sorinadaniela, la 19 March 2012 - 03:33 PM, a spus:
Fix asa e si la noi. Ma rog, aproape asa, ca nu-i erau nepoti, ci ceva rude ale ultimului ei sot/iubit. Si-nainte sa vina mostenitorii, casa noastra era cea mai frumoasa din zona, cica o dadusera pe la tv...
Barbat-miu mai zice, cand mai gaseste ceva socant in gradina (cum am gasit de curand gunoi ingropat intr-o groapa de 2 pe 3 metri, ca deh, aici costa mult sa-l arunci) "cre' ca Rosa(prima proprietara) se rasuceste-n mormant."
Citeaza
Nu ma face c-acus ma duc sa pozez mormanu' de liane cu care au acoperit tiganiile din gradina. Au urcat doi metri, de-acopereau artistic si podul (am un pod la intrare.) Si urzicile aveau pe la un metru jumate, de abia dupa ce ne-am luptat cu ele cateva zile am descoperit c-avem un terasament super catre strada.
Si tot asa, suntem plini de floricele: au crescut niste bujori (cred), zambilele stau sa-nfloreasca. Trandafirii i-am tuns in toamna, inca nu le-au dat frunzulitele, dar sigur or sa fie ok. Plus alte plantute pe care nu le recunosc, dar par tot ceva floricele, asteptam sa vedem ce-s, si apoi hotaram daca le scoatem sau le pastram.
Acum am cumparat un visin, ca nu gasesc visine decat in compot aici si ar cam trebui sa-l plantam, dar nu stim unde...
Deci aproximez c-o sa ne facem gradini in acelasi timp, am cu cine sa ma consult.