Te pomeni ca, acu, o sa ajunga afrontu' vorba pe forum
Creveti cu vermut
Postat 13 March 2019 - 03:49 PM
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 13 March 2019 - 05:59 PM
Adriana, la 13 March 2019 - 08:04 AM, a spus:
Și eu m-am simțit afrontata cînd am văzut ca bei vin în pahar de apă😂
Paharul de plastic poate fi iertat, Carmella, fincă și deoarece este la hotel și n-are. Deși eu am furat la miezul nopții pahare din bucătăria hotelului ca să nu-i dau lu Peter să bea vin din pahar de plastic. Dimineață am mărturisit și restituit 😏
Paharul de plastic poate fi iertat, Carmella, fincă și deoarece este la hotel și n-are. Deși eu am furat la miezul nopții pahare din bucătăria hotelului ca să nu-i dau lu Peter să bea vin din pahar de plastic. Dimineață am mărturisit și restituit 😏
Uite așa se face cînd ești la hotel și n-ai pahar
Postat 13 March 2019 - 06:17 PM
Pai alea micute nu se pun, am baut si noi din alea, mai ales in drumetii ca era recompensa oferita de Brigitte la popasuri pe bancute
da' luaseram sticla de vin de baut dupa cina si n-aveam pahare
asa ca am trecut prin bucataria pustie, am luat 4 si dimineata le-am dus spalate inapoi si am marturisit si am fost iertati
da' luaseram sticla de vin de baut dupa cina si n-aveam pahare
asa ca am trecut prin bucataria pustie, am luat 4 si dimineata le-am dus spalate inapoi si am marturisit si am fost iertati
Postat 13 March 2019 - 07:26 PM
Adriana, la 13 March 2019 - 06:17 PM, a spus:
Pai alea micute nu se pun, am baut si noi din alea, (...)
Alea din sticlute se pune daca ai in mini bar si daca nu te costa o avere sticluta. Ultima oara am platit la Hilton, in Antwerpen, 7 euro pe o sticla de apa de jumate.
In rest, se poate bea whisky si din sticla, dar sunt doamna si prefer sa beau din pahar de care o fi el. Si chiar si din pahar de plastic, n-am tusit.
Aceasta postare a fost editata de dragos: 13 March 2019 - 07:28 PM
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,