Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.
Postat 23 April 2010 - 10:45 AM
Un buchetel de flori - nu prea-mi place, tot visez la buchetele Dorei sau ale Natashei, dar merge, avand in vedere ca e primul meu buchetel. Cele mai frumoase flori pe care le facusem s-au rupt la asamblare.
Un papucel, observati va rog ca e de firma, nu-i "cumparat din piata":
Postat 23 April 2010 - 01:41 PM
Postat 23 April 2010 - 02:22 PM
mamistef, la 23 April 2010 - 11:38 AM, a spus:
Si mie, si mie!!!!!!
si
Postat 23 April 2010 - 07:52 PM
Cum arata mai bine floarea mea?
asa?
sau asa?
mi se pare mie sau am cam stricat-o majgalind-o cu roz?
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 23 April 2010 - 08:35 PM
gloxinia, la 21 April 2010 - 08:46 AM, a spus:
juma de ora??? atunci zi iute cu ce i-ai facut de is asa frumosi. Data viitoare pls fa o poza cum ii faci sau daca nu e greu explica-mi aci. Mersi
Luminis, la 23 April 2010 - 10:45 AM, a spus:
Un buchetel de flori - nu prea-mi place, tot visez la buchetele Dorei sau ale Natashei, dar merge, avand in vedere ca e primul meu buchetel. Cele mai frumoase flori pe care le facusem s-au rupt la asamblare.
Si florile sunt frumoase, dar papucul e perfect, pe ce l-ai sprijinit ca sa se usuce?
....
vai frumos e
cec, la 23 April 2010 - 07:52 PM, a spus:
asa?
sau asa?
Mie imi place mai mult prima varianta, e perfecta asa alba. Felicitari
Postat 23 April 2010 - 11:03 PM
asa?
Mie imi place a doua varianta, insa i-as mai face niste pupi visinii
Ramo, la 23 April 2010 - 08:35 PM, a spus:
gloxinia, la 21 April 2010 - 08:46 AM, a spus:
juma de ora??? atunci zi iute cu ce i-ai facut de is asa frumosi. Data viitoare pls fa o poza cum ii faci sau daca nu e greu explica-mi aci. Mersi
Deci e tare greu Faci o bila, la 2/3 din ea o subtiezi putin cat sa dai forma de cap, apoi pisti cu degetele ciocul, aripile si picioarele Si gata! Ii lasi la uscat si ii pictezi.
Pai si tu ai facut pinguini, cum i-ai mesterit? Astia e drept nu is asa aratosi ca ai tai, dar macar sunt ultra rapizi
si
Postat 24 April 2010 - 07:26 AM
asa?
DSCF8413.jpg
sau asa?
DSCF8418.jpg
Alba e mai frumoasa.
Ramo, la 23 April 2010 - 08:35 PM, a spus:
Si florile sunt frumoase, dar papucul e perfect, pe ce l-ai sprijinit ca sa se usuce?
....
vai frumos e
Am facut un triunghi dintr-un carton.
Postat 25 April 2010 - 10:56 AM
Un buchetel de flori - nu prea-mi place, tot visez la buchetele Dorei sau ale Natashei,
Cine nu viseaza sa le ajunga intr-o zi ?! Da... tu macar ai inceput si n-arata rau deloc ! Felicitari ! Esti pe drumul cel bun !
asa?
sau asa?
mie imi place floarea alba!E chiar reusita ! OK_OK !
Postat 26 April 2010 - 12:41 PM
va multumesc mult pt ca m-ati ajutat cu parerea voastra
deci si prin urmare floare alba a castigat si a fost pusa pe tort
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
Postat 26 April 2010 - 12:47 PM
orhidee
margarete
narcise
floricele
garofite
sweet pea
si un aranjament pt a vedea cum le pot pune pe tort
deocamdata asa sper sa achizitionez niste sarmulite si stamine sa pot face florile mai reusite
Postat 26 April 2010 - 12:55 PM
Postat 26 April 2010 - 02:14 PM
Mie garoafele nu mi-au iesit, ceva nu fac bine, trebuie sa mai exersez...
Postat 27 April 2010 - 07:16 PM
Buchet Geo RR.jpg Buchet Geo (3)RR.jpg
Papuc (6)R.jpg Papuc (7)R.jpg
felicitari , sunt foarte frumoase si florile si sabotii mai ales ca sunt de firma
Postat 27 April 2010 - 07:29 PM
Livia, la 26 April 2010 - 02:14 PM, a spus:
Mie garoafele nu mi-au iesit, ceva nu fac bine, trebuie sa mai exersez...
multumesc
nu-mi dau seama de ce nu ti-au iesit ca nu mi se par asa complicate
mai incearca, sigur vor iesi
Postat 04 May 2010 - 07:57 PM
Aasa... am facut 3 portii de pasta de zahar,am crezut ca-i foarte multa,dar nu...
Deci, deocamdata imi arata asa... o sa-l las pina simbata-dumineca la uscat si apoi mai incerc sa continui cu bilileala, ca pina ii fac fata comerciala, zau ca-i de lucrat !
Nu sunt foarte incintata de grosimea pastei, am incercat sa pun sirmulite,da n-a tinut figura,si mi-e teama ca se va rupe cind mi-o fi lumea mai draga ! Zicea cineva ca se poate consolida partea care sta in sus cu foi de napolitana invelita in pasta ! O rog sa detalieze,cu scuzele de rigoare ca nu stiu cine e! Daca mai aveti idei, sunt deschisa ...si am mare nevoie !
Pentru toate ...
Imagini atasate
Postat 04 May 2010 - 11:14 PM
Bafta si pupici!
si
Postat 05 May 2010 - 06:53 AM
gloxinia, la 04 May 2010 - 11:14 PM, a spus:
Bafta si pupici!
Acu m-ai băgat in ceata !!!!!! Pai cum sa n-o pun la uscat ?????????? Si chestia cu frigaruile.. M-am gindit la ele, dar o alta chestie, le infingi taman in margine, n-o iau la vale ? adică să se lase pe spate, datorita greutatii ? oricum.... pe mijlocul tastaturii am facut gaurele unde o sa infig niste scobitori tocmai pentru a nu permite sa se lase ... Daca-ti mai vin idei ... le primesc cu mare placere...