Deci sa va iau pe rand:
Delioara zaharul pudra Ecos e naspa, naspa! Sa nu te puna pacatele sa il iei. Firma care il importa vrac si il ambaleaza e din Baia Mare, are si un magazin la noi in oras deci pe aici juma de kil il iau cu 2,6 lei. Da e mai rau ca si Coronita.
Margaritar, am incercat si eu poate am nimerit un lot mai rau ca tot naspa mi se paru. Singurul lucru la Coronita e ca nu e destul de fin ca cel din Hu si cred adica sunt mai mult ca sigura ca NU are amidon, dupa cum s-a comportat. O sa incerc sa ii pun eu data viitoare sa vad ce si cum.
Mamistef, ustensilele de modelat te ajuta f mult la flori in special. Uite din poza pusa de tine, iti zic asa:
Primul il folosesc mai rar, atunci cand de ex vreau sa fac niste intepaturi in mijlocul galben al margaretelor. La fel de bine poti folosi o scobitoare, insa avandu-l in fata, il iau mai iute

Al doilea, il folosesc cu partea rotunda la flori, la subtiat petale si la dat forma petalelor ridicata, la fel ca toate varfurile rotunde si de la celelalte insa depinzand de marimea florii. Varful ca o gheara il folosesc in special la nervurile frunzelor sau sa iau de pe buretel flori delicate.
Al treilea pt flori, mijloc de floare.
Al partulea tot la flori de dimensiune mai mica il folosesc. Sau de ex la conturarea locului ochilor lui Winie, sai la Tom si Jerry tot la locul in care am pus ochii.
Al cincilea, la flori mici, mici, unde nu pot subtia petale cu vf rotund, sau la margarete. Pt a da o forma alungita petalelor, sau la unele figurine pentru a da forma buzelor.
Acu eu ti-am scris la ce le folosesc eu... Dupa imaginatie, fiecare poate extinde aria de folosire. Dupa ce le vei avea te vei gandi cum ai reusit sa modelezi fara ele?