Geany, la 02 March 2010 - 01:45 PM, a spus:
Si sa stii ca nu ma scandalizeaza nimic ficior'miu cel mare n-o mananca fara kechup cumparat(indiferent de ce sos ii fac eu),m-a pus si i-am facut pizza hawaii cu ananas din compot si zeama am pus-o la sosul de rosii+sunca de pui+ardei gras+porumb dulce+cascaval+nelipsitul lui kechup picant,stii ca nu era rea,normal ca nu m-am dat si lui i-am zis ca-i o porcarie....ca sa nu-i dau satisfactiune'' stiiii.... sau pizza tedesca(cica nemteasca)cu wurstel(crenvusti)+sos de rosii cu mustar+cascaval....am vrut sa le postez dar mi-am zis mmmaaammaa ce arunca astia cu oale dupa mine,sucitoare mixere si mai stiu eu ceee....sa mor io'ca erau bune....asa ca eu te astept dar zii tu ce fel de pizza vrei,pe aia cu nutella deja ai vazut-o(preferata lui cel mic)
Si doar de curiozitate preferatele mele sunt pizza bari(sau bareze)cu sos ceapa si branza,sau pizza bianca(alba)sau o fi o foccace cu ceapa ulei de masline masline si oregano...
Sotului ii place cu detoate(tot frigideru'n ea)
ce sa-i faci gusturile nu se discuta....
Tot ce-ti doresti tu sa se indeplineasca

Geany, scumpa, tu esti o buna. Ar trebui sa fiu o egoista si sa fac comanda numai dupa gustul meu, daaaaarrr, cum sunt o perfectionista si vreau sa fiu o gazda perfecta in seara asta...o sa ma duc sa il intreb pe nenea ala de mi-l dadu Pyt mai la vale si pe nenea ala mai gios, care imi intinde el asa de dragalas o fluare

any_annette, la 02 March 2010 - 01:47 PM, a spus:

Anyyyyyyy, esti tare draguta ca vii aici, multumesc mult de tot si ma bucur de fiecare data de retetele tale! Te astept sa ne mai uimesti

snej, la 02 March 2010 - 01:55 PM, a spus:

Ahhhh, frumoasa mea Alba ca Zapada , tu stii ca esti mereu o sursa de inspiratie pentru mine si, mai ales, de incurajare. Mai multe nu spun, dar te

taylor, la 02 March 2010 - 02:01 PM, a spus:
Taylor iti multumesc tare mult de buchetul superb!