Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.
#22
Postat 01 December 2009 - 06:14 PM
Am avut emotii,m-am asezat cu pasta de lapte praf in fata calculatorului si cu ochii in pozele salvate de pe net.Sper ca sunt usor de identificat totusi
#24
Postat 01 December 2009 - 07:54 PM
mamistef a spus:
Am avut emotii,m-am asezat cu pasta de lapte praf in fata calculatorului si cu ochii in pozele salvate de pe net.Sper ca sunt usor de identificat totusi
Mamistef, figurinele sun super!Nici nu stiu care imi place mai mult! woooow!
si
#25
Postat 01 December 2009 - 08:15 PM
#27
Postat 02 December 2009 - 10:01 AM
Tortul de ciocolata, asa a fost comanda iar catelul l-am modelat din salam de biscuiti si blanita din frisca.
Imagini atasate
#28
Postat 02 December 2009 - 10:53 AM
#30
Postat 03 December 2009 - 11:01 AM
mamistef a spus:
Multumesc ><
#31
Postat 03 December 2009 - 11:04 AM
foxyy a spus:
multumesc Foxy..a fost pe gustul sarbatoritului si a invitatilor "ciocolatosi"
#32
Postat 04 December 2009 - 12:18 PM
#33
Postat 04 December 2009 - 12:48 PM
O bila de pasta:
Apoi un con:
Se taseaza putin baza conului:
Se infige intr-un bat de frigaruie pentru a se lucra mai usor:
Cu o forfecuta bine spalata si dezinfectata se cresteaza "ramurile":
Si se tot cresteaza, pana arata asa, sau in cazul vostru, poate mult mai frumos:
#34
Postat 04 December 2009 - 12:56 PM
Imi place mult omul de zapada!
#35
Postat 04 December 2009 - 01:00 PM
Am incercat cu o strecuratoare (gen cea de ceai) mai maricica, dar gaurile se pare ca sunt prea mari, trec si bobitele de zahar; am cautat sita pentru faina, n-am gasit decat pentru malai, iar cea pe care scria pentru faina mi s-a parut la fel de rara ca si strecuratoarea mea de acasa...
Uf, de cand vreau sa incerc si pasta de lapte praf...
#36
Postat 04 December 2009 - 01:20 PM
#37
Postat 04 December 2009 - 01:44 PM
Foxxy, reteta e...miere + lapte praf, proportia nu o stiu pentru ca de fiecare data pun din ochi. Parerea mea este sa pui pentru inceput o lingurita de miere de tei, care are culoarea mai deschisa decat alte mieri si sa cerni printr-o sita fina (eu folosesc o strecuratoare de ceai banala, Delioara) lapte praf, sa amesteci treptat. Asa vezi cata pasta iti iese din cantitatea asta. Eu framant bine si cand nu mai este lipicioasa este buna pasta pentru modelat.
Ideea ii apartine lui Lili, de pe celalalt forum.
#38
Postat 04 December 2009 - 02:05 PM
Maneki Neko a spus:
Foxxy, reteta e...miere + lapte praf, proportia nu o stiu pentru ca de fiecare data pun din ochi. Parerea mea este sa pui pentru inceput o lingurita de miere de tei, care are culoarea mai deschisa decat alte mieri si sa cerni printr-o sita fina (eu folosesc o strecuratoare de ceai banala, Delioara) lapte praf, sa amesteci treptat. Asa vezi cata pasta iti iese din cantitatea asta. Eu framant bine si cand nu mai este lipicioasa este buna pasta pentru modelat.
Ideea ii apartine lui Lili, de pe celalalt forum.
Aha, am inteles! O sa-ncerc sa fac pasta cu lapte praf cand ajung in tara, laptele praf abia l-am gasit aici si deja nu mai este - s-a facut ciucalata!
#39
Postat 04 December 2009 - 02:14 PM
Maneki Neko a spus:
Foxxy, reteta e...miere + lapte praf, proportia nu o stiu pentru ca de fiecare data pun din ochi. Parerea mea este sa pui pentru inceput o lingurita de miere de tei, care are culoarea mai deschisa decat alte mieri si sa cerni printr-o sita fina (eu folosesc o strecuratoare de ceai banala, Delioara) lapte praf, sa amesteci treptat. Asa vezi cata pasta iti iese din cantitatea asta. Eu framant bine si cand nu mai este lipicioasa este buna pasta pentru modelat.
Ideea ii apartine lui Lili, de pe celalalt forum.
Multumesc , o sa mai incerc, poate-poate..
#40
Postat 04 December 2009 - 05:00 PM