postareaLissa, la 11 February 2010 - 07:02 PM, a spus:

Gloxinia ,eu zic ca oricare dintre ornamente le-ai pune pe tort ,o sa arat super....sunt superbe .
Gabrenia ,setul il am si eu ,deci trebuie sa ma apun pe treaba :sad1:

Lissa ,spor la treaba!Te pup! :unsure:

#196 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationmalul Dunarii

Postat 11 February 2010 - 10:18 PM

Luminis, cu mare drag!

#197 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 12 February 2010 - 12:18 AM

Am facut si eu un bebe dar cred ca e prima si ultima mea tentativa. Mi-a luat aproape 2 ore si nici macar nu se apropie de ceva bun. Nu stiu cm sa-l mai imbunatatesc.... Nu am matrita, l-am modelat de mana si cu ceva bete.

Parul e din Nutella ca altceva nu mi-a copt inteligenta si e prea tarziu pentru alte idei ca merg la somn :tongue3:

Gloxi esti asa o fericitaaaaaaaaa de nu ai idee :occasion14: . Mortale ti-au iesit toate.

Gabrenia de frezii ce sa mai spun....?!? dai lectii? :blush: Am de facut niste floricele de piersic si narcise. Si da, nici la flori nu ma pricep :((

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_02_2010/post-43-126592666089.jpg

#198 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 12 February 2010 - 08:05 AM

Snejulina,tu glumesti,nu-i asa??
:occasion14: asta-i bb nereusit ?? pai e absolut superb !
Ma faci de-ti atat "monstruletul " pe care am incercat eu sa-l fac ! :tongue3: (da' n-am nimic cu tine ,nu vreau sa-ti stric ziua,asa ca nu ti-l arat !)

#199 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2010 - 08:47 AM

Vezi postareasnej, la 12 February 2010 - 12:18 AM, a spus:

Am facut si eu un bebe dar cred ca e prima si ultima mea tentativa. Mi-a luat aproape 2 ore si nici macar nu se apropie de ceva bun. Nu stiu cm sa-l mai imbunatatesc.... Nu am matrita, l-am modelat de mana si cu ceva bete.

Parul e din Nutella ca altceva nu mi-a copt inteligenta si e prea tarziu pentru alte idei ca merg la somn :tongue3:

Gloxi esti asa o fericitaaaaaaaaa de nu ai idee :occasion14: . Mortale ti-au iesit toate.

Gabrenia de frezii ce sa mai spun....?!? dai lectii? :(( Am de facut niste floricele de piersic si narcise. Si da, nici la flori nu ma pricep :)

Snej eu zic ca acum dupa un somn bun ai sa vezi altfel opera pe care ai facut-o.Deci bebeul tau nu e frumos, e SUPERB! Si atat de adorabil. Eu zic sa nu te subestimezi, da-ti 2 palme usoare sa iti revii. :) :blush:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#200 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 12 February 2010 - 08:48 AM

Si eu spun ca e foarte reusit bebele tau , Snej , lucrat doar din mana ... :tongue3: Hm ... in veci nu voi reusi asa ceva .

Am si o intrebare , poate intra Mimi pe-aici , sau daca puteti voi sa-mi spuneti : am de facut o masina pentru duminica , fac blatul de jos rotund , dar masina , din ce s-o fac ? Ca data trecuta , am facut o negresa , aia cu gem si a iesit cam cu gauri , asa iese negresa aia , buna rau , dar cu gauri . Oare cum sa fac ?
Mimiiiiiiiiiiiiiiii !!! :occasion14: unde esti ? cum faci tu ?
mama de fete cucuiete Imagine postata

Arata acest topic

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic