Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.
Postat 02 February 2012 - 03:06 PM
Postat 05 February 2012 - 07:29 PM
De ceva timp am si eu aceasta pasiune si mai fac cate un tort pentru familie si prieteni.
Sambata viitoare este ziua de nastere a unei prietene si vreau sa-i fac un tort si sa-i pun ca ornament un pantof Astazi am facut unul de proba dar zic ca ceva nu este bine...parca e cam lung...
Marina pantofii tau sunt superbi.. De-as putea sa fac si eu macar unu
Intrebarea mea este: cam cat de mare trebuie sa fie pantoful? Am gasit niste schite pe site dar nu stiu la ce scara sunt...Oare sunt facute pe o pagina A4?
V-as fi profund recunoscatoare daca m-ati ajuta sa-mi rezolv aceasta dilema.
Am sa incerc sa pun o poza cu ceea ce am "mesterit". Sper sa reusesc..este prima data cand postez pe un site ( nu prea stiu cum se face ...dar am sa reusesc eu pana la urma. Toate au un inceput)
Cu respect!!
Postat 05 February 2012 - 08:55 PM
Orice sugestie de-a voastra imi va fi de ajutor.
Multumesc anticipat!!
Imagini atasate
Postat 05 February 2012 - 09:30 PM
cora,bine ai venit!cit despre pantof intradevar se vede cam lung.nu stiu cu ce pot eu sa te ajut ca nici eu nu sint experta in torturi mai ales ornamente,dar sigur te vor ajuta fetele care sint experte in aceasta arta.
Postat 05 February 2012 - 11:16 PM
felicitari pentru ceea ce faceti. as avea niste rugaminti : 1. sa imi dati un link cu reteta de balt de negresa.... nu o mai gasesc
2. un link cu reteta pt blat de cereale
3. daca aveti carti cu decoratiuni pentru tort sau ceva de genul acesta in format electronic va rog sa imi trimiteti si mie pe adresa ofelia84anca@yahoo.com
multumesc
Postat 06 February 2012 - 12:28 AM
Carti pt decorat gasesti pe picassa...la greu, vreme sa ai sa le dai jos.
Postat 06 February 2012 - 01:54 PM
Postat 06 February 2012 - 06:19 PM
monatibi, la 05 February 2012 - 09:30 PM, a spus:
cora,bine ai venit!cit despre pantof intradevar se vede cam lung.nu stiu cu ce pot eu sa te ajut ca nici eu nu sint experta in torturi mai ales ornamente,dar sigur te vor ajuta fetele care sint experte in aceasta arta.
Multumesc!!!Nici eu nu sunt experta in ornamente dar imi place si sper sa reusesc, cu exercitiu si cu sugestii, sa le fac cat mai frumoase. Am gasit pe acest forum atat de multe fete dibace!!!
Postat 06 February 2012 - 06:45 PM
bpaula, la 06 February 2012 - 01:54 PM, a spus:
IMG_5781.jpg
IMG_5856.jpg
IMG_5837.jpg
Felicitari Paula!! Imi plac locomotivele facute de tine Sunt mult mai reusite decat ce am prestat eu. Succes in continuare.
Am facut si eu pentru prima data locomotiva Thomas pentru finutul meu...si prima mea masina Mcqeen( care mi-au dat multe emotii).
Imagini atasate
Postat 06 February 2012 - 07:08 PM
care sunteti din cluj , din ce magazine va procurati coloranti ? am fost in iulius si kaufland au doar lichizi (rosu, galben, albastru)si sincer nu stiu daca sunt foarte buni .am vazut ca sunt firme pe net care aduc cloranti... care o recomandati sa fie si ok ca si calitate pret...??
Postat 06 February 2012 - 07:30 PM
eu mi-am comandat de pe net de la lumea basmelor,colorant gel si praf,sint multumita de amindoua.preturile le ai pe site,ca nu mai retin,am luat mai multe odata.
Postat 06 February 2012 - 08:50 PM
monatibi, la 06 February 2012 - 07:30 PM, a spus:
eu mi-am comandat de pe net de la lumea basmelor,colorant gel si praf,sint multumita de amindoua.preturile le ai pe site,ca nu mai retin,am luat mai multe odata.
exact acolo ma uitam si am vazut ca au coloranti pasta, gel, pulbere...
colorantii gel si pasta se folosesc asa cum sunt? cel pulbere il faci cu esenta de migdale...? (sau ma rog am vazut in paginile anterioare ca unele fete dilueaza in esenta care au si alcool in compozitie)
pasta de zahar mi-a iesti din a doua incercare ... maine modelez ceva asa sa vad cum ma descurc
multumesc de raspunsuri
Postat 06 February 2012 - 10:36 PM
FLORI DE MACI, la 06 February 2012 - 08:50 PM, a spus:
monatibi, la 06 February 2012 - 07:30 PM, a spus:
exact acolo ma uitam si am vazut ca au coloranti pasta, gel, pulbere...
colorantii gel si pasta se folosesc asa cum sunt? cel pulbere il faci cu esenta de migdale...? (sau ma rog am vazut in paginile anterioare ca unele fete dilueaza in esenta care au si alcool in compozitie)
pasta de zahar mi-a iesti din a doua incercare ... maine modelez ceva asa sa vad cum ma descurc
multumesc de raspunsuri
eu nu am reusit sa citesc chiar tot dar din ce am inteles alcolol se foloseste la pictat pe pasta ,tort ma rog.,esenta daca vrei sa dai aroma pastei de zahar,eu nu pun nimic.colorantul praf il pui in miere,energizant ,eu il pun in gelatina topita.cu cel praf colorezi toata pasta de aceiasi culoare,cu colorantul gel poti sa faci pasta alba si apoi o inparti si o colorezi cum vrei.
Postat 07 February 2012 - 07:43 PM
Postat 12 February 2012 - 08:52 PM
Poate ajuta pe cineva hint-ul asta cand i se sfarama pasta. Nu garantez ca merge si la cantitate mai mare sau ca se pot face modelaje din ea (desi mami a facut ceva trandafirasi din pasta numai din rahat si zahar pudra) dar macar salvati ce nu mai poate fi salvat si faceti ceva floricele sau ornamente 2D.
Postat 16 February 2012 - 11:20 AM
Postat 16 February 2012 - 05:47 PM
lucikutza, la 16 February 2012 - 11:20 AM, a spus:
Cu drag as posta, dar nu am facut poze pe parcursul lucrului. Am stat cu o masinutza in fata cumparata special pentru a o folosi ca model. Daca imi aduc bine aminte parca am vazut pe un blog o masinutza sculptata...am sa caut prin ce am salvat!!!
Postat 16 February 2012 - 06:20 PM
Cora, la 16 February 2012 - 05:47 PM, a spus:
lucikutza, la 16 February 2012 - 11:20 AM, a spus:
Cu drag as posta, dar nu am facut poze pe parcursul lucrului. Am stat cu o masinutza in fata cumparata special pentru a o folosi ca model. Daca imi aduc bine aminte parca am vazut pe un blog o masinutza sculptata...am sa caut prin ce am salvat!!!
http://www.youtube.c...&feature=fvwrel
http://www.kuharka.r...a/6595.html?p=6 ( poate gasesti si aici )
deocamdata asta am gasit...sper sa-ti fie de ajutor..
Postat 16 February 2012 - 11:43 PM
pt culoare pieli ce fel de nuanta folositi ?
merci seara faina