Cu atata ploaie capsunile nu prea sunt bune. Sunt apoase si nu prea dulci. Eu vorbesc de cele nemtesti. Tot alea din Spania sau Italia vor avea cautare.
Pomii fructiferi nu prea au rod ca lumea anul asta. In prun nu stiu daca am vazut vreo 2-3, visinul are cateva si el iar piersicul, unele foarte mici iar cele care sunt mai maricele nu par prea sanatoase. Nu i-am stropit cu nimic dar a fost si destul de rece si nu a ajutat prea mult. Eh, om vedea. Marmelada mai am de anul trecut si de capsuni si de prune
.
Parcelutele de care vorbeam la 'Flori'. In una e ceapa, morcov care a rasarit tarziu si nu tot, mazarea si fasole care e pusa a doua oara, astept sa rasara...
parcela2.JPG (211.75K)
Number of downloads: 0
In a doua parcela e mai amestecat: Ceapa si usturoi de asta toamna, niste patrunjel pe care il voi scoate curand ca face seminte, alt patrunjel micut, abia rasarit, marar, 3 fire de ardei gras, 3 vinete, gulii si praz.
parcela1.JPG (147.38K)
parcela3.JPG (199.03K)
In sera am rosii de diverse soiuri dar multe cherry - ii plac lui Edi si am pus si rotunde, si galbene si portocallii si lunguiete si de toate felurile..
.
sera1.JPG (178.08K)
Pe dreapta am 2 fire de castravete, deja am mancat unul, ceva salata si alte 3 fire de rosii. Am galeata cu maceratul de urzica pe care trebuie sa il strecor maine si sa mai aplic profilactic. Pe langa rosii craite.
sera2.JPG (172.17K)
Rosiile au si ele rod, astept sa se parguiasca