Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.
Postat 18 May 2010 - 06:07 PM
Postat 18 May 2010 - 08:02 PM
de ce te exprimi asa de ...cum sa zic ca iar imi iau suturi....rece poate?, vizavi de ce ti-am zis.e f. ok ca ai gasit solutia de a estompa culoarea,brava,vroiam sa fiu de ajutor,dar cred ca am fost inteleasa gresit.
Postat 18 May 2010 - 11:37 PM
ortansa, la 18 May 2010 - 08:02 PM, a spus:
de ce te exprimi asa de ...cum sa zic ca iar imi iau suturi....rece poate?, vizavi de ce ti-am zis.e f. ok ca ai gasit solutia de a estompa culoarea,brava,vroiam sa fiu de ajutor,dar cred ca am fost inteleasa gresit.
Draga Ortansa te rog sa ma crezi sincer ca nu m-am suparat ...departe de mine acest gand...e adevarat ca trebuie sa acceptam si criticile..constructive sau nu...ne propulseaza un pas inainte si ne determina sa dorim mai mult si mai perfect de la Eul nostru...imi pare rau daca tonul meu a parut rece...dar mi s-a facut atat de rusine si m-am intrebat cum de-am avut curajul sa postez aceste monstruozitati...e adevarat ca sunt o fire perfectionista...dar m-am gandit totusi sa impart cu voi experienta mea avand in vedere ca este pt prima data cand incerc sa sculptez in pasta si nu am nici ustensilele speciale necesare unei asemenea activitati...
Prin urmare chiar am de gand sa-mi tin cuvantul sa nu mai postez la acest topic decat cand voi considera ca decoratia mea merita a fi expusa in vazul lumii
Postat 19 May 2010 - 09:31 AM
dora, la 18 May 2010 - 11:37 PM, a spus:
ortansa, la 18 May 2010 - 08:02 PM, a spus:
Draga Ortansa te rog sa ma crezi sincer ca nu m-am suparat ...departe de mine acest gand...e adevarat ca trebuie sa acceptam si criticile..constructive sau nu...ne propulseaza un pas inainte si ne determina sa dorim mai mult si mai perfect de la Eul nostru...imi pare rau daca tonul meu a parut rece...dar mi s-a facut atat de rusine si m-am intrebat cum de-am avut curajul sa postez aceste monstruozitati...e adevarat ca sunt o fire perfectionista...dar m-am gandit totusi sa impart cu voi experienta mea avand in vedere ca este pt prima data cand incerc sa sculptez in pasta si nu am nici ustensilele speciale necesare unei asemenea activitati...
Prin urmare chiar am de gand sa-mi tin cuvantul sa nu mai postez la acest topic decat cand voi considera ca decoratia mea merita a fi expusa in vazul lumii
eiii,exagerezi acum,nu-s monstruozitati,tu n-ai vazut reactia fetelor?sunt faine,dar stiu ca poti mai mult:-).eu te somez :-D sa postezi in continuare ca si pana acum,sa vedem si noi pasii pana la perfectiune-sunt convinsa ca n-ai nevoie decat de 2,maxim 3 pasi pana acolo:-).hai,te pup.
si da-mi si mie un sut in fund,ca am de facut cel putin 3 figurine pana la sf. lunii,iar eu n-am nici o tragere de inima.plus ca nu mai gasesc gelatina deloc,da' deloc:-(
Postat 19 May 2010 - 01:20 PM
[quote name='dora' date='18 May 2010 - 11:37 PM' timestamp='1274218641' post='37942']
[am de facut cel putin 3 figurine pana la sf. lunii,iar eu n-am nici o tragere de inima.plus ca nu mai gasesc gelatina deloc,da' deloc:-([/quote]
Păi eu v-am zis de săptămâna trecută că [u]n-am găsit[/u], da ati tacut chitic,n-a zis nimeni nimic ! Acu pe bune, ce naiba s-o fi intimplat ?????????????????? Nici gelatina sa nu mai gasesti ???
Postat 19 May 2010 - 01:23 PM
vrabiuta, la 19 May 2010 - 01:20 PM, a spus:
Păi eu v-am zis de săptămâna trecută că n-am găsit, da ati tacut chitic,n-a zis nimeni nimic ! Acu pe bune, ce naiba s-o fi intimplat ?????????????????? Nici gelatina sa nu mai gasesti ???
Eu mi-am luat un bax din Penny duminica. Si am vazut si la Kaufland. Si s-o ieftinit e 0.85 plicul fata de 0.99 cat dadeam pana acum pe ea
si
Postat 19 May 2010 - 04:20 PM
gloxinia, la 19 May 2010 - 01:23 PM, a spus:
Eu mi-am luat un bax din Penny duminica. Si am vazut si la Kaufland. Si s-o ieftinit e 0.85 plicul fata de 0.99 cat dadeam pana acum pe ea
Fataaaaaa, nu te da mare ! Ca eu la cucuietii din deal n-am decit unicarm si carrfour !
Da tu, de care folosesti, tot dr. O ? Si s-o ieftinit ?????? Pai asta-i explicatia atunci !
N-o ajuns inca din aia ieftina,c-o fost greu sa aplice pretul nou pe atitea pliculete !
S-apoi , de la tine pin la mine, fac vre-o 4 ore cu masina , asa ca-ti dai seama !
Postat 19 May 2010 - 05:21 PM
Postat 19 May 2010 - 07:54 PM
Stefana, la 19 May 2010 - 05:21 PM, a spus:
Stefana poti intreba cine e producatorul acestei gelatine? Zau daca nu mi-as lua si eu. Cand ma gandesc cati bani dau eu pe ea ma apuca raul.
si
Postat 19 May 2010 - 07:55 PM
vrabiuta, la 19 May 2010 - 04:20 PM, a spus:
gloxinia, la 19 May 2010 - 01:23 PM, a spus:
Fataaaaaa, nu te da mare ! Ca eu la cucuietii din deal n-am decit unicarm si carrfour !
Da tu, de care folosesti, tot dr. O ? Si s-o ieftinit ?????? Pai asta-i explicatia atunci !
N-o ajuns inca din aia ieftina,c-o fost greu sa aplice pretul nou pe atitea pliculete !
S-apoi , de la tine pin la mine, fac vre-o 4 ore cu masina , asa ca-ti dai seama !
Hai sa iti spun eu. La Unicarm nu s-o ieftinit. E tot atata Si inca ceva. Zici ca s-o pus lumea pe baut esenta de migdale. Nu mai gasecs dom-le! Delocccccccccccccc!
si
Postat 19 May 2010 - 08:05 PM
yoyo, la 19 May 2010 - 08:02 PM, a spus:
Ha haaaaaa! Imi trebuie la pasta de aia de la dr oetker pe baza de ulei nu de alcool ca mandula
si
Postat 19 May 2010 - 08:09 PM
[/quote]
In inghitituri mici de o iei sa stii ca nu dauneaza ba chiar ajuta ).
Postat 19 May 2010 - 08:22 PM
gloxinia, la 19 May 2010 - 07:54 PM, a spus:
O sa intreb,sigur,poate scrie pe saculetul in care e ambalata gelatina.Eu prima oara am vazut gelatina la pungi de 1 kg in Siraj,asta e un complex en gros de unde se aprovizioneaza majoritatea magazinelor de cartier,pe vremea aceea era vreo 35 ron/kg (probabil la fel costa si acum,si pina la 40 ron isi pune tipul de la magazin adaos).Pot sa spun ca atita l-am batut la cap odata la citeva zile cu "aveti gelatina vrac?ca-n Siraj este" pina cind a adus.Ii sunt clienta fidela,se sperie babele cind ma vad ca iau gelatina de o suta de mii
Postat 19 May 2010 - 08:25 PM
Stefana, la 19 May 2010 - 08:22 PM, a spus:
gloxinia, la 19 May 2010 - 07:54 PM, a spus:
O sa intreb,sigur,poate scrie pe saculetul in care e ambalata gelatina.Eu prima oara am vazut gelatina la pungi de 1 kg in Siraj,asta e un complex en gros de unde se aprovizioneaza majoritatea magazinelor de cartier,pe vremea aceea era vreo 35 ron/kg (probabil la fel costa si acum,si pina la 40 ron isi pune tipul de la magazin adaos).Pot sa spun ca atita l-am batut la cap odata la citeva zile cu "aveti gelatina vrac?ca-n Siraj este" pina cind a adus.Ii sunt clienta fidela,se sperie babele cind ma vad ca iau gelatina de o suta de mii
Bine ca nu ma vad pe mine cumparand.
si
Postat 19 May 2010 - 09:28 PM
Stefana, la 19 May 2010 - 08:22 PM, a spus:
Spui ca gelatinezi mobila.......asa are un strat lucios si nu se mai strica si nici nu se pune prafu .........parca vad ca trece gelatina la om apoi .
Postat 19 May 2010 - 11:15 PM
la pasta sau pt altceva?....Ca Ortansa spunea ca vrea sa faca niste figurine
aaaa Ortansa draga...stau cu sutul pregatit...abia astept sa-ti vad figurinele :floare:
Postat 20 May 2010 - 06:53 AM
in alta ordine de idei,am gasit gelatina foi-dar nush cum sa procedez ca e o cutie deschisa in raft si te servesti de-acolo cu foile de gelatina neambalate,fara cod pe ele,fara nimic.ca naiba.
aoleu Dora,deja ma doare....hahahah...
Postat 20 May 2010 - 06:54 AM
dora, la 19 May 2010 - 11:15 PM, a spus:
A,pai eu pun cite o lingura de gelatina la o portie de pasta de zahar...si de multe ori trebuie sa fac cite 4 portii deodata...in plus,folosesc cite un virf de cutit si la mousse-uri,si oricum imi place sa am in dulap mai mult decit am nevoie,ca sa nu ramin descoperita