
Dupa cum stiti, noi servim meniuri simple... deci din nou nimic spectaculos, dar extrem de delicios!
Felul I - este inspirat de la Piscotel, felul II - apartine în totalitate KHanei, iar desertul este o inventie proprie


-Entrée-
Salata de telina cu citrice si boabe de rodie


O salata de o prospetime si o explozie de arome... wow!
*****
-Pièce de résistance-
Antricot cu sos de piper verde



Excelent! A fost perfect, iar sosul a fost nemaipomenit.
Antricotul a fost maturat în vid 2 saptamîni.
Sosul l-am facut cu un vin bun si cognac de asemenea

*****
[u]Denise nu manînca antricot de vita si nici sos de piper.
Piesa ei de rezistenta a fost friptura în ulei de masline si lamîie a Adrianei(putin modificata).

*****
-Dessert-
Caramel Tiramisu



Cel mai bun Tiramisu consumat de mine.
Stiu ca nu are de a face deloc cu tiramisu-ul original(eventual ca aspect), dar pentru papila mea... perfect!
Dan, este de aceeasi parere
