Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.
Postat 10 December 2009 - 01:46 PM
Postat 10 December 2009 - 02:52 PM
Postat 10 December 2009 - 02:55 PM
Imagini atasate
Postat 10 December 2009 - 03:03 PM
Postat 10 December 2009 - 04:16 PM
gloxinia a spus:
mona a spus:
GLOXIIII ,eu caut de nebuna zahar Coronita !!!
Doar in Kaufland il gasesc si eu. E 3,1 lei juma de kil.
Daca nu ma insel, am vazut in Selgros, pe langa zaharul vanilat, dar era unitate de vanzare baxul. Nu m-am uitat atenta la pret, ca nu stiam daca e bun sau nu.
nelly_th2001 a spus:
FFF frumoase decoratiunile, daca nu ma insel, le-am vazut si pe un tort.. fug acum sa ma uit.
A, era sa uit, si eu am probleme cu funditele la 'cadourile' alea mici, nu-mi ies cum as fi vrut.. le-ai pictat sau sunt din pasta?
Postat 10 December 2009 - 05:34 PM
Postat 11 December 2009 - 06:40 AM
Postat 11 December 2009 - 07:54 AM
Postat 12 December 2009 - 12:48 AM
Imagini atasate
si
Postat 12 December 2009 - 01:24 AM
gloxinia a spus:
vaaai Otti cind ai pometit ca ai o decoratie ma gindeam cum o sa dorm de curiozitate acum iar ma intreb cum o sa dorm
acum fara gluma foarte misto a iesit
felicitari
matusa e mortala
Postat 12 December 2009 - 10:05 PM
natasha a spus:
acum fara gluma foarte misto a iesit
felicitari
matusa e mortala
sa stii ca si mie imi fu frica de el
si
Postat 13 December 2009 - 12:07 AM
Cel cu Winnie , e As sari in sus sa primesc asa un tort .
Postez si eu o decoratie simpla de tort .Am facut pentru a doua oara pasta de zahar , si nu stiu de ce a iesit cam tare . Adica nu era ca o plastelina , se crapa .
Se vad si pe marginile funditei crapaturile . Deocamdata doar alba , colorantii pe care i-am luat eu nu prea sunt de treaba , sunt din aceia unguresti , luati din piata , nu sunt de calitate , si pasta pe care am colorat-o cu ei nu s-a mai putut prelucra deloc . Of !
Pun si modelul dupa care am facut fundita , poate mai sunt incepatoare ca mine , care fac decoratii pt prima data . Nu stiu de unde e , am gasit-o si eu pe net .
Am si intrebari , voi cum lipiti pasta de zahar , adica manutele, picioarele cum le uniti de corp ? Cu apa sau cu albus de ou ?
Postat 13 December 2009 - 01:15 AM
Doriana a spus:
Am si intrebari , voi cum lipiti pasta de zahar , adica manutele, picioarele cum le uniti de corp ? Cu apa sau cu albus de ou ?
Pai acu l-am amanat destul. Ca de anul trecut tot asta canta. Si anul trecui ii facui o chitara, acum nu mai scapai. pana la urma nici nu a fost asa greu
Zahar o lingura, 2 de apa si 2 min la micro putere maxima Iese un lipici extra mega rezistent. in timp ai sa iti ajustezi tu cantitatile in functie de ce vrei sa lipesti. Eu fac 2 tipuri de lipici. Unul mai moale pt parti usoare si unul beton dar care se zahariseste repede, deci tre sa fii rapid la lipit, insa ce ai lipit cu el nu se mai dezlipeste decat cu ciocanul
si
Postat 13 December 2009 - 02:17 AM
Postat 13 December 2009 - 09:48 AM
gloxinia a spus:
:shock: Am trait s-o vad si pe asta... nu stiam daca sa rad sau sa plang... oricum, ceva foarte original si foarte fain facut; inca odata :shock:
Doriana a spus:
Eu, la cele cateva decoratii pe care le-am facut pana acum, am folosit apa simpla, pensulata pe locul de lipit, cred ca zaharul din figurina, umezit, s-a facut tot un fel de sirop.
Frumoasa fundita, si multam pentru model
clebs a spus:
Buna treaba, e de retinut ideea.
Postat 14 December 2009 - 12:12 PM
gloxinia a spus:
Nu stiam de ce mi se pare cunoscut
Postat 14 December 2009 - 12:35 PM
Postat 14 December 2009 - 05:36 PM
Adriana a spus:
gloxinia a spus:
Nu stiam de ce mi se pare cunoscut
Hi hi! Dupa ce l-am dat varului meu, imi dadui seama ca puteam sa ii pun putina culoare in obraji. Insa la inceput nu m-am gandit ca doar nici al tau nu avea... Sau avea? Oricm cupchilu fu asa de incantatttt si se lauda la toti prietenii cu el...
Asadar multu inca o data
si
Postat 14 December 2009 - 06:57 PM
delioara a spus:
mamistef a spus:
Multumesc
Am gasit o carte cu personajele disney pas cu pas, va dau linkul, poate ajuta pe cineva..
http://www.filestube...mer-clay-p.html
Doriana a spus:
Eu vin cu ceva decoratii simple de tot , inspirata tot de la voi , din pasta de zahar , pe care n-am colorat-o , ca n-am avut coloranti , abia azi am gasit ceva coloranti , sper sa fie buni , sa iasa ceva din ei , la tura viitoare de pasta de zahar voi vedea pe ce am dat banii ...
F. frumoase, Doriana, imi plac trandafirii stilizati, si eu ii fac asa, daca ii fac
Atentie la coloranti, neaparat sa-i incerci inainte de vreun tort 'serios', eu am avut surprize de la cei romanesti - s-a faramitat pasta de la ei.
Delioara, cred ca-i o comoara cartea asta dar, te rog ajuta-ma si pe mine ca incerc sa o iau si zice ca tre sa fiu membru.
Fetele care ati luat-o sau vazut-o cum ati reusit ca eu nu pot sa fac nimik