Nu sunt toate de azi, dar am vrut sa spun pentru ca sunt mai mult decat recunoscatoare pentru toate aceste mici bucurii si mai ales pentru oamenii pe care mi le fac <3
De la elevii mei din cursurile mari de geogra bilingv. A trebuit sa ies putin pe tusa fara voia mea si nu mica mi-a fost mirarea si mai ales bucuria sa gasesc in posta felicitarile. Cand am vazut ca erau scrise in engleza , si mai tare m-am bucurat. Dar "lovitura de gratie" a fost sa vad ca una este de la un curs de a 12-a actual pe care l-am avut intr-a 11-a dar a trebuit sa il pasez colegei din motivele de mai sus . Cand am deschis si am vazut ce mi-au scris, ca ma asteapta sa revin ca sa sarbatorim impreuna bacul, ce sa mai zic...
82537711_472258203438708_1325447720957116416_n.jpg (63.18K)
Number of downloads: 0
Ma bucur enorm cand imi scrie pe whatsapp Thurka, fetita femeii indiene pe care am prins-o la timp cand i se facuse rau pe strada. Mi-a scris de Craciun si de Revelion
O sa o intreb daca o sa aiba o data timp sa vina sa imi arate cum se face painea Naan si poate ii punem si niste negrilica
Ce tare m-am bucurat cand am vorbit ultima oara cu mama si era si zuzicul de Vic pe acolo si mama ii spune ca vino sa ii spui la multi ani lu' Lori. Si el: "Ma-n patzi!" Adica lasa-ma-n pace...invatat recent de la Zuzu numarul 1. Si s-a dusla jucariile lui, eu continui cu mama , ea statea pe canapea. Dupa vreo 5 minute vine furtunel si isi baga nasu-n camera: "Mutzi ani Loliiii! " Si trimite bezele. Mor däh iel
Doua colege de la masa la care stau in cancelarie isi luasera niste bratarici foaaarte finute cu un model care mie imi place foarte mult. Una din ele din argint, care se potrivea perfect cu niste cercelusi de-ai mei cu acelasi model. Si imi sare in ochi, normal. I-am zis ca imi place atat de mult si caut si eu de multa vreme. Intr-o zi, intru in "birou" si ea era pe scaun. Bai, bine ca te vad ca de cateva zile port asta cu mine si imi intinde un cadouas mic. Si zice stiu, nu e ziua ta.
Si asta a fost mega mega bucurie
:
74172446_556184241592680_6703493120606076928_n.jpg (29.11K)
Number of downloads: 0
Si azi imi vine balanta de la intretinere si primesc niste
pitashi inapoi, yuhuuuu. Ma duc sa vad ce reduceri pentru copii mai gasesc. le-am luat la zuzici niste pantalonasi de la Gap. Cine o sa fie funky la gradi?
Voi, cu ce bucurii va laudati? Hai ca belelele le-am bagat deja prea mult in seama
P.S. Tot aici vroiam sa mai mentionez pe fosta mea colega care a iesit acum vreo doi ani la pensie si care calatoreste mereu prin lume si mereu imi trimite cate o vedere de pe unde e.
Si inca o chestie super draguta care merita si ea mentionata aici: acum ceva timp intru in masina si vad un plic colorat, impachetat cu grija in folie de plastic. Primul meu gand a fost ca au inceput astia sa taxeze locurile de parcare de pe unde locuim
Dupa ce am scos si am citit, al doilea gand a fost ca cineva face misto de mine?
Dupa aia am citit iar si iar cu atentie. O invitatie la cina de la niste vecini ca sa ne cunoastem mai bine pentru ca li se par o persoana interesanta
Atat de dragut! Si uite asa am mai castigat niste amici
Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 15 January 2020 - 03:12 PM