Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 17 December 2009 - 10:37 AM
Publicul a fost extraordinar, desi la pauza toti se plangeau ca nu este nici pe departe ce-au sperat sa vada sau sa auda, au aplaudat cu frenezie, i-au chemat la bis de 3-4 ori, deci i-au facut sa se simta bine, pentru ca au facut tot ce se putea face in conditiile date.
Sala Palatului chiar nu are o acustica pentru muzica de genul asta, sonorizarea este proasta, luminile proaste, de scaune nu mai vorbesc.
Poate am fost eu prost invatata, in liceu aveam abonament la opera de 2 ori/saptamana si mergeam in uniforma, direct de la scoala, in facultate aveam abonament la Ateneu si mergeam in fiecare saptamana, ulterior recunosc, am mers cand puteam, cand era ceva ce doream in mod special sa ascult, anul asta spre rusinea mea n-am putut merge la niciun concert din Festivalul Enescu, in alti ani tot prindeam macar unul.
Acum insa mi-am dorit genul asta de muzica, o fi bine, o fi rau, mie-mi place.
Nu-i nimic, n-au intrat zilele-n sac. Pacat ca am luat si copilul cu noi, desi mormaia ca nu prea vrea, atata i-am impuiat capul ca va fi superb, ca sigur o sa-i placa, incat ma uitam la fata lui si ma bufnea rasul. Statea cu programul ala in mana si desi nimic nu se potrivea cu ce scria acolo, el numara zelos melodiile si-mi arata "mai sunt 2" " mai e una" "bai, bai, ati gresit, gata, gata, atat"
El si MdeB stateau in scaunele alea de parca erau impaiati nici eu nu prea aveam loc, dar ei cu 1,95 si 1,97 au iesit de-acolo la 90 de grade amortiti definitiv.
Postat 17 December 2009 - 10:43 AM
asta imi aminteste de o vacanta acum jde ani in portugalia, cu niste prieteni italieni si cei doi copii
ai lor. fata maricica, dar baiatul vreo 13 ani. noi adultii incantati de fado, alea alea...am intrat intr-o carciuma cu program de fado;asta mic din ce in ce mai disperat, la un moment dat
zice" daca mai canta mult, ma duc s-o omor "...asa ca am parasit cu mare regret, dar nu puteam pune in pericol viata fadoistei portugheze
Postat 17 December 2009 - 11:24 AM
Postat 17 December 2009 - 05:16 PM
alpha a spus:
te cred!!! si eu sunt stresata tare tot din motive identice,zapada,masini,avioane.
are sa fie bine,sigur.
Postat 17 December 2009 - 05:19 PM
Eataly a spus:
stella a spus:
Inversul e fiimea care la 3 ani,prima vacanta la mare in Italia, si-i zicea unui copil pe plaja..."vieni qui a greblare con me "
raluca elena a spus:
Eu cred ca-s geniali copii astia!Daca mai aveti mai puneti.
ce amuzant , si nepotica mea vorbeste italiana-romana in aceiasi propozitie!
Postat 22 December 2009 - 09:39 AM
Peter a spus:
mille grazie! {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" />
Peter
Peter,sa-ti traiasca ingerul !
Fiica-mea spune cam asa :
"Inger,ingerasul meu............
Eu sunt mic,tu fa-ma mare
Eu sunt slab tu da-mi de mancare"
............
Postat 22 December 2009 - 03:11 PM
duchess a spus:
Eataly a spus:
stella a spus:
Inversul e fiimea care la 3 ani,prima vacanta la mare in Italia, si-i zicea unui copil pe plaja..."vieni qui a greblare con me "
raluca elena a spus:
Eu cred ca-s geniali copii astia!Daca mai aveti mai puneti.
ce amuzant , si nepotica mea vorbeste italiana-romana in aceiasi propozitie!
copilul meu, crescut in canada, mai acu' vo' doi ani: "cind speli rufe intunerice?"
il intreb, socata....ce rufe sa spal, ma?
intunerice :roll:
am inteles...cu greu, ca bietul copil se referea la rufele inchise la culoare (dark adicatelea).....
bulversati rau, astia si mici, si poligloti!
Postat 22 December 2009 - 03:21 PM
ariel a spus:
bulversat, bulversati, da' merita! manca-i-ar mama de dastepti!
Postat 22 December 2009 - 05:24 PM
ariel a spus:
copilul meu, crescut in canada, mai acu' vo' doi ani: "cind speli rufe intunerice?"
am inteles...cu greu, ca bietul copil se referea la rufele inchise la culoare (dark adicatelea).....
Dar de "mi-am schimbat mintea" ce ziceti (changed my mind = m-am razgandit)
Postat 22 December 2009 - 05:58 PM
Uma a spus:
ariel a spus:
Dar de "mi-am schimbat mintea" ce ziceti (changed my mind = m-am razgandit)
acu', intre noi fie vorba, ei au o logica sanatoasa chiar, si fac traduceri bune; daca ar face si adaptarea, n-am mai avea noi amintiri care sa ne lumineze fata
Postat 22 December 2009 - 06:05 PM
ariel a spus:
acu', intre noi fie vorba, ei au o logica sanatoasa chiar, si fac traduceri bune; daca ar face si adaptarea, n-am mai avea noi amintiri care sa ne lumineze fata
perfect de acord...expresia a venit de baiatul prietenei mele..care din cand in cand se mai uita la mine stramb cand folosesc o expresia in limba romana care nu ii e cunoscuta..am ajuns la concluzia ca daca vreau sa-i spun ceva si el sa priceapa repede, ii zic direct in engleza..
tot de la el.. vine bunicul din romania.. prima zi de scoala, vine acasa copilul si-l intreaba bunicul, ai diriginte?
copilul - ce e aia? bunicul -pai un profesor, sa va intrebe de sanatate; copilul - avem nurse si ea ne intreaba de sanatate
Postat 22 December 2009 - 06:11 PM
Uma a spus:
tot de la el.. vine bunicul din romania.. prima zi de scoala, vine acasa copilul si-l intreaba bunicul, ai diriginte?
copilul - ce e aia? bunicul -pai un profesor, sa va intrebe de sanatate; copilul - avem nurse si ea ne intreaba de sanatate
Postat 22 December 2009 - 06:15 PM
Uma a spus:
ariel a spus:
perfect de acord...expresia a venit de baiatul prietenei mele..care din cand in cand se mai uita la mine stramb cand folosesc o expresia in limba romana care nu ii e cunoscuta..am ajuns la concluzia ca daca vreau sa-i spun ceva si el sa priceapa repede, ii zic direct in engleza..
Super . Copilul meu avea 11 ani cand am venit in Canada asa ca are limba romana intiparita bine, nu are accent dar tot o mai scapa si el, tot din cauza traducerilor , gen : paine batrana etc .
Postat 22 December 2009 - 06:27 PM
Si va mai spun una: "da-mi un sun" = give me a ring ...sa o sun cand am nevoie...
Mie imi sunt tare dragi cand ii aud!
Postat 30 December 2009 - 09:08 AM
Pentru mine e mare lucru ca aveam poze dragi. O sa-i bag o sticla de sampanie sub nas ca mult bine mi-a facut.
Postat 30 December 2009 - 10:07 AM
Uma a spus:
Daca n-am sti unde stai Uma, ne-am putea imagina cu usurinta un apus de soare hawaian.
Superb.
Postat 30 December 2009 - 04:18 PM
Eataly a spus:
Uma a spus:
Daca n-am sti unde stai Uma, ne-am putea imagina cu usurinta un apus de soare hawaian.
Superb.
Asa e Si era un frig de-ti ingheta sufletul in tine, dar toata casa mea devenise portocalie de la soare..