Astazi, ziua mea este mai frumoasa
Postat 27 November 2009 - 02:03 PM
Voua ce v-a infrumusetat ziua?
Postat 27 November 2009 - 02:11 PM
Postat 27 November 2009 - 02:22 PM
Postat 28 November 2009 - 01:24 PM
eu inca astept sa vad cine vine din ''strainatati'' parca vad ca nu vin cu totii ..... criza financiara :evil:
Bonicelli ce bine ca te duci la party la Sinaia , poate faci poze sa ne arati si noua :roll:
Postat 28 November 2009 - 04:14 PM
se bucura tata cand o primi
Postat 29 November 2009 - 03:20 PM
Postat 29 November 2009 - 04:20 PM
Mi-e asa dor de ea!
Postat 29 November 2009 - 04:37 PM
stella a spus:
O, daaaaaaaaaaaaaa!
Stiu ca si tu ai o domnisoara, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
Postat 30 November 2009 - 12:21 AM
Gorgona a spus:
Mi-e asa dor de ea!
Wowww,ce fain!Mi-e si groaza ca la fiecare ne vine vremea,cînd ne pleaca copiii,asa cum am plecat si noi...
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 30 November 2009 - 12:28 AM
Gorgona a spus:
Mi-e asa dor de ea!
Ma bucur mult pentru tine !!!!!!
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 30 November 2009 - 12:41 AM
Maya a spus:
E greu mai ales cind ai un singur copil, parca esti fara rost, e mult de scris pe tema asta, am experimentat stari si sentimente de care nu as fi dorit niciodata sa am parte dar viata are regulile ei, puii cresc si-si iau zborul iar noi pe de-o parte ne mindrim ca am fost in stare sa-i crestem in asa fel incit sa capete aripi frumoase si puternice iar pe de alta suferim de sindromul empty nest.
Tu mai ai ani buni pina sa-ti faci griji din pricina asta, domnisorica ta mai are un pic de copilarit, sa va dea Dumnezeu, tie si taticului sau, numai bine, sanatate si noroc sa va bucurati de ea si de anii astia frumosi cind inca mai este puiut!
Acu' iti spun un secret, eu o disper pe fi-mea cu dragalaseniile la telefon, ma suporta de obicei dar, citeodata, imi zice cu o voce usor ironica:"Mami, tu tot mica ma vezi? Is ditai fata, nici un ocean nu te opreste sa ma dadacesti non stop?"
Cu rusine trebuie sa recunosc ca eu tot puiuta mea mica o vad, oare e ceva in neregula cu mine? :roll:
Postat 30 November 2009 - 12:42 AM
piscotel a spus:
Gorgona a spus:
Mi-e asa dor de ea!
Ma bucur mult pentru tine !!!!!!
Multumesc!
Postat 30 November 2009 - 12:46 AM
Gorgona a spus:
Maya a spus:
E greu mai ales cind ai un singur copil, parca esti fara rost, e mult de scris pe tema asta, am experimentat stari si sentimente de care nu as fi dorit niciodata sa am parte dar viata are regulile ei, puii cresc si-si iau zborul iar noi pe de-o parte ne mindrim ca am fost in stare sa-i crestem in asa fel incit sa capete aripi frumoase si puternice iar pe de alta suferim de sindromul empty nest.
Tu mai ai ani buni pina sa-ti faci griji din pricina asta, domnisorica ta mai are un pic de copilarit, sa va dea Dumnezeu, tie si taticului sau, numai bine, sanatate si noroc sa va bucurati de ea si de anii astia frumosi cind inca mai este puiut!
Acu' iti spun un secret, eu o disper pe fi-mea cu dragalaseniile la telefon, ma suporta de obicei dar, citeodata, imi zice cu o voce usor ironica:"Mami, tu tot mica ma vezi? Is ditai fata, nici un ocean nu te opreste sa ma dadacesti non stop?"
Cu rusine trebuie sa recunosc ca eu tot puiuta mea mica o vad, oare e ceva in neregula cu mine? :roll:
Te înteleg!Chiar daca e mica,e doar una,si numai gîndul... ma face sa ma întepe direct în suflet!
Apropos,puiuta..am pus o poza cu fata mea la subiectul cu bubuletzi,si Vaxile a zis ca a mea nu mai e bubuleatza ...dar pentru mine este aceeasi bubuleatza ,cu nas mic si lucios,zîmbind în somn...ca în prima zi cînd ne-am cunoscut
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 30 November 2009 - 01:01 AM
Ti-am vazut domnisorica in diferite poze si la diferite virste, pe Culinar am citit destul dar nu am postat, e frumoasa si se vede ca are o personalitate beton. Cred ca s-a nascut printesa, ca si-a mea!
Eu mai glumesc cu ea si mai o tachinez cind incepe cu fitele si rasfatul dar replica ei invariabila e: "Pai, de ce te plingi, daca m-ai nascut printesa cum sa ma comport altfel?"
Am vrut sa pun si eu poza ei la subiectul cu puiutii nostri dar cind am vazut ca acolo is numai copii pina-n virsta majoratului am zis ca ma fac de rusine.
Postat 30 November 2009 - 04:58 AM
Postat 30 November 2009 - 12:40 PM
Gorgona a spus:
Absolut deloc, daca te poate consola mama si acum ne "cearta" pe mine si pe sor'mea si ne zice cit si cum sa ne acoperim cind plecam de acasa la 40 si respectiv 52 de ani, deci e normal
Postat 30 November 2009 - 12:58 PM
Adriana a spus:
Gorgona a spus:
Absolut deloc, daca te poate consola mama si acum ne "cearta" pe mine si pe sor'mea si ne zice cit si cum sa ne acoperim cind plecam de acasa la 40 si respectiv 52 de ani, deci e normal
Mi-ai luat un pietroi de pe suflet!
O s-o anunt si pe fi-mea ca la fazele astea nu ma mai fac bine si trebuie sa ma suporte asa cit m-o tine Dumnezeu pe pamint, cred ca o sa se bucure muuuuuuult!
As fi dorit sa am o mama care sa ne rasfete, sa ne dragaleasca mai mult, probabil de asta o sufoc eu pe fi-mea cu dulcegariile dar mamanu' meu are alta fire, ne iubeste dar are alt stil.
Postat 30 November 2009 - 01:01 PM
Cristina a spus:
Sa stii ca bucurie mai mare nici ca puteai sa-i faci!
Vizita ta e cel mai frumos dar din toate cite si le putea imagina si dori.