Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.
Postat 11 March 2010 - 08:58 PM
Postat 11 March 2010 - 09:08 PM
Stefana, Simpholis ti-a iesit perfect, buna tehnica asta a sabloanelor si eu o folosesc destul de des
Anasia, multumim de poze, narcisele alea erau perfecte in ghivecele mele, na acuma ca am model data viitoare nu imi scapa. Multumesc muuult, muuult
Postat 11 March 2010 - 09:14 PM
Postat 11 March 2010 - 09:34 PM
Sunt facute din pasta de zahar si pictate, toate sunt facute cu matrita, doar una din ele e putin modificata:P
Matrita am facut-o din silicon la indicatiile Gloxiniei asa ca incercati cu incredere nu va chinuiti cum m-am chinuit eu pana acum cu cioplitu' ... si atentie la silicon, nu orice silicon e bun ... sau mie nu mi-o iesit cu oricare ... Bison ... de asta mi-o zis Oti dupa ce mi-am mancat nervii cu alte 2 marci, dintre care unu era deja betonat in tub si eu impingeam de zori
Deci sa incepem, sper sa se observe care va fi tema tortului inca nu am habar cum le aranjez dar vad eu pana sambata
si o poza de grup :
Postat 11 March 2010 - 11:22 PM
Ramo, la 11 March 2010 - 09:34 PM, a spus:
Sunt facute din pasta de zahar si pictate, toate sunt facute cu matrita, doar una din ele e putin modificata:P
Matrita am facut-o din silicon la indicatiile Gloxiniei asa ca incercati cu incredere nu va chinuiti cum m-am chinuit eu pana acum cu cioplitu' ... si atentie la silicon, nu orice silicon e bun ... sau mie nu mi-o iesit cu oricare ... Bison ... de asta mi-o zis Oti dupa ce mi-am mancat nervii cu alte 2 marci, dintre care unu era deja betonat in tub si eu impingeam de zori
Deci sa incepem, sper sa se observe care va fi tema tortului inca nu am habar cum le aranjez dar vad eu pana sambata
si o poza de grup :
Sa-nteleg ca te pregatesti de raliu??? Superbe masinutele, felicitari!
Postat 12 March 2010 - 08:32 AM
Postat 12 March 2010 - 08:58 AM
Foxyy, la 11 March 2010 - 11:22 PM, a spus:
Mersi Foxyy, inca nu stiu ce forma va prinde tortul, dar va fi ceva concurs intre ele da, ca altfel nu stiu cum le-as putea aseza pe toate, mai ales ca tortul nu e mare
anasia, la 12 March 2010 - 08:32 AM, a spus:
Mersi Anasia, eu sunt sigura ca vor fi un ghid bun si daca mai ai noi asteptam cuminti
Postat 12 March 2010 - 12:15 PM
Postat 12 March 2010 - 10:15 PM
Ramo , zici ca-s adevarate , pe cuvant eu em vazut jucarii din gama asta care nu erau asa perfecte cum le-ai facut tu . Abia astept sa vad tortul .
Multumim de pozele pe care le-ati pus , cu narcise , gherbera , trandafiri stilizati . Eu am setul de la wilton de ceva vreme , da` ma credeti ca pe cat mi l-am dorit , acum nici macar nu incerc sa fac ceva cu el ... Cred ca totusi ma pun pe treaba si incerc niste narcise . Daca-mi iese ceva revin cu dovada ...
Postat 12 March 2010 - 11:38 PM
Ramo, la 11 March 2010 - 09:08 PM, a spus:
Pai am zis ca nu ii asez eu, ca nu fac eu tortul. Munca de jos o face matusa copilului I-am facut si pasta sa acopere tortul, asa ca musai sa ii iasa
Imi plac masinile tale. Sunt asa faine!
Gabrenia multumesc!
Stefana super ai reusit sa pictezi nenii aia (sunt slaba la capitolul asta marturisesc ca habar n-am cine sunt personajeje ) Culorile imi plac de numa, abia astept sa vad cum se aseaza pe un tort verde.
si
Postat 13 March 2010 - 02:57 PM
Oare de ce nu v-am intalnit cand eram mica, sa va comand un tort personalizat? Toata copilaria mea am avut torturi de ciocolata de la cofetarie Ce noroc pe copiii carora le faceti torturi!
http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 13 March 2010 - 03:19 PM
Doriana, la 12 March 2010 - 10:15 PM, a spus:
Ramo , zici ca-s adevarate , pe cuvant eu em vazut jucarii din gama asta care nu erau asa perfecte cum le-ai facut tu . Abia astept sa vad tortul .
Multumim de pozele pe care le-ati pus , cu narcise , gherbera , trandafiri stilizati . Eu am setul de la wilton de ceva vreme , da` ma credeti ca pe cat mi l-am dorit , acum nici macar nu incerc sa fac ceva cu el ... Cred ca totusi ma pun pe treaba si incerc niste narcise . Daca-mi iese ceva revin cu dovada ...
Mersi Doriana, vine el si tortul
gloxinia, la 12 March 2010 - 11:38 PM, a spus:
Ramo, la 11 March 2010 - 09:08 PM, a spus:
Pai am zis ca nu ii asez eu, ca nu fac eu tortul. Munca de jos o face matusa copilului I-am facut si pasta sa acopere tortul, asa ca musai sa ii iasa
Imi plac masinile tale. Sunt asa faine!
Gabrenia multumesc!
Stefana super ai reusit sa pictezi nenii aia (sunt slaba la capitolul asta marturisesc ca habar n-am cine sunt personajeje Culorile imi plac de numa, abia astept sa vad cum se aseaza pe un tort verde.
Mersi. Da, ai zis ... dar cum eu uit iute ... important e ca i-ai scos excelent si tot as fi curioasa sa vad tortul dar curiozitatea nu-i buna la sanatate asa ca ...
Cosmina N, la 13 March 2010 - 02:57 PM, a spus:
Oare de ce nu v-am intalnit cand eram mica, sa va comand un tort personalizat? Toata copilaria mea am avut torturi de ciocolata de la cofetarie Ce noroc pe copiii carora le faceti torturi!
Mersi Cosmina sper si eu sa ii placa.
Nu ne-ai intalnit poate pentru ca eram si noi mici??!!!
Postat 13 March 2010 - 09:07 PM
Ramo, la 13 March 2010 - 03:19 PM, a spus:
Asta-i drept
http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat 17 March 2010 - 04:12 PM
revin mai tirziu cu comentarii ca acum e mare aglomeratia
deci continuam cu povestile
este printesa da?nu mireasa
va pup
Postat 17 March 2010 - 04:44 PM
mamistef, la 11 March 2010 - 02:56 PM, a spus:
E facut cu sablon-adica am salvat o imagine de pe net, am pus o foaie pe monitor si am copiat cit am putut de fidel imaginea cu un marker.
Mi-e cam jena sa vin cu prostioarele mele si cu explicatiile astea seci,sper sa nu pice aiurea in subiectul asta
Eu cred ca glumesti !Nu-mi venea in veci ideea sa copiez dupa monitor !
Anasia,
Felicitari fetelor !
Postat 17 March 2010 - 10:44 PM
Postat 17 March 2010 - 11:20 PM
Postat 18 March 2010 - 09:05 AM
Luminis, nu stiu daca te ajuta.. seamana cu albinuta, nu?
Postat 18 March 2010 - 02:41 PM