Sa va dea Domnul multa sanatate, sarcini si nasteri usoare si bb sanatosi si frumosi!!!

Am citit parerile voastre despre amniocenteza si varsta inaintata a viitoarei mamici...
Acum as dori sa va expun si eu un caz..destul de dificil...
Ce-ati face si ce decizie ati lua daca ati avea 43de ani, deja un copil (destul de mare 20ani) si v-ati trezi ca ramaneti insarcinate fara voie?
Sunt sigura ca mi-ati raspunde: "un copil e o minune de la Domnul, nimic nu se compara cu starea de bine ce ti-o ofera atat in viata intrauterina cat si dupa...etc, etc

Dar daca sarcina a aparut intr-un moment cand nici nu-ti trecea prin cap ca s-ar putea intampla acest lucru (confirmare data si de ginecologul care cunoaste toata anamneza ta) cu un uter retrovers si cu un cancer endometrial intraepitelial in stadiul 0-1 , asa numitul "cancer in situ" cum ati reactiona?
Cand medicul ti-a mai dat un ragaz de aprox 2luni sa te obisnuiesti cu ideea interventiei chirurgicale numita histerectomie pt a-ti indeparta organele genitale, sa te pregatesti sufleteste pt mutilarea fizica si psihica si pt impactul dur cu interventia...cand deja te lupti cu acest diagnostic de 3ani si ai tinut cu dintii sa ramai "intreaga" apeland la diverse tratamente neconventionale (naturiste, bioenergie, reiki, sacroterapie) mai mult sau mai putin dure (pt ca, credeai in ele, dar unele prin duritatea lor si datorita psihicului tau labil te-au adus in pragul mortii ..de unde ai fost deja salvata o data)...
si ca o paranteza

Cand exista doua ..sau chiar trei... posibilitati...
Fie ca tumoarea sa avanseze (in cazul in care doresti sa pastrezi copilul) in timpul sarcinii si sa apara complicatii care-ti pot pune viata in pericol atat a ta cat si a copilului coreland aici si varsta inaintata a mamei (existand posibilitatea sa plecati amandoi din aceasta lume

Fie ca tumoarea la fel sa avanseze dar sa nu afecteze fatul ...sa ajungi la termen...sa-i dai viata...si tu sa te stingi rapusa de necrutatoarea boala...lasand un copilas orfan abia nascut...si pe celalalt..chiar daca mult mai mare...
Fie ca nasterea sa decurga normal, fatul sa fie ok...tumoarea sa stagneze pe perioada sarcinii...dar viitorul sa fie tot plin de necunoscut..si de semne de intrebare...
Cam acesta fiind tabloul situatiei...dragele mele voi ce-ati decide?
Ati aduce pe lume acest copil cu toate riscurile (foarte mari) ce le implica acest lucru?
Sau ati opta pt avort incercand sa va prelungiti viata cat mai mult pt a nu lasa vitregit de soarta celalalt copil?
Dilema si zbuciumul persoanei in cauza sunt cu atat mai mari cu cat isi simte constiinta incarcata cu un avort la cerere facut acum 15ani