pentru c-am fost fata harnica si merit si eu o tratatie, m-a scos gagiu' la Dragaica.
stiti, Dragaica, cel mai vechi targ din zona, care-a fost ce-a fost si-a ajuns o tiganie. da' nu se poa' Rusalii fara Dragaica, asa c-am fost tratata cu doi mici. gagiu-mi dadea si-o bere, da' io, sa las impresie buna, fata rezon, am refuzat
si-am cerut un sucsi-am murit de sete.
post-100-14662792873816 (1).jpeg (105.46K)
Number of downloads: 0
adevaru-adevarat, era ca el a lins imediat o bere - pe racoarea asta 34C la ora 19.30, mergea! si cineva trebuia sa si conduca.
si dupa aia, m-a plimbat la gradina, cica trebuie udat si-acolo, nu numai gatu'.
asta-i pomu' de craciun a lu' fi-miu, l-a adus aici si s-a prins
bradut.jpg (165.78K)
vedere aproape generala
vedere ansamblu.jpg (187.05K)
drept e ca am capatat cateva fire de rosii, numa' vreo 100. si-a trebuit sa ia si araci, si ata sa le lege, si furtun, si vermorel...deh, investitii! si daca tot era loc, hai sa ia si niste vinete, ardei, castraveti, am plusat si eu cu niste cimbru, patrunjel si marar...bun! cateva au mai murit si zice omu, hai sa le-nlocuim!
nea Radu sa mearga sa ia de vreo 10 lei niste rosii rasaduri - la noi la Buzau, au fost si 10 bani firul. numa' ca omu' n-avea decat bancnote de 50, nea Radu degrab' doritor de gradina adevarata, n-a inteles exact si-a luat de toti banii. asa ca va-nchipuiti c-a trebuit alta investitie in araci, de-aia sunt de doua feluri si tot doua grade diferite de dezvoltare.
rosii.jpg (174.32K)
rosii in rod.jpg (198.58K)
castraveti
castraveti.jpg (218.84K)
si vine omu' fericit acasa si ma anunta ca s-a facut mare leusteanu'. zic, da' cine l-a prins, ca parca asta merge mai greu1
la noi? e brici!
bineinteles ca era telina! plus patrunjel si marar
telina.jpg (164.91K)
patrunjel.jpg (144.48K)
marar (1).jpg (109.96K)
am asigurata productia de tuica de corcoduse
corcodus.jpg (150.38K)
si mere, multe mere
mar.jpg (150.91K)
multe mere (1).jpg (176.42K)
par si cais - nu prea au facut, cirese am avut multe, albe si de-alea mari- dar f bio, cu viermi
hrean, stevie, galbenele
galbenele.jpg (197.84K)
zmeura
mure.jpg (162.75K)
si adevaratul stapan, Florica! L-a gasit omu' ud si vai de capul lui, ma-sa murise ca se luase la-ntrecere cu trenul.
l-am dus la dr, deparazitat, vaccinuri si drept multumire mi-a perforat o fusta de blugi si-o rochie de vara, plus o pereche de ciorapi. Cea mai mare placere e sa se scalde in noroi dupa ce udam noi in gradina. Cred ca se trage dintr-un porc.
florica (1).jpg (175.05K)
florica (2).jpg (152.88K)
asa ca ne straduim si noi, fiecare dupa posibilitati, omu'
si restu' care cum poate.
va mai zic io!
edit: oare cum se-ntoarce prima poza?