Forum Culinar: Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva. - Forum Culinar

Salt la continut

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Decoratii de torturi. Simple si complicate, deopotriva.

#481 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 18 May 2010 - 06:07 PM

Dora, tu vorbesti serios????!!!! Cum adica sa nu mai postezi... nu mai vorbi, bre, prostii... Asta ce ar imsemna, sa nu mai posteze nimeni nimic. Cine crezi ca e perfect? NIMENI Asa ca stai linistita si posteaza in continuare toate incercarile tale, reusite sau nereusite, din punctul tau de vedere... asa avem si noi de unde invata. :rolleyes: Sorina
Sorina

#482 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 02-December 09
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 18 May 2010 - 08:02 PM

Dora-nu stiu de ce te-ai suparat,daca n-as stii cat de multe poti nu ti-as fi dat exemplul acela.credeam ca de acum am ajuns noi,toate cele de aici, la un nivel la care o critica constructiva nu ne mai raneste orgoliul-cel putin asta a fost trendul (printre picaturi) pe aici-sa mai incercam sa si criticam constructiv,sa aducem o remarca de bun simt.am inteles ca nici tu nu esti f multumita de rezultat,tocmai de aceea ti-am spus parerea mea,in incercarea de a te face sa vezi(desi acum imi dau seama ca tu deja ai vazut) unde mai poti lucra.figurinele tale sunt BUNE si am inteles ca n-ai timp sa le refaci,ma refeream in viitor.
de ce te exprimi asa de ...cum sa zic ca iar imi iau suturi....rece poate?, vizavi de ce ti-am zis.e f. ok ca ai gasit solutia de a estompa culoarea,brava,vroiam sa fiu de ajutor,dar cred ca am fost inteleasa gresit.

#483 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationItaly

Postat 18 May 2010 - 11:37 PM

Vezi postareaortansa, la 18 May 2010 - 08:02 PM, a spus:

Dora-nu stiu de ce te-ai suparat,daca n-as stii cat de multe poti nu ti-as fi dat exemplul acela.credeam ca de acum am ajuns noi,toate cele de aici, la un nivel la care o critica constructiva nu ne mai raneste orgoliul-cel putin asta a fost trendul (printre picaturi) pe aici-sa mai incercam sa si criticam constructiv,sa aducem o remarca de bun simt.am inteles ca nici tu nu esti f multumita de rezultat,tocmai de aceea ti-am spus parerea mea,in incercarea de a te face sa vezi(desi acum imi dau seama ca tu deja ai vazut) unde mai poti lucra.figurinele tale sunt BUNE si am inteles ca n-ai timp sa le refaci,ma refeream in viitor.
de ce te exprimi asa de ...cum sa zic ca iar imi iau suturi....rece poate?, vizavi de ce ti-am zis.e f. ok ca ai gasit solutia de a estompa culoarea,brava,vroiam sa fiu de ajutor,dar cred ca am fost inteleasa gresit.

Draga Ortansa te rog sa ma crezi sincer ca nu m-am suparat :)...departe de mine acest gand...e adevarat ca trebuie sa acceptam si criticile..constructive sau nu...ne propulseaza un pas inainte si ne determina sa dorim mai mult si mai perfect de la Eul nostru...imi pare rau daca tonul meu a parut rece...dar mi s-a facut atat de rusine si m-am intrebat cum de-am avut curajul sa postez aceste monstruozitati...e adevarat ca sunt o fire perfectionista...dar m-am gandit totusi sa impart cu voi experienta mea avand in vedere ca este pt prima data cand incerc sa sculptez in pasta si nu am nici ustensilele speciale necesare unei asemenea activitati...
Prin urmare chiar am de gand sa-mi tin cuvantul sa nu mai postez la acest topic decat cand voi considera ca decoratia mea merita a fi expusa in vazul lumii :P

#484 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 19 May 2010 - 09:31 AM

Vezi postareadora, la 18 May 2010 - 11:37 PM, a spus:

Vezi postareaortansa, la 18 May 2010 - 08:02 PM, a spus:

