Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#201 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 12 February 2010 - 08:59 AM

snej....tu cred ca glumesti.....nu pot sa cred ca nu il vezi asa cum il vedem si noi....e superb!!!seamana cu bebeii aceia din martipan care circulau pe mail intr-o vreme,sigur stiti despre ce vb!!!

Doriana,si mie imi iese negresa(negresa-Dora) cu gaurele,insa pe cele mai mari le umplu cu cite o farima de aluat luat din capac, si cind acopar cu unt e totul ok.

#202 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 February 2010 - 09:48 AM

Vezi postareaDoriana, la 12 February 2010 - 08:48 AM, a spus:

Am si o intrebare , poate intra Mimi pe-aici , sau daca puteti voi sa-mi spuneti : am de facut o masina pentru duminica , fac blatul de jos rotund , dar masina , din ce s-o fac ? Ca data trecuta , am facut o negresa , aia cu gem si a iesit cam cu gauri , asa iese negresa aia , buna rau , dar cu gauri . Oare cum sa fac ?
Mimiiiiiiiiiiiiiiii !!! :director: unde esti ? cum faci tu ?

Negressa Dorei nu e cu gem :director: si nu are nu-s ce gauri. Adica are dar asa ca un blat. Daca nu ara avea gauri (mici evident) ar fi ca o lipie, nu? :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#203 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 12 February 2010 - 10:08 AM

Vezi postareamona, la 12 February 2010 - 08:05 AM, a spus:

Snejulina,tu glumesti,nu-i asa??
asta-i bb nereusit ?? pai e absolut superb !
Ma faci de-ti atat "monstruletul " pe care am incercat eu sa-l fac ! (da' n-am nimic cu tine ,nu vreau sa-ti stric ziua,asa ca nu ti-l arat !)

Nu stiu fata ce sa-ti spun, mie nu-mi place sa fac oameni. Bine ca mi-a puscat sa ii pun degetelul in gura ca nu mi-a iesit la fata nimic. mai ales gura avea o expresieee...

Vezi postareagloxinia, la 12 February 2010 - 08:47 AM, a spus:

Snej eu zic ca acum dupa un somn bun ai sa vezi altfel opera pe care ai facut-o.Deci bebeul tau nu e frumos, e SUPERB! Si atat de adorabil. Eu zic sa nu te subestimezi, da-ti 2 palme usoare sa iti revii. :D :D

ha ha ha ce m-ai distrat cu palmele. Cum ii ziceam si la monalita, nu-mi place sa fac oameni. Mi se pare creepy bebele meu :director: .

Si eu spun ca e foarte reusit bebele tau , Snej , lucrat doar din mana ... :D Hm ... in veci nu voi reusi asa ceva .

Am si o intrebare , poate intra Mimi pe-aici , sau daca puteti voi sa-mi spuneti : am de facut o masina pentru duminica , fac blatul de jos rotund , dar masina , din ce s-o fac ? Ca data trecuta , am facut o negresa , aia cu gem si a iesit cam cu gauri , asa iese negresa aia , buna rau , dar cu gauri . Oare cum sa fac ?
Mimiiiiiiiiiiiiiiii !!! :director: unde esti ? cum faci tu ?

Vezi postareamamistef, la 12 February 2010 - 08:59 AM, a spus:

snej....tu cred ca glumesti.....nu pot sa cred ca nu il vezi asa cum il vedem si noi....e superb!!!seamana cu bebeii aceia din martipan care circulau pe mail intr-o vreme,sigur stiti despre ce vb!!!

Doriana,si mie imi iese negresa(negresa-Dora) cu gaurele,insa pe cele mai mari le umplu cu cite o farima de aluat luat din capac, si cind acopar cu unt e totul ok.

Stefi tu glumesti. Bebeii aia erau aproape reali :lol: .

Merci fetele de incurajari :D . Chiar inseamna mult si un alt ochi. Asta ramane ca dupa ce am migalit atat nu mai am timp sa fac altul. Am incercat sa-l imit intai pe al lui Gloxi si cum nu a iesit de nicio culoare l-am facut pe bucati...

Acu intrebare de baraj: pe ce il pun sa stea pe tort? Tortul e de Valentin. Pe o inimioara? Ma gandeam ceva sa semene cu o perna?

#204 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 12 February 2010 - 10:21 AM

[quote name='snej'
Stefi tu glumesti. Bebeii aia erau aproape reali :director: .
Merci fetele de incurajari :director: . Chiar inseamna mult si un alt ochi. Asta ramane ca dupa ce am migalit atat nu mai am timp sa fac altul. Am incercat sa-l imit intai pe al lui Gloxi si cum nu a iesit de nicio culoare l-am facut pe bucati...
Acu intrebare de baraj: pe ce il pun sa stea pe tort? Tortul e de Valentin. Pe o inimioara? Ma gandeam ceva sa semene cu o perna?
[/quote]

Snej sa stii ca bebele tau arata foarte bine.Sincer eu care am matrita am crezut ca e facut cu ceva matrita :D.
Ai putea sa-l pui pe bebel pe o perna sau ai putea face un pat in forma ovala sau de inima (numai ca aici iti va intra multa pasta). Poti incerca eventual sa patrezi putin blat gol si acela il imbraci in pasta pentru a nu fi greu decorul (tu stii de cate kg trebuie sa fie) sau poti sa iti decuperiz pasta mai grosuta si o lasi sa se intareasca (eu le pun la congelator)si pe margine vii cu volanase : Lissa a facut pat de genul si ea explica cum a facut volanasele dar si Mariana are un tort cu patut cu volanase.

#205 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2010 - 11:14 AM

Snej il poti pune pe o perna ca aia pe care sta bebele meu cel dezbracat. Dintr-o inima de pasta cu un creion si o scobitoare am facut-o :director: Lasa pasta mai grosuta (de vreo 7 mm) apoi vii cu un creion pe margini si dupa pe unde a trecut creionul cu o scobitoare. La sfarsit daca doresti o pictezi si gata. Simplu ca buna ziua.Ti-as da-o eu ca la mine e in plus, m-am decis ca nu va ajunge pe tortul de botez, dar sunt cam departe. :director:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#206 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati

Postat 12 February 2010 - 08:54 PM

Mimiiiiiiiiiiiiiiii !!! :mellow: unde esti ? cum faci tu ?

Doriana,eu si masinutele le fac la fel ca tortul.
Fac blatul mare(baza)si un blat mic rotund.Pe asta mic il tai exact in doua,pe verticala,apoi fiecare bucata,in mod normal in doua,trei foi,pe orizontala.Apoi,umplu foile(cate imi ies,4 sau sase)ca la un tort normal-blat-crema-blat si-l dau la rece.Cand crema s-a fixat bine,intorc tortul cu partea dreapta in jos si incep sa sculptez masina.
Sper sa fi inteles!Nu stiu cat de bine m-am exprimat.La urmatoarea masina fac poze.
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

#207 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 12 February 2010 - 11:48 PM

Snej ,bebelusul este minunat!cum de nu vezi cat de bine l-ai realizat?E adorabil!Din ce este facut?Mie imi place foarte mult,sincer!P.S. Cand voi avea mai mult timp liber,promit ca voi face poze pas cu pas la frezii.
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#208 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 13 February 2010 - 11:25 AM

Vezi postareasnej, la 12 February 2010 - 12:18 AM, a spus:

Am facut si eu un bebe dar cred ca e prima si ultima mea tentativa. Mi-a luat aproape 2 ore si nici macar nu se apropie de ceva bun. Nu stiu cm sa-l mai imbunatatesc.... Nu am matrita, l-am modelat de mana si cu ceva bete.

Parul e din Nutella ca altceva nu mi-a copt inteligenta si e prea tarziu pentru alte idei ca merg la somn :biggrin:

Snej draga, ce nu-ti place la bebe? sicer,poate ca ar merge un pic mai nuantat,nu asa "mongol" :D . pune-i un pic de "bujori in obrajori" un pic de rimel pe la ochisori ,si eventual fa-i si un mot.Dar ce sex are bebelu'?sa nu te superi ca vb asa! sper ca se simte tonul glumet!da?! :floare: . :pupic: .

#209 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2010 - 09:24 PM

Va prezint decorul unui tort, va las pe voi sa ghiciti tema (daca ghiciti din prima, inseamna ca mi-am facut bine temele :scratch: )

Imagine atasata: monthly_02_2010/post-20-126643464726.jpg
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#210 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 539
  • LocationMelbourne

Postat 17 February 2010 - 09:59 PM

Scoicile sunt bestiale. Durere! Fata, esti comoara la casa omului :scratch: .

Acu treci si descrie cum le-ai facut :scratch: .

#211 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 17 February 2010 - 10:01 PM

Vezi postareagloxinia, la 17 February 2010 - 09:24 PM, a spus:

Va prezint decorul unui tort, va las pe voi sa ghiciti tema (daca ghiciti din prima, inseamna ca mi-am facut bine temele :appl: )

Finding Nemo? :scratch: Se vede clar ca ai invatat bine! :scratch:

#212 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 February 2010 - 10:03 PM

Pot sa ghicesc eu??? :appl: Sunt superbe, toate dar pesti ... aia imi plac tare :scratch:

Edit ca pe a lui foxxy coment nu-l vazui asa ca nu mai ghicesc :appl: :scratch:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#213 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 17 February 2010 - 10:13 PM

Vezi postareaRamo, la 17 February 2010 - 10:03 PM, a spus:

Pot sa ghicesc eu??? :appl: Sunt superbe, toate dar pesti ... aia imi plac tare :scratch:
Edit ca pe a lui foxxy coment nu-l vazui asa ca nu mai ghicesc :appl: :appl:

Daca tot am ghicit amandoua, capatam si noi un premiu? :wub: Macar o scoica, un pestisor, ceva??? :scratch:

#214 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 17 February 2010 - 10:35 PM

si mie-mi plac scoicile.ai luat mulajul dupa ele?munca de chinez maica:-D,da' rezultatul e super.brava!

#215 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 17 February 2010 - 11:13 PM

Va prezint decorul unui tort, va las pe voi sa ghiciti tema (daca ghiciti din prima, inseamna ca mi-am facut bine temele :-* )

Atasament P1050710 1600x1200.JPG

Mamaaaa, ce superb!Nici nu stiu cu ce sa incep:cand ai avut atata timp?ce luceste pe scoici?dar chiar is adevarate?se aude marea in ele? :P stelutele ,cum le-ai facut?apai numa' Ariel mai lipseste!sau ii la tine in mana?!Bravoooo si :((

#216 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 February 2010 - 11:29 PM

Ei dupa reactiile voastre se pare ca m-am apropiat nitel. Da ideea e de Finding Nemo, tortul va fi pt o fetita de un an asa ca desi Nemo nu prea seamana sper sa nu isi dea seama :)
Scoicile le-am facut evident cu mulaj, si merge repedeeeee, nu e deloc munca de chinez. A fost o placere sa le fac si sa le pictez putin. Cu coorant praf sclipicios de la wilton diluat in esenta de migdale pe baza de alcool.

:P
Si o :) pt voi.

Edit pt Anca: Si stelutele sunt cu mulaj si broasca testoasa. :(( Dupa niste jucarele de a lui Andrei.

In schimb pestii si calutul sunt facute din mana :-* (se vede, nu? )
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#217 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • LocationLa Strumfi

Postat 17 February 2010 - 11:46 PM

Vezi postareagloxinia, la 17 February 2010 - 11:29 PM, a spus:

In schimb pestii si calutul sunt facute din mana :-* (se vede, nu? )

Nu, nu se vede, ti-au iesit tare bine toate, abia astept sa vad cum le pui pe tort :((

Edit: mancat litere :P
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

#218 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 18 February 2010 - 08:12 AM

pai gloxi,mie mi se pare munca de chinez doar sa stai sa faci mulajul.si eu am niste scoici si stelute frumoase la care de mult timp ma gandesc sa le iau mulajul(nu ca as avea silicon sanitar:-D).ei,dar daca zici ca merge repede,te cred.trage-n poza sideful de la wilton,eu am din acela de la lumea basmelor,borcanel no name,e fain ,dar parca nu asa fain ca al tau.sau nu ma pricep eu sa sidefez :P .intrebarea e,colorezi cat pasta e inca moale sau dupa ce se usuca?

abia astept sa-ti vad tortul,dupa ce-l vazui pe-ala de botez sunt sigura ca si asta o sa fie super:-)

#219 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 18 February 2010 - 09:26 AM

Gloxinia , esti o maestra . Ce fain ti-au iesit toate , nici nu stiu ce-mi place mai mult , pestii , scoicile , stelutele ... Superbe . Ai facut si melcisori ... :P
mama de fete cucuiete Imagine postata

#220 Useril este offline   MIMI 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 629
  • LocationGalati

Postat 18 February 2010 - 11:27 AM

Va prezint decorul unui tort, va las pe voi sa ghiciti tema (daca ghiciti din prima, inseamna ca mi-am facut bine temele :rolleyes: )

reactia lui Rares:"mami,Nemo!!"
Dupa reactia asta,tu ce zici,ti-ai facut bine temele??
Noi zicem-exemplar!
[blog='Bucataria mea']http://cumimiinbucatarie.blogspot.com/[/blog]

Arata acest topic

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou