Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 16 June 2015 - 10:53 PM
Mamici, tatici si bunici felicitari fiecaruia in parte, pe rand!
Ce bucurie si ce vesti bune! Ma bucur din toata inima de asa minuni! O sa vedeti voi, proapetele mamici...in curand viata voastra va susura plina de sunete zglobii minunate, incarcata de emotii splendide, fiecare miscare, fiecare privire, zambet, pas, cuvant...toate si fiecare vor fi unice minuni, la fel ca si dragii vostri copilasi...
Sa fiti sanatosi si bebicii la fel! Sa averi nasteri usoare si recuperari rapide.
De acum la poze cu burticile si incepeti .... pregatirile bunicii ....si intrebarile mamicile!
Bravo! Bravo! Bravo!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 June 2015 - 08:52 AM
De Ioana stiam, da-ti mai spun si aici sarcina usoara si bebe sanatos (mi-s dragi fetitele de numa),
la tine Any, surpriza maxima, ma bucur din toata inima pentru voi, sa aveti un baietel sanatos (tare m-a bucurat vestea asta, e o veste minunata),
iar tie, Peter, (si Brigittei, bineinteles), multe felicitari si ganduri bune (chiar nu m-as fi gandit ca aveti copii asa de mari, la cat sunteti de tineri si de activi).
Va pup pe toti!
Postat 17 June 2015 - 09:30 AM
va pup si va imbratisez cu drag, miha
Postat 17 June 2015 - 11:20 AM
Postat 17 June 2015 - 12:43 PM
Felicitari Peter si Brigitte! Felicitari tinerilor! ce nepotel norocos cu bunici tineri si cool
Viitoarelor mamici le doresc sanatate si fiecare zi ce urmeaza sa fie minunata
Postat 18 June 2015 - 07:38 PM
moatza, la 13 June 2015 - 12:36 PM, a spus:
Miha, Ioana, Any, sa fiti sanatoase impreuna cu bebelusii vostri si sa va bucurati la timpul potrivit de ei! Parca e ceva personal, asa de bine-mi pare pentru voi!
Brigitte si Peter, voi sigur o sa fiti cei mai buni bunici! Felicitari copiilor si sa fiti sanatosi cu totii!
Multumesc Pusa! Ne cunoastem virtual de atata timp si la fel as simti si eu .
Destiny, la 13 June 2015 - 02:33 PM, a spus:
Ioana,Miha,Any,sanatate voua si puiutilor vostri,si sa aveti sarcina usoara.
Peter si Brigitte,sunt sigura ca o sa fiti niste bunici de poveste
Multumesc Destiny!
Maya, la 13 June 2015 - 07:09 PM, a spus:
Miha si Ioana, v-am mai felicitat, va mai felicit si aici, si ma bucur nespus pentru voi!
Ioana, cu tine asteptam deja de ani de zile, si la fiecare semn de "ceva", tot speram sa ne aduci vestea! Ne bucuram si noi pe lînga tine ca niste copilasi
Any, ce surpriza! Felicitari maxime, ce bucurie!
Peter & Sefa, felicitari! Bunici minunati veti fi!
Sarcina usoara, mamicilor! Bebei sanatosi va doresc, ca frumosi vor fi sigur! Abia astept sa va laudati!
Multumesc mult de tot Maya, asa e, daca stau bine si ma gandesc sa tot fie vreo 7 anisori de cand ne stim!
Kiva, la 14 June 2015 - 09:33 AM, a spus:
Peter, felicitari, bunicule in devenire!
Multumesc, sper si eu intr-o vara cat mai racoroasa!
boni, la 16 June 2015 - 01:36 PM, a spus:
Ioana, te-am mai felicitat, dar iti scriu si aici, ca mare e bucuria. De cand asteptam!
Any si Miha, frumoasa surpriza voastra! Felicitari din toata inima!
Peter si Sefa, felicitari!!! Sa fiti bunici fericiti!
Sarcina usoara tuturor mamicilor, sanatate pentru burtici si multa voie buna!
Multumesc draga Boni!
Adriana, la 16 June 2015 - 09:28 PM, a spus:
any_annette, la 12 June 2015 - 01:22 PM, a spus:
Va spun si eu ca in octombrie voi naste un baietel !
Auguri!
Imi imaginez ce bucurosi sunteti si voi si bunicii.
Multumesc! Da, toata lumea e in culmea fericirii, iti dai seama!
Daniella, la 16 June 2015 - 10:53 PM, a spus:
Ce bucurie si ce vesti bune! Ma bucur din toata inima de asa minuni! O sa vedeti voi, proapetele mamici...in curand viata voastra va susura plina de sunete zglobii minunate, incarcata de emotii splendide, fiecare miscare, fiecare privire, zambet, pas, cuvant...toate si fiecare vor fi unice minuni, la fel ca si dragii vostri copilasi...
Sa fiti sanatosi si bebicii la fel! Sa averi nasteri usoare si recuperari rapide.
De acum la poze cu burticile si incepeti .... pregatirile bunicii ....si intrebarile mamicile!
Bravo! Bravo! Bravo!
Multumesc Dani!
Postat 18 June 2015 - 07:39 PM
2ut, la 17 June 2015 - 08:52 AM, a spus:
De Ioana stiam, da-ti mai spun si aici sarcina usoara si bebe sanatos (mi-s dragi fetitele de numa),
la tine Any, surpriza maxima, ma bucur din toata inima pentru voi, sa aveti un baietel sanatos (tare m-a bucurat vestea asta, e o veste minunata),
iar tie, Peter, (si Brigittei, bineinteles), multe felicitari si ganduri bune (chiar nu m-as fi gandit ca aveti copii asa de mari, la cat sunteti de tineri si de activi).
Va pup pe toti!
Multumesc mult! Asa e, au venit vestile cu bebei una dupa alta!
alpha, la 17 June 2015 - 12:43 PM, a spus:
Felicitari Peter si Brigitte! Felicitari tinerilor! ce nepotel norocos cu bunici tineri si cool
Viitoarelor mamici le doresc sanatate si fiecare zi ce urmeaza sa fie minunata
Multumesc!!!!!!!!!!!!!
Postat 19 June 2015 - 04:25 PM
Mihamarky sarcina usoara, felicitari !
any_annette ce veste minunata! Sarcina usoara, draga mea !
Peterfelicitari! Bunici tineri si frumosi!
Postat 19 June 2015 - 10:42 PM
Era atata liniste pe forum la capitolul asta in ultimul timp. Ma bucur enorm pentru fiecare dintre voi si va doresc multa sanatate, sarcina usoara si nastere fulger Bine ati venit in club
Postat 20 June 2015 - 04:09 PM
moatza, la 13 June 2015 - 12:36 PM, a spus:
Miha, Ioana, Any, sa fiti sanatoase impreuna cu bebelusii vostri si sa va bucurati la timpul potrivit de ei! Parca e ceva personal, asa de bine-mi pare pentru voi!
Brigitte si Peter, voi sigur o sa fiti cei mai buni bunici! Felicitari copiilor si sa fiti sanatosi cu totii!
Multumim moatza
Destiny, la 13 June 2015 - 02:33 PM, a spus:
Ioana,Miha,Any,sanatate voua si puiutilor vostri,si sa aveti sarcina usoara.
Peter si Brigitte,sunt sigura ca o sa fiti niste bunici de poveste
Multumim
Maya, la 13 June 2015 - 07:09 PM, a spus:
Ioana, cu tine asteptam deja de ani de zile, si la fiecare semn de "ceva", tot speram sa ne aduci vestea! Ne bucuram si noi pe lînga tine ca niste copilasi
Sarcina usoara, mamicilor! Bebei sanatosi va doresc, ca frumosi vor fi sigur! Abia astept sa va laudati!
Multumim inca odata Maya.Asta imi aduce aminte de visul tau de acum 4 ani cand m-am mutat unde stau acum.N-a fost sa fie un Ion (ca daca era asa te puneam nasa ), v-a fi o Nicolle - Marie, o printesa care v-a purta numele bunicului ce odata plecat a facut sa luceasca o mica stea.
boni, la 16 June 2015 - 01:36 PM, a spus:
Ioana, te-am mai felicitat, dar iti scriu si aici, ca mare e bucuria. De cand asteptam!
Sarcina usoara tuturor mamicilor, sanatate pentru burtici si multa voie buna!
Multumim din suflet boni
Daniella, la 16 June 2015 - 10:53 PM, a spus:
Bravo! Bravo! Bravo!
Multumim Daniella
2ut, la 17 June 2015 - 08:52 AM, a spus:
Multumim Bia draga
Carmen L, la 19 June 2015 - 04:25 PM, a spus:
Multam fain Carmencita
Olguta, la 19 June 2015 - 10:42 PM, a spus:
Era atata liniste pe forum la capitolul asta in ultimul timp. Ma bucur enorm pentru fiecare dintre voi si va doresc multa sanatate, sarcina usoara si nastere fulger Bine ati venit in club
Multumim Olguta, era cazul ca familia ArtaCulinara sa se mareasca
Postat 22 June 2015 - 12:12 PM
Ioana, la 20 June 2015 - 04:09 PM, a spus:
Multumim inca odata Maya.Asta imi aduce aminte de visul tau de acum 4 ani cand m-am mutat unde stau acum.N-a fost sa fie un Ion (ca daca era asa te puneam nasa ), v-a fi o Nicolle - Marie, o printesa care v-a purta numele bunicului ce odata plecat a facut sa luceasca o mica stea.
Da mai, juma' de clarvazatoare sînt
Am visat eu, ca în casa asta faci bb, vezi? Cît despre Ion, poate a fost de fapt un semn, care nu l-am interpretat corect. Te certam eu din cauza numelui..."de ce Ion?" Poate nu venea de la faptul ca nu-mi placea numele, ci pentru ca nu-i potrivea, fetita fiind
Bunicul a plecat, dar uite ca a avut grija de acolo sa nu ramîneti cu un gol atît de mare. V-a trimis steluta lucitoare
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 23 June 2015 - 09:51 AM
Carmen L, la 19 June 2015 - 04:25 PM, a spus:
Mihamarky sarcina usoara, felicitari !
any_annette ce veste minunata! Sarcina usoara, draga mea !
Peterfelicitari! Bunici tineri si frumosi!
Multumesc Carmencita!
Olguta, la 19 June 2015 - 10:42 PM, a spus:
Multumesc Olguta!
Postat 23 June 2015 - 01:38 PM
Maya, la 22 June 2015 - 12:12 PM, a spus:
m-am gandit si eu la asta! il concepusi la romanica, pana la urma?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 23 June 2015 - 03:54 PM
Daniella, la 23 June 2015 - 01:38 PM, a spus:
Danuto, iar citesti pe sarite?
ca se intelege cu totul altceva decat ce e de fapt
hai ca mi-ai facut dupa-amiaza faina, mersi fata distrata, te pup
Postat 23 June 2015 - 05:15 PM
Maya, la 22 June 2015 - 12:12 PM, a spus:
Da mai, juma' de clarvazatoare sînt
Am visat eu, ca în casa asta faci bb, vezi? Cît despre Ion, poate a fost de fapt un semn, care nu l-am interpretat corect. Te certam eu din cauza numelui..."de ce Ion?" Poate nu venea de la faptul ca nu-mi placea numele, ci pentru ca nu-i potrivea, fetita fiind
Bunicul a plecat, dar uite ca a avut grija de acolo sa nu ramîneti cu un gol atît de mare. V-a trimis steluta lucitoare
Clarvazatoare-o care esti , tb sa fac cinste.
Daniella, la 23 June 2015 - 01:38 PM, a spus:
Nu Daniella, eu in tara am fost pt inmormantare...... si in octombrie cand am fost daca era, pe vremea asta eveam deja printesa acasa
Postat 03 July 2015 - 10:42 AM
am "copil" bacalaureat
Postat 03 July 2015 - 10:46 AM
Postat 03 July 2015 - 11:20 AM
Adriana, la 03 July 2015 - 10:42 AM, a spus:
am "copil" bacalaureat
Si eu, si eu, si eu!
Cînd ne-am cunoscut pe culinar aveam copii gradinitari, iar acum bacalaureati! Nu pot sa cred ce de ani au trecut!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges