Forum Culinar: De ziua iubitului meu, a iubitei noastre si a iubitei lor - Forum Culinar

Salt la continut

  • 16 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

De ziua iubitului meu, a iubitei noastre si a iubitei lor :D

#201 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 April 2012 - 09:58 PM

Stella, merci :)

Vezi postareaFoxyy, la 25 April 2012 - 08:26 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 25 April 2012 - 08:20 PM, a spus:

Foxyy, a ghicit! :D

:rolleyes: Si ce capata? =))


Hmmm, nu stiu... ma mai gîndesc :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#202 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 April 2012 - 10:12 PM

Vezi postareaMaya, la 25 April 2012 - 08:13 PM, a spus:

Ca sa va potolesc curiozitatea, pisicutelor care esteti.
Tadaaaaa!
Atasament Tiramisu Three C (2).jpg
Am folosit un inel de montat din inox. Am mai multe forme - flori, patrate, hexagoane, cercuri de diferite marimi. Am chiar si doua inele extra "taietoare" din inox subtire si destul de ascutit, dar nu a fost nevoie, ca tiramisu-ul a fost moale si s-a taiat bine si cu inelul de montat.

Va rog sa ma scuzati, dar eu tot nu pricep :rolleyes: ! Ca ai folosit un inel de montat am banuit. Dar cand ai aratat " vălăuaşul! in care trona initial tiramissul si apoi portia cilindrica mica, m-ai pus pe ganduri =)) .
Adicatelea cum? ai bagat inelul in " vălăuaş " si ai extras portia? si apoi ce a ramas ciopartit ati mancat la lingura?
Nu m-as fi gandit niciodata sa fac harcea parcea asa desertul! dar ai dreptate ...ce ramane mananca ai casei, cu lingura ...
Oare am inteles corect?
Ce pohta de tiramissu neamule! :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#203 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 April 2012 - 10:52 PM

Daniela, tu vrei sa mai fac un tiramisu si sa fac un video? :D
Cu putina îndemînare, nu ramîne mai nimic în valauas pentru ai d'ai casei :rolleyes:)))))))))))))) Auzi la ea, harcea parcea!!! Da' ce, noi sîntem aici la MasteChef????????? =)) :) :D
A fost chestie de moment, dar daca faci de exemplu un tiramisu pe lung, dintr-un rînd de piscoturi, poti scoate cerc/de lînga cerc, si iar ramîn doar mici triunghiulete pe margine... asa ca rest pentru ala care taie. Daca tot munceste, sa n-o faca degeaba :P
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#204 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 April 2012 - 10:59 PM

acum am inteles, nu indraznisem pana acolo! dar nu ar fi rau nici un video sa vad eu cum se lucreaza la cerc mascarponele ala cremos :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#205 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 April 2012 - 11:16 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 April 2012 - 10:59 PM, a spus:

acum am inteles, nu indraznisem pana acolo! dar nu ar fi rau nici un video sa vad eu cum se lucreaza la cerc mascarponele ala cremos :rolleyes:



Ale mele tiramisu-uri nu sînt cu creme de oua crude. Caramelul fiind amestecat doar cu mascarpone, rezulta o crema mai densa. Atunci cînd bagi inelul în tiramisu, se umezeste de la piscoturile îmbibate în cafea. Inelul trebuie sa fie neaparat mai înalt decît dulcegaria! Daca esti îndemînatic, nici nu e nevoie de o lopatica sa transporti inelul "plin" în farfurie. Datorita cremei se formeaza un fel de vid între peretele inelului si desert. Odata ajuns în farfurie, se ridica inelul cu grija. Datorita atractiei gravitationale, desertul ramîne lipit de farfurie, iar inelul aluneca usor... în sus. Asta daca-l tragi/ridici tu cu degetele :toothy6:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#206 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 April 2012 - 11:19 PM

pe urma zici ca pun prea multe intrebari! care caramel?
acum ai explicat foarte clar, ca pt mine! :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#207 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 April 2012 - 11:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 April 2012 - 11:19 PM, a spus:

pe urma zici ca pun prea multe intrebari! care caramel?
acum ai explicat foarte clar, ca pt mine! :rolleyes:

Hahhahahha :toothy6:

So, daca citesti ce am scris desupra valauasului cu tiramisu, vei vedea ca virgula, caramelul l-am facut dupa Crema Toffee cu pasii urmati pîna acolo unde caramelul împlineste cele 120°C, nu mai departe. Daca apesi pe Crema Toffee, te duce spre link-ul caramelului pe care l-am amestecat cu mascarpone :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#208 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 April 2012 - 11:31 PM

asa e ! ai zis! splendid! :rolleyes:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#209 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 26 April 2012 - 12:21 PM

Maya, eu abia acum am descoperit acest topic de oameni indragostiti si de "iubiti" vesnici.
Sunteti o familie frumoasa si sigur, fericita si implinita!!!

Si cum ti-am mai spus deja pozele tale ma fac sa mananc ecranul calculatorului, asa sunt de apetisante! :notworthy: :hungry:

Pup dulce si spun inca odata LA MULTI ANI! unei tauroaice dragi mie! :floare: :-*

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-88-13354356603531.jpg
GEORGIA

#210 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 May 2012 - 04:15 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 April 2012 - 11:31 PM, a spus:

asa e ! ai zis! splendid! :occasion14:

Merci :rolleyes: :unsure:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#211 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 05 May 2012 - 04:15 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 26 April 2012 - 12:21 PM, a spus:

Maya, eu abia acum am descoperit acest topic de oameni indragostiti si de "iubiti" vesnici.
Sunteti o familie frumoasa si sigur, fericita si implinita!!!

Si cum ti-am mai spus deja pozele tale ma fac sa mananc ecranul calculatorului, asa sunt de apetisante! :occasion14: :unsure:

Pup dulce si spun inca odata LA MULTI ANI! unei tauroaice dragi mie! :rolleyes: :lol:

Atasament poze_pisici_33.jpg

Merci, Gio, draga mea! :71:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#212 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,238
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 May 2012 - 07:57 PM

Sorella ne putem lipi si noi cu meniul de ziua iubitilor nostri? :thumleft:

#213 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 07 May 2012 - 11:12 AM

Vezi postareaAdriana, la 05 May 2012 - 07:57 PM, a spus:

Sorella ne putem lipi si noi cu meniul de ziua iubitilor nostri? :hungry:

Be my guest! :hungry:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#214 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,238
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 May 2012 - 11:02 PM

Totul simplu si mai ales facut in mare viteza.
Tartine cu patè
Imagine postata
Piept de rata cu sos de vermut si champignon cu creme fraiche
Imagine postata
Roquefort cu miere, nuci si capsuni
Imagine postata
Tortul, cel pus de multe ori aici, cu toate luminarile :(
Imagine postata
si felia
Imagine postata

#215 Useril este offline   Giorgiana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 May 2012 - 02:25 PM

Inca un meniu super apetisant!!!! :tongue3:

Adriana si la voi este o mare dragoste in familie! :)

Mie mi-a placut tare tortul cu multe lumanari (nu am reusit sa le numar :105: )si daca zici ca reteta este pusa pe undeva pe aici, poate imi amintesti si mie pe unde?!?!
GEORGIA

#216 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 09 May 2012 - 02:42 PM

Vezi postareaAdriana, la 07 May 2012 - 11:02 PM, a spus:

Totul simplu si mai ales facut in mare viteza.
o fi simplu si in viteza, dar arata impecabil tot :tongue3:
sa-ti traiasca iubitul, sa fie sanatos si sa va bucurati impreuna de o viata frumoasa.


tortul este tarta ta cu umplutura de crema vanilie?

#217 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 May 2012 - 02:47 PM

Ca-mi plac toate nici nu se pune problema, dat tarta aia umpluta trebuie s-o fac si eu! Este exact pentru papila mea!
Înca odata La multi ani, Stefano! :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#218 Useril este offline   laura_lala 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 1,128
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationPortugalia

Postat 09 May 2012 - 10:20 PM

Adriana, la multi ani iubitului cu sanatate si fericire. :rolleyes:

Pieptul ala de rata cu ciuperci arata intr-un mare fel. Poftesc si la Roquefort cu miere, nuci si capsuni. :occasion14:
Ce-i cubul acela transparent de pe tartine? Gelatina?

#219 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,238
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 09 May 2012 - 10:41 PM

Multumesc frumos, tortul este tarta cu vanilie de aici
http://artaculinara....ema-de-vanilie/
imi trebuia ceva care sa poata tine greutatea atitor luminari :occasion14:

Laura, am cumparat in Franta o felie de mousse de patè si stii ca ei pun un strat de gelatina deasupra ca sa nu se oxideze patè-ul, ea e.

#220 Useril este offline   Lizura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 19 May 2012 - 05:57 PM

Arata f finut tarta de vanilie!

Poate o fac in Septembrie cind implineste puiul 1 an.
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic


  • 16 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi