Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#81 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 10 December 2009 - 01:46 PM

Eu am Kaufland linga mine, am cautat si cumparat pina acum doar Margaritar.Ia sa ma uit si eu dupa Coronita,poate ma reprofilez =))

#82 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 201
  • Inregistrat: 09-December 09
  • Locationadoptata de ardeleni

Postat 10 December 2009 - 02:52 PM

fetili :(( eu nu pot deloc sa pun poze (m-am uitat la help dar nu am gasit nik zic eu poate mi-au fugit ochii :) )am dat la incarca fisierul si dupa aia am dat pe toate cilc (pe rand) dar nimic sa ma vad si eu pe forum va rog ajutati o biata fana ratacita =((
nelly_th2001

#83 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2009 - 02:55 PM

sa ma incerc :sunt decoratii de sf. nicolae

Imagini atasate

• Imagine atasata: 475_1096813fe681115e819d167467d42a0f.jpg

nelly_th2001

#84 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2009 - 03:03 PM

urrrrrrrrraaaaaaaaa nu m-am lasat pana nu am reusit :((
nelly_th2001

#85 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 10 December 2009 - 04:16 PM

gloxinia a spus:

mona a spus:

GLOXIIII ,eu caut de nebuna :(( zahar Coronita !!!

Doar in Kaufland il gasesc si eu. E 3,1 lei juma de kil.

Daca nu ma insel, am vazut in Selgros, pe langa zaharul vanilat, dar era unitate de vanzare baxul. Nu m-am uitat atenta la pret, ca nu stiam daca e bun sau nu.

nelly_th2001 a spus:

sa ma incerc :sunt decoratii de sf. nicolae

FFF frumoase decoratiunile, daca nu ma insel, le-am vazut si pe un tort.. fug acum sa ma uit.
A, era sa uit, si eu am probleme cu funditele la 'cadourile' alea mici, nu-mi ies cum as fi vrut.. le-ai pictat sau sunt din pasta?
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#86 Useril este offline   nelly_th2001 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2009 - 05:34 PM

delioarama bucur :pupic: , da sunt din pasta si sunt pictate si cadourile(nu am vrut sa fie prea mult colorant nu da bine la sanatate :roll: ) si funditele
nelly_th2001

#87 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationOradea

Postat 11 December 2009 - 06:40 AM

Daca as face un tort acoperit cu glazura Adrianei , pot pune ceva decoratii din pasta de zahar peste ea ? ;) Ceva gen stelute ? Credeti ca s-ar topi ? Ca peste frisca am inteles ca nu se pot pune ... ;)
mama de fete cucuiete Imagine postata

#88 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 417

Postat 11 December 2009 - 07:42 AM

Poti pune,daca le ungi foarte bine cu unt ,pe partile care vor lua contact direct cu glazura. Acelasi lucru si la torturile imbracate in frisca . Si ar fi de preferat sa nu le pui cu o zi ,de ex, inainte

Nelly,foarte frumoase decoratii ai facut ! :floare:

#89 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 11 December 2009 - 07:54 AM

Nelly,sunt foarte frumoase decoratiile!!! Mi-ai dat si mie idei pt torturile de Craciun! :floare:

#90 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 12 December 2009 - 12:48 AM

Din ciclul mare e gradina si multi sar gardul iaca: decor de tort pt un tanar razvratit. Musai sa va spun ca matusa sa a comandat tortul, acceasi matusa care a comandata un tort cu ingerasi :notworthy: poate va mai amintiti :floare:

Imagini atasate

• Imagine atasata: 71_9df55885e2cad0fef605f8511e0c8e0e.jpg

Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#91 Useril este offline   natasha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2009 - 01:24 AM

gloxinia a spus:

Din ciclul mare e gradina si multi sar gardul iaca: decor de tort pt un tanar razvratit. Musai sa va spun ca matusa sa a comandat tortul, acceasi matusa care a comandata un tort cu ingerasi :D poate va mai amintiti :P

vaaai Otti cind ai pometit ca ai o decoratie ma gindeam cum o sa dorm de curiozitate :P acum iar ma intreb cum o sa dorm :P
acum fara gluma foarte misto a iesit
felicitari :love7:
matusa e mortala

#92 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2009 - 10:05 PM

natasha a spus:

vaaai Otti cind ai pometit ca ai o decoratie ma gindeam cum o sa dorm de curiozitate :D acum iar ma intreb cum o sa dorm :D
acum fara gluma foarte misto a iesit
felicitari :D
matusa e mortala

:D :D :D sa stii ca si mie imi fu frica de el :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#93 Useril este offline   Doriana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 377
  • LocationOradea

Postat 13 December 2009 - 12:07 AM

Gloxi , eu nu cred ca as fi facut un asa decor pt tort . Dar , daca asa a fost comanda , si copilului i-a placut ... asta e . Dar , parca totusi n-as manca asa ceva .
Cel cu Winnie , e :cheers: As sari in sus sa primesc asa un tort .
Postez si eu o decoratie simpla de tort .Am facut pentru a doua oara pasta de zahar , si nu stiu de ce a iesit cam tare . Adica nu era ca o plastelina , se crapa .

Imagine postata

Imagine postata

Se vad si pe marginile funditei crapaturile . Deocamdata doar alba , colorantii pe care i-am luat eu nu prea sunt de treaba , sunt din aceia unguresti , luati din piata , nu sunt de calitate , si pasta pe care am colorat-o cu ei nu s-a mai putut prelucra deloc . Of !

Pun si modelul dupa care am facut fundita , poate mai sunt incepatoare ca mine , care fac decoratii pt prima data . Nu stiu de unde e , am gasit-o si eu pe net .
Imagine postata

Am si intrebari , voi cum lipiti pasta de zahar , adica manutele, picioarele cum le uniti de corp ? Cu apa sau cu albus de ou ? :angryfire:
mama de fete cucuiete Imagine postata

#94 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2009 - 01:15 AM

Doriana a spus:

Gloxi , eu nu cred ca as fi facut un asa decor pt tort . Dar , daca asa a fost comanda , si copilului i-a placut ... asta e . Dar , parca totusi n-as manca asa ceva .

Am si intrebari , voi cum lipiti pasta de zahar , adica manutele, picioarele cum le uniti de corp ? Cu apa sau cu albus de ou ? :angryfire:

Pai acu l-am amanat destul. Ca de anul trecut tot asta canta. Si anul trecui ii facui o chitara, acum nu mai scapai. pana la urma nici nu a fost asa greu :cheers:

Zahar o lingura, 2 de apa si 2 min la micro putere maxima :pupic: Iese un lipici extra mega rezistent. in timp ai sa iti ajustezi tu cantitatile in functie de ce vrei sa lipesti. Eu fac 2 tipuri de lipici. Unul mai moale pt parti usoare si unul beton dar care se zahariseste repede, deci tre sa fii rapid la lipit, insa ce ai lipit cu el nu se mai dezlipeste decat cu ciocanul :salut:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#95 Useril este offline   clebs 

• Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 04-December 09

Postat 13 December 2009 - 02:17 AM

bunicul meu facea zahar praf prin moara cu care macina porumbul, sau ardeiul pt boia, punea o sita fina si trecea zaharul de vreo 3 ori, poate aveti pe la tara moara de aia, o curatiti bine si puteti macina 5 kg de zahar, el cam asa facea :angryfire:

#96 Useril este offline   delioara 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 158
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2009 - 09:48 AM

gloxinia a spus:

Din ciclul mare e gradina si multi sar gardul iaca: decor de tort pt un tanar razvratit. Musai sa va spun ca matusa sa a comandat tortul, acceasi matusa care a comandata un tort cu ingerasi :D poate va mai amintiti :D

:shock: Am trait s-o vad si pe asta... nu stiam daca sa rad sau sa plang... oricum, ceva foarte original si foarte fain facut; inca odata :shock: :)

Doriana a spus:

Am si intrebari , voi cum lipiti pasta de zahar , adica manutele, picioarele cum le uniti de corp ? Cu apa sau cu albus de ou ? :floare:

Eu, la cele cateva decoratii pe care le-am facut pana acum, am folosit apa simpla, pensulata pe locul de lipit, cred ca zaharul din figurina, umezit, s-a facut tot un fel de sirop.
Frumoasa fundita, si multam pentru model :lol:

clebs a spus:

bunicul meu facea zahar praf prin moara cu care macina porumbul, sau ardeiul pt boia, punea o sita fina si trecea zaharul de vreo 3 ori, poate aveti pe la tara moara de aia, o curatiti bine si puteti macina 5 kg de zahar, el cam asa facea :)

Buna treaba, e de retinut ideea. :lol:
www.cristal-furnicutza.blogspot.com

#97 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 December 2009 - 12:12 PM

gloxinia a spus:

Adriana multam fain, iti copiai desenul de dincolo, si ma scutii de ceva cautari:

Nu stiam de ce mi se pare cunoscut :porc:

#98 Useril este offline   taylor 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 26-November 09
  • Locationtorino

Postat 14 December 2009 - 12:35 PM

eu folosesc tot apa pentru lipit figurinele si se lipeste destul de bine.
Poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine

#99 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2009 - 05:36 PM

Adriana a spus:

gloxinia a spus:

Adriana multam fain, iti copiai desenul de dincolo, si ma scutii de ceva cautari:

Nu stiam de ce mi se pare cunoscut :(

Hi hi! Dupa ce l-am dat varului meu, imi dadui seama ca puteam sa ii pun putina culoare in obraji. Insa la inceput nu m-am gandit ca doar nici al tau nu avea... :( Sau avea? Oricm cupchilu fu asa de incantatttt si se lauda la toti prietenii cu el... :salut:
Asadar multu inca o data :( :(
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#100 Useril este offline   Ramo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi

Postat 14 December 2009 - 06:57 PM

delioara a spus:

mamistef a spus:

pai in afara de faptul ca winnie are capul turtit,nu au nici un alt defect,sunt foarte frumoase! As vrea eu sa-mi iasa si mie un winnie asa frumos! :love7:

Multumesc :love7:
Am gasit o carte cu personajele disney pas cu pas, va dau linkul, poate ajuta pe cineva..
http://www.filestube...mer-clay-p.html

Doriana a spus:

Voi sunteti adevarate maestre ale decoratiilor , complicate , desigur . :love7: doar cuvinte de lauda la adresa voastra . Aveti talent , rabdare , imaginatie , si ne bucuram ca impartasiti cu noi creatiile voastre , ne putem si noi inspira .
Eu vin cu ceva decoratii simple de tot , inspirata tot de la voi , din pasta de zahar , pe care n-am colorat-o , ca n-am avut coloranti , abia azi am gasit ceva coloranti , sper sa fie buni , sa iasa ceva din ei , la tura viitoare de pasta de zahar voi vedea pe ce am dat banii ...

F. frumoase, Doriana, imi plac trandafirii stilizati, si eu ii fac asa, daca ii fac :D
Atentie la coloranti, neaparat sa-i incerci inainte de vreun tort 'serios', eu am avut surprize de la cei romanesti - s-a faramitat pasta de la ei.

Delioara, cred ca-i o comoara cartea asta dar, te rog ajuta-ma si pe mine ca incerc sa o iau si zice ca tre sa fiu membru.
Fetele care ati luat-o sau vazut-o cum ati reusit ca eu nu pot sa fac nimik :drool:
Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Imagine postata

incepand din 23.03.2011

Arata acest topic

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »