[quote name='Maya' date='24 February 2010 - 08:06 AM' timestamp='1266991580' post='22722']
Natasha,eu nici nu mai zic nimic!Astea nu-s flori...ci o întreaga arta!Respectele mele!
[/quote]
Maya
venite din partea ta cuvintele astea frumoase au si mai mare greutate
si eu te respect mullllt pt ceea ce faci
[quote name='gabrenia' date='24 February 2010 - 11:33 AM' timestamp='1267004017' post='22774']
Buna,
Natasha !Doamne ,cum adica daca iti dau voie!?Chiar te rog sa ne arati si noua freziile tale!Eu am deschis topicul pentru toate fetele care vor sa faca frezii si doar am aratat cum le fac eu.orice alta tehnica si orice alte idei sunt foarte bine venite! E ca un schimb de experienta si sunt convinsa ca ai ce arata ,mult mai mult si mai bine ca mine! Ma bucur ca ti-au placut,este onorant pentru mine sa ma felicite Regina florilor !Daca ai timp,cand poti si nu esti foarte ocupata arata-ne cu ce forme ai decupat freziile si eventual tehnica.Te pup Natasha si sa stii ca noi chiar avem ce invata de la tine
[/quote]
cu prima ocazie promit
[quote name='Foxyy' date='24 February 2010 - 01:32 PM' timestamp='1267011178' post='22800']
[/quote]
De-ncercat, oi incerca, da' sa nu se supere nimeni daca oi inaugura dupa aia topicul de Nereusite!
[/quote]
lasa nu te vaita ca stiu eu ce poti