Draga Ortansa te rog sa ma crezi sincer ca nu m-am suparat :D...departe de mine acest gand...e adevarat ca trebuie sa acceptam si criticile..constructive sau nu...ne propulseaza un pas inainte si ne determina sa dorim mai mult si mai perfect de la Eul nostru...imi pare rau daca tonul meu a parut rece...dar mi s-a facut atat de rusine si m-am intrebat cum de-am avut curajul sa postez aceste monstruozitati...e adevarat ca sunt o fire perfectionista...dar m-am gandit totusi sa impart cu voi experienta mea avand in vedere ca este pt prima data cand incerc sa sculptez in pasta si nu am nici ustensilele speciale necesare unei asemenea activitati...
Prin urmare chiar am de gand sa-mi tin cuvantul sa nu mai postez la acest topic decat cand voi considera ca decoratia mea merita a fi expusa in vazul lumii ;)

eiii,exagerezi acum,nu-s monstruozitati,tu n-ai vazut reactia fetelor?sunt faine,dar stiu ca poti mai mult:-).eu te somez :-D sa postezi in continuare ca si pana acum,sa vedem si noi pasii pana la perfectiune-sunt convinsa ca n-ai nevoie decat de 2,maxim 3 pasi pana acolo:-).hai,te pup.
si da-mi si mie un sut in fund,ca am de facut cel putin 3 figurine pana la sf. lunii,iar eu n-am nici o tragere de inima.plus ca nu mai gasesc gelatina deloc,da' deloc:-(

#485 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 19 May 2010 - 01:20 PM

[quote name='ortansa' date='19 May 2010 - 10:31 AM' timestamp='1274254276' post='37993']
[quote name='dora' date='18 May 2010 - 11:37 PM' timestamp='1274218641' post='37942']
[am de facut cel putin 3 figurine pana la sf. lunii,iar eu n-am nici o tragere de inima.plus ca nu mai gasesc gelatina deloc,da' deloc:-([/quote]

Păi eu v-am zis de săptămâna trecută că [u]n-am găsit[/u], da ati tacut chitic,n-a zis nimeni nimic ! Acu pe bune, ce naiba s-o fi intimplat ?????????????????? Nici gelatina sa nu mai gasesti ???

#486 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 19 May 2010 - 01:23 PM

Vezi postareavrabiuta, la 19 May 2010 - 01:20 PM, a spus:

Păi eu v-am zis de săptămâna trecută că n-am găsit, da ati tacut chitic,n-a zis nimeni nimic ! Acu pe bune, ce naiba s-o fi intimplat ?????????????????? Nici gelatina sa nu mai gasesti ???

Eu mi-am luat un bax din Penny duminica. Si am vazut si la Kaufland. Si s-o ieftinit :) e 0.85 plicul fata de 0.99 cat dadeam pana acum pe ea :toothy9;
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#487 Useril este offline   vrabiuta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 686
  • Inregistrat: 05-December 09
  • Locationunde se agata harta-n cui

Postat 19 May 2010 - 04:20 PM

Vezi postareagloxinia, la 19 May 2010 - 01:23 PM, a spus:

Eu mi-am luat un bax din Penny duminica. Si am vazut si la Kaufland. Si s-o ieftinit ;) e 0.85 plicul fata de 0.99 cat dadeam pana acum pe ea :toothy9;

Fataaaaaa, nu te da mare ! Ca eu la cucuietii din deal n-am decit unicarm si carrfour !
Da tu, de care folosesti, tot dr. O ? Si s-o ieftinit ?????? Pai asta-i explicatia atunci !
N-o ajuns inca din aia ieftina,c-o fost greu sa aplice pretul nou pe atitea pliculete ! :)
S-apoi , de la tine pin la mine, fac vre-o 4 ore cu masina , asa ca-ti dai seama ! :)

#488 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 507
  • LocationMontreal

Postat 19 May 2010 - 05:21 PM

Eu cumpar de la un magazin de aici din cartier care vinde produse vrac , au o gelatina fina si buna,la 40 ron/kg,cumpar de fiecare data de 10 ron ca sa-mi iau de-o grija. M-am saturat sa dau cite 1 ron pe-o lingura de gelatina dr.O la plic.

#489 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 07:54 PM

Vezi postareaStefana, la 19 May 2010 - 05:21 PM, a spus:

Eu cumpar de la un magazin de aici din cartier care vinde produse vrac , au o gelatina fina si buna,la 40 ron/kg,cumpar de fiecare data de 10 ron ca sa-mi iau de-o grija. M-am saturat sa dau cite 1 ron pe-o lingura de gelatina dr.O la plic.

Stefana poti intreba cine e producatorul acestei gelatine? Zau daca nu mi-as lua si eu. Cand ma gandesc cati bani dau eu pe ea ma apuca raul. :violent1:
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#490 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 07:55 PM

Vezi postareavrabiuta, la 19 May 2010 - 04:20 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 19 May 2010 - 01:23 PM, a spus:

Eu mi-am luat un bax din Penny duminica. Si am vazut si la Kaufland. Si s-o ieftinit :D e 0.85 plicul fata de 0.99 cat dadeam pana acum pe ea :(

Fataaaaaa, nu te da mare ! Ca eu la cucuietii din deal n-am decit unicarm si carrfour !
Da tu, de care folosesti, tot dr. O ? Si s-o ieftinit ?????? Pai asta-i explicatia atunci !
N-o ajuns inca din aia ieftina,c-o fost greu sa aplice pretul nou pe atitea pliculete ! :(
S-apoi , de la tine pin la mine, fac vre-o 4 ore cu masina , asa ca-ti dai seama ! :D

Hai sa iti spun eu. La Unicarm nu s-o ieftinit. E tot atata :( Si inca ceva. Zici ca s-o pus lumea pe baut esenta de migdale. Nu mai gasecs dom-le! Delocccccccccccccc! :violent1: :(
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#491 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,196
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 19 May 2010 - 08:02 PM

Vezi postareagloxinia, la 19 May 2010 - 07:55 PM, a spus:

Zici ca s-o pus lumea pe baut esenta de migdale. Nu mai gasecs dom-le! Delocccccccccccccc! :violent1: :D

O Ungarie :( .......ceva....mandula...........:D:D.............. (cunoscatorii stiu :()

#492 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 08:05 PM

Vezi postareayoyo, la 19 May 2010 - 08:02 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 19 May 2010 - 07:55 PM, a spus:

Zici ca s-o pus lumea pe baut esenta de migdale. Nu mai gasecs dom-le! Delocccccccccccccc! :violent1: :(

O Ungarie :( .......ceva....mandula...........:D:D.............. (cunoscatorii stiu :D)

Ha haaaaaa! Imi trebuie la pasta de aia de la dr oetker pe baza de ulei nu de alcool ca mandula :(
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#493 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 08:09 PM

[quote name='gloxinia' Ha haaaaaa! Imi trebuie la pasta de aia de la dr oetker pe baza de ulei nu de alcool ca mandula :violent1:
[/quote]
In inghitituri mici de o iei sa stii ca nu dauneaza ba chiar ajuta :( :D).

#494 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 08:10 PM

Vezi postareagloxinia, la 19 May 2010 - 08:05 PM, a spus:

Ha haaaaaa! Imi trebuie la pasta de aia de la dr oetker pe baza de ulei nu de alcool ca mandula :violent1:

In inghitituri mici de o iei sa stii ca nu dauneaza ci e chiar benefica :D :().

#495 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 19 May 2010 - 08:22 PM

Vezi postareagloxinia, la 19 May 2010 - 07:54 PM, a spus:

Stefana poti intreba cine e producatorul acestei gelatine? Zau daca nu mi-as lua si eu. Cand ma gandesc cati bani dau eu pe ea ma apuca raul. :violent1:

O sa intreb,sigur,poate scrie pe saculetul in care e ambalata gelatina.Eu prima oara am vazut gelatina la pungi de 1 kg in Siraj,asta e un complex en gros de unde se aprovizioneaza majoritatea magazinelor de cartier,pe vremea aceea era vreo 35 ron/kg (probabil la fel costa si acum,si pina la 40 ron isi pune tipul de la magazin adaos).Pot sa spun ca atita l-am batut la cap odata la citeva zile cu "aveti gelatina vrac?ca-n Siraj este" pina cind a adus.Ii sunt clienta fidela,se sperie babele cind ma vad ca iau gelatina de o suta de mii :(

#496 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 08:25 PM

Vezi postareaStefana, la 19 May 2010 - 08:22 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 19 May 2010 - 07:54 PM, a spus:

O sa intreb,sigur,poate scrie pe saculetul in care e ambalata gelatina.Eu prima oara am vazut gelatina la pungi de 1 kg in Siraj,asta e un complex en gros de unde se aprovizioneaza majoritatea magazinelor de cartier,pe vremea aceea era vreo 35 ron/kg (probabil la fel costa si acum,si pina la 40 ron isi pune tipul de la magazin adaos).Pot sa spun ca atita l-am batut la cap odata la citeva zile cu "aveti gelatina vrac?ca-n Siraj este" pina cind a adus.Ii sunt clienta fidela,se sperie babele cind ma vad ca iau gelatina de o suta de mii :(

:( :D :D
Bine ca nu ma vad pe mine cumparand. :( :( :(
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#497 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 May 2010 - 09:28 PM

Vezi postareaStefana, la 19 May 2010 - 08:22 PM, a spus:

O sa intreb,sigur,poate scrie pe saculetul in care e ambalata gelatina.Eu prima oara am vazut gelatina la pungi de 1 kg in Siraj,asta e un complex en gros de unde se aprovizioneaza majoritatea magazinelor de cartier,pe vremea aceea era vreo 35 ron/kg (probabil la fel costa si acum,si pina la 40 ron isi pune tipul de la magazin adaos).Pot sa spun ca atita l-am batut la cap odata la citeva zile cu "aveti gelatina vrac?ca-n Siraj este" pina cind a adus.Ii sunt clienta fidela,se sperie babele cind ma vad ca iau gelatina de o suta de mii :angryfire:

Spui ca gelatinezi mobila.......asa are un strat lucios si nu se mai strica si nici nu se pune prafu :toothy9; :D :floare: .........parca vad ca trece gelatina la om apoi :P.

#498 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 19 May 2010 - 11:15 PM

Mai fetelor de catva timp eu nu-s cu capul la locul lui :angryfire:...la ce va trebuie voua gelatina?
la pasta sau pt altceva?....Ca Ortansa spunea ca vrea sa faca niste figurine :toothy9;

aaaa Ortansa draga...stau cu sutul pregatit...abia astept sa-ti vad figurinele :floare::floare:

#499 Useril este offline   ortansa 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBeirut,Lebanon

Postat 20 May 2010 - 06:53 AM

da Dora,eu pt. pdz vreau gelatina,m-am obisnuit cu ea la modelat.stiu ca as putea folosi pasta din marshmallows,cea de lapte praf sau cea de lapte praf,zahar pudra si lapte condensat(care e si buna la gust)-dar fiecare din ele are cate un dezavantaj.mai pot folosi si pdz cu gumtex,dar pt figurine nu e asa buna,mereu mi s-au crapat capetele figurinelor cu ea(se usuca la exterior,iar in interior ramane moale,se lasa si se crapa).tu ce pasta ai folosit la ingerasi?
in alta ordine de idei,am gasit gelatina foi-dar nush cum sa procedez ca e o cutie deschisa in raft si te servesti de-acolo cu foile de gelatina neambalate,fara cod pe ele,fara nimic.ca naiba.

aoleu Dora,deja ma doare....hahahah...

#500 Useril este offline   Stefana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 20 May 2010 - 06:54 AM

Vezi postareadora, la 19 May 2010 - 11:15 PM, a spus:

..la ce va trebuie voua gelatina?

A,pai eu pun cite o lingura de gelatina la o portie de pasta de zahar...si de multe ori trebuie sa fac cite 4 portii deodata...in plus,folosesc cite un virf de cutit si la mousse-uri,si oricum imi place sa am in dulap mai mult decit am nevoie,ca sa nu ramin descoperita :lol:

Arata acest topic

• 81 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul