
Metabolic Balance
#61
Postat 08 March 2010 - 02:05 PM

#62
Postat 09 March 2010 - 09:38 AM
dureaza 2 zile
se ia un laxativ inainte de MD si inainte de cina , eu am luat PASSAGE SL
( se sta acasa)
ar
MD: un ou , o felie de paine , ceva sunca.....poate chiar branza
amiaza: supa de legume proaspete , nu din doza , neaparat fara chimicale gen vegeta...doar sare si piper ( se fierb pur si simplu legumele)
+ 1 mar
seara: legume crude sau fierte fara ulei si otzet
#63
Postat 09 March 2010 - 09:42 AM
Reguli:
- se mananca 3 mese
- nici mai putzin nici mai mult decat cantitatzile date
- se incepe fiecare masa cu proteina ( o muscatura e de ajuns)
- 5 ore pauza intre mese ( MINIM)
- cina pana la ora 21.00
- nici o masa nu dureaza mai mult de 60 min
- fara nici un strop de ulei
- fructele se mananca ori in timpul mesei ori imediat dupa
- betzi intre 2-3 l apa pe zi
#64
Postat 09 March 2010 - 09:42 AM
#65
Postat 09 March 2010 - 12:10 PM
- se alege o varianta
- cina si pranzul se pot schimba intre ele , cu conditzia sa se pastreze cantitatzile specifice fiecarei mele
- se cantaresc exact produsele
- nu se depaseste cantitatea si nici nu se consuma mai putzin
MD:
- 1 ou, 95 gr legume
- 190 ml iaurt natural 3,5% , un fruct
- 190 ml lapte , 30 gr fulgi de ovaz ( maxim 3X/ sapt)
Pranz:
- 75 gr branza, 125 gr legume
- 120 gr carne ( maxim 3X/ sapt) , 125 gr legume
- 75 gr Tofu ( sau ciuperci+ 50 gr) ,125 gr legume
Cina:
- 85 gr boabe, 135 gr legume
- 130 gr pasare ( max 2X/sapt), 135 gr legume
- 130 gr peste ( maxim 2X/sapt) , 135 gr legume
De ce carne doar de 3 ori si pasare doar de 2 ori? pt ca eu am avut probleme cu acidul uric si carnea tanara si mai ales cea de pasare il maresc. Daca stitzi ca nu avetzi probleme puteti sa mancazi ceva mai des. Cum am spus , meniul e croit exact pt mine.
La ciuperci nu intra champignons, o sa vedeti mai tarziu , champignons intra la legume.....
#66
Postat 09 March 2010 - 12:15 PM
- vinete
- avocado
- conopida
- champignons
- cicoare
- varza chinezeasca
- Feldsalat (valeriana lui Bonicelli)
- ceapa verde
- castraveti
- pastai verzi
- varza
- morcovi
- conopida
- papadie
- dovleac
- dovlecei
- praz
- Mangold
- Bahme
- masline verzi
- pastarnac
- macris
- varza acra
- spanac
- manatarci
- rosie (max 1/2 pe zi)
- varza creata
#67
Postat 09 March 2010 - 12:18 PM
- mere
- pere
- mure (100 gr)
- pepene galben ( 120 gr)
- afine (100 gr)
- cirese (100 gr)
- Mango ( 160 gr)
- Papaya (180 gr)
#68
Postat 09 March 2010 - 12:22 PM
- pleurotus
- Shiitake
CARNE:
- carne de vitel slaba
- muschi de vita
- carne de vita slaba
- file de porc ( slab),
- carne de strutz ( slaba)
PASARE:
- piept de pui , fara piele
- piept de curcan , fara piele
- rata salbatica
IAURT:
doar iaurt natural , fara fructe , iaurt normal de 3,5% nu degresat!!!!!!!!
#69
Postat 09 March 2010 - 12:27 PM
- cottagecheese
- Limburger (20%)-daca gasesti , daca nu fara , nu se inlocuieste
- Mozzarella
- branza de vaca (20%)
- Feta de oaie ( fara vaca DELOC)
- cas de oaie
- branza proaspata de capra
BOABE:
- Naut
- Kidney beans
- fasole alba
- fasole neagra
- si alte 2 tipuri pe care nu le stiu traduce: fasole Lima??? si Adzuki???
#70
Postat 09 March 2010 - 12:33 PM
- Schrimps
- Caracatitza
- Venusmuscheln??????????????
PESTE:
- pastrav
- somon
- pangasius
- ton ( chiar si conserva , dar in suc propriu , nu ulei)
- macrou
- merlucius
- Sprot ( dar nu din conserva)
- platica
- pisica de mare
Mai sunt ceva feluri de peste, dar nu stiu cum se traduc:
- Bachsaibling
- Blaufelchen
- Goldbarsch
- Heilbutt
- Renke
- Zander
#71
Postat 09 March 2010 - 12:36 PM
Si nu se combina niciodata 2 feluri de proteina: adica o lingura de naut si restul fasole , sau o bucatzica de porc si una de vita.....legumele se pot combina dupa bunul plac
Din faza a 3-a , dupa cele 2 saptamani , se introduce uleiul in mancare , incetul cu incetul....
Dar , alte indicatzii mai tarziu , daca mai e cazul si daca rezisti pana atunci , Monika.

#72
Postat 09 March 2010 - 02:33 PM
simonaro29, la 09 March 2010 - 12:33 PM, a spus:
Venusmuscheln - scoica Venerei (Venus verrucosa)
PESTE:
- Bachsaibling - lostrita aurie de rau (Salmo alpinus)
- Blaufelchen - un alt soi de somon - Coregonus wartmanni
- Goldbarsch - ghibort (Acerina cernua)
- peste cap-de-zmeu (Sebastes norvegicus Muller) - Heilbutt - cambut (Hippoglossus iniperis)
- Renke - exista Renken = somon din lacurile alpine (Coregonus oxyrhynchus)
- Zander - salau (Lucioperca sandra)
#76
Postat 09 March 2010 - 05:31 PM

Am mai tinut si a functionat dar dupaia am pus inapoi


Azi am mai vazut una, pe tvr .1 pe la 12 cred,zicea ca orice cura de ''slabeala''s-o incepi cand luna e in descrestere(ca-ajunge,ea luna pin' gemeni pe undeva...)io' nu cred ca are luna ceva de'aface cu slabitul...


#77
Postat 09 March 2010 - 05:51 PM
#78
Postat 09 March 2010 - 05:53 PM
#79
Postat 12 March 2010 - 08:49 PM
Dar oricum o sa incerc si eu si mai intai trebuie sa caut secara, s-o macin si sa fac paine. Aici e imposibil nici macar nu stiu traducerea
Mersi Simona, am copiat tot si o sa adapt menuurile la produsele mexicane Te felicit mult si cred ca acum e usor pentru tine sa continui, chiar fara sa cantaresti alimentele.
Ah, Monica profit de ocazie ca sa te laud Te-am vazut in poze la o intalnire de culinarese la un restaurant din Hasdeu (imi amintesc strada pentru ca era in cartierul meu daramat azi) si mi-a atras atentia personalitatea dar mai ales frumusetea ta. Semeni cu Nanny (Fran Drescher)dar ai nas mai frumos.
Sper ca tu esti cea de care vorbesc, ha ha ha.

#80
Postat 12 March 2010 - 09:00 PM
