dani_ela, la 22 June 2011 - 04:44 PM, a spus:
marina, la 21 June 2011 - 11:11 PM, a spus:
PENTRU FETELE CARE SUNT INTERESATE DE MATRITE ,SABLOANE SI MULTE ALTELE IN GENUL CA CELE DE LA WILTON DACA VRETI VA DAU O ADRESA UNDE LE GASISI LA PRETURI FOARTE MICI SI GASITI SI MATERIAL PT A FACE MATRITE EU AM LUAT SI TOATE SUNT SUPER DAR ACEST MAGAZIN ESTE VALABIL PT FETELE DIN BUCURESTI.
pai ce faci marina , ne lasi asa cu okii-n soare ?
hai cu adresa ! ne zici si noua reteta ta de pasta de zahar ?
EDIT : am vazut ca ai pus adresa
Magazinul este pe Calea Grivitei Nr. 41 sector 1 Bucuresti si acelasi magazin mai are un sediu pe str Eforie nr 8 de la magazinul victoria in jos se numeste ART & HOBY este un magazin pt pictura dar gasesti multe produse pt tort las preturi mult mai mici au matrite diverse unele din silicon,au sabloane etc dar uitativa cu atentie sunt multe.
Am deschie un topic cu aceasta pasta inca o mai testez mie imi place ca dupa ce am facut figurina se intareste imediat uite ce am facut azi.
Iata si reteta
Eu inca mai testez pasta dar pt ca mia placut asa de mult am vrut sa v-o inpartasesc si voua
INGREDIENTE
3 linguri de gelatina
11 linguri apa
4 g sare de lamaie (circa o lingurita rasa)
1kg si 200-300 gr de zahar pudra din comert
MOD DE PREPARARE
Intr-un bol pt mixer se pune gelatina apoi se adauga apa calduta,sarea de lamaie si se da pt 50 secunde la MW dupa care se amestaca bine pana se topesc ingredientele ,daca este nevoie mai bagati 10 secunde dupa care adaugati si 500 gr zahar mixati cu paletele pt coca pana se incorporeaza zaharul si devine ca un aluat
mai puneti inca 500 gr zahar sau ma putin atat cat sa nu se strice mixerul dupa care pe masa de lucru puneti restul de zahar si turnati amestecul si farmantati pana la consistenta dorita,apoi o puneti in folie alimentare bine inchisa pt doua ore la frigider apoi poate fi folosita la ce doriti.
NOTA:
Inainte de folosire se scoate cu cel putin 2 ore inainte sa stea la temperatura camerei.
Daca este prea moale mai adaugi zahar.
Atunci cand intinzi pasta pt tort trebuie sa o intinzi repede pt ca se intareste mai repede zic eu si masa sa fie bine pudrata cu amidon.
Daca se intareste o pui cateva secunde la MW si gata.
Daca am gresit ca am pus reteta aici scuze.