De ziua iubitului meu, a iubitei noastre si a iubitei lor :D
#61
Postat 07 March 2010 - 05:12 PM
#63
Postat 08 March 2010 - 03:08 PM
Geany, la 06 March 2010 - 03:57 PM, a spus:
nu mai stiu ce pot spune,ma lasi fara cuvinte(si eu de obicei sunt una care cam am cuvintele la mine )
Ai si un fel aparte de a prezenta si aici nici nu mai vb. de poze si povestire ci,exemplu:
mddaa..am facut un pic de aia ..,si un pic de asa..si pintre altele un tortulet ciocolatos..mddaa..
Si alea sunt opere de arta si tu vb. ca si cum ar fi nik.deosebit..
Deci eu asi fi muncit pe branci cred la meniul ala si tot nu mi-ar fi iesit asa..dar mai am de invatat ,cu asa maestre cine stie poate intr-o zi.....
Ai toata admiratia mea si a familiei mele,ca eu la calculator ma cam bat cu:ala micu,ala mare si sot...primii doi ii domin ca asta e''soartaa''..da cu sotu'..incep sa ma invart pe dupa el il intreb ce faceee,..etc..,si intr-un sf. zice:''hai intra si tu ,vezi ce mai zice Maya..asa zice el la forum,Maya..
Geany,tu vrei bataita? Ma faci sa ma rusinez aici!!
Multumesc
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#64
Postat 08 March 2010 - 03:15 PM
Silvia, la 06 March 2010 - 05:32 PM, a spus:
Maya, "La multi ani!" Denisei, sa-ti traisca fetita si sa dea Domnul sa o rasfeti cat mai mult cu asemenea bunatati.
Vreau sa stiu si eu cum ai facut pieptul de pui, ca arata asa suculent. merci
Merci,Silvia
Peptul de pui l-am facut asa:
Am condimentat bucatile de piept cu sare,piper si rozmarin uscat din rîsnita,apoi le-am rumenit în tigaie la foc iute,în ceva ulei de masline,dupa care le-am stins cu o canita de supa,cît sa fiarba asa vreo 5-6 minute si sa se mai rumeneasca înca vreo 2-3 minute...atît tot.
Am servit cu cartofi copti si sosul de piper verde al Andradei.Am lasat vinul si coniacul sa fiarba mult,pentru a se evapora tot alcoolul.Am pus mai putine boabe de piper.Fetele au ales boabele,dar le-a placut mult sosul.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#65
Postat 08 March 2010 - 03:16 PM
laura_lala, la 06 March 2010 - 07:00 PM, a spus:
Merci,Laura
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#66
Postat 08 March 2010 - 03:17 PM
taylor, la 06 March 2010 - 10:32 PM, a spus:
Merci,Taylor
Sa stii ca ai fost foaaarte încîntate de rulada.Denise o stia deja ca o facusem atunci dupa ce ai postat-o,dar fetele nu mai vazusera asa rulada de omleta
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#67
Postat 08 March 2010 - 03:21 PM
Maneki Neko, la 07 March 2010 - 01:10 PM, a spus:
Superb totul, as vrea sa stiu cum ai facut rulourile alea mici si bicolore de pe tortul de ciocolata, te rog frumos.
Maneki,nu le-am facut eu,ci sînt cumparate
Merci
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#68
Postat 08 March 2010 - 03:21 PM
stella, la 07 March 2010 - 05:12 PM, a spus:
Merci,Stella
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#69
Postat 08 March 2010 - 03:22 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#70
Postat 18 March 2010 - 11:50 AM
LA MULTI ANI FERICITI DENISEI!!!
Miha draga linkul pus de tine la Rulada de omleta ma duce la Valurile Dunarii ale lui Eataly
Imi poti spune te rog daca reteta este expusa aici pe forum?
#71
Postat 18 March 2010 - 01:22 PM
dora, la 18 March 2010 - 11:50 AM, a spus:
LA MULTI ANI FERICITI DENISEI!!!
Miha draga linkul pus de tine la Rulada de omleta ma duce la Valurile Dunarii ale lui Eataly
Imi poti spune te rog daca reteta este expusa aici pe forum?
Pana vine Maya, te ajut eu, uite aici e reteta de rulada: Rulada de Omleta - Taylor.
#72
Postat 18 March 2010 - 01:58 PM
Sa-i dea Domnul o viata frumoasa si usoara, sa fie sanatoasa, fericita, implinita si sa-si realizeze toate visele.
#73
Postat 18 March 2010 - 02:22 PM
#74
Postat 18 March 2010 - 05:39 PM
sa-ti bucuri parintii, sa fii sanatoasa si sa ai noroc!
Ai facut mare bucurie fetelor , Maya,le-ai rasfatat asa, in felul tau , bun si frumos
ma gandesc ca seara ai cazut franta de oboseala, dar cu siguranta a meritat tot efortul, a fost o zi deosebita.
vad ca ai devenit adicta la omleta lui Taylor, , dar te-ai gandit foarte bine, ca mic dejun , dar si ca aperitiv merge brici.
Maya, felicitari!
#75
Postat 19 March 2010 - 02:26 AM
La multi ani!
Maya, meniul tau arata delicios. Ciocolatoasele arata apetisant, paharele foarte fresh, carnitza si sosul te face sa te gandesti la gustul divin insa cornurile arata demential. Sincer m-am uitat la tine pe blog, pe site sa vad daca e postata o poza macar cu o astfel de cornuri (cu prosciutto cotto si cu cascaval)asa ca te rog sa-mi spui ce reteta ai folosit la cele doua tipuri de cornuri.
#76
Postat 21 March 2010 - 11:09 PM
dora, la 18 March 2010 - 11:50 AM, a spus:
LA MULTI ANI FERICITI DENISEI!!!
Miha draga linkul pus de tine la Rulada de omleta ma duce la Valurile Dunarii ale lui Eataly
Imi poti spune te rog daca reteta este expusa aici pe forum?
Merci,Dora .floare:
Ma duc sa modific,merci de atentionare
laura_lala, la 18 March 2010 - 01:22 PM, a spus:
Laura,merci de ajutor
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#77
Postat 21 March 2010 - 11:13 PM
Narnia, la 18 March 2010 - 01:58 PM, a spus:
Sa-i dea Domnul o viata frumoasa si usoara, sa fie sanatoasa, fericita, implinita si sa-si realizeze toate visele.
Multumesc,Narnia!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#78
Postat 21 March 2010 - 11:13 PM
Nico-Vya, la 18 March 2010 - 05:39 PM, a spus:
sa-ti bucuri parintii, sa fii sanatoasa si sa ai noroc!
Ai facut mare bucurie fetelor , Maya,le-ai rasfatat asa, in felul tau , bun si frumos
ma gandesc ca seara ai cazut franta de oboseala, dar cu siguranta a meritat tot efortul, a fost o zi deosebita.
vad ca ai devenit adicta la omleta lui Taylor, , dar te-ai gandit foarte bine, ca mic dejun , dar si ca aperitiv merge brici.
Maya, felicitari!
Merci,Nico!
Le-am rasfatat în felul cum a vrut Denise,nu al meu,ca atunci nu era nimic de ciocolata
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#79
Postat 21 March 2010 - 11:20 PM
yoyo, la 19 March 2010 - 02:26 AM, a spus:
La multi ani!
Maya, meniul tau arata delicios. Ciocolatoasele arata apetisant, paharele foarte fresh, carnitza si sosul te face sa te gandesti la gustul divin insa cornurile arata demential. Sincer m-am uitat la tine pe blog, pe site sa vad daca e postata o poza macar cu o astfel de cornuri (cu prosciutto cotto si cu cascaval)asa ca te rog sa-mi spui ce reteta ai folosit la cele doua tipuri de cornuri.
Yoyo,merci!
Cornurile sînt facute din aluat de foietaj,taiat în triunghiuri,pensulate cu un strat subtire de sos(rosi,busuioc,usturoi,sare,piper facute în blender-piure) în interior.Apoi am pus cîte o fîsiuta de prosciutto cotto taiata tot aproximativ un triunghi, mai mic decît cel de aluat,am rolat.Le-am pesnulat cu lapte(mie nu-mi place cu galbenus,ca simt gustul),si am presarat pe unele cascaval razuit,pe altele susan negru,alb,sau doar sare.Le-am copt în cuptorul preîncalzit la 190°C pîna s-au rumenit cum îmi place mie.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#80
Postat 21 March 2010 - 11:23 PM
yoyo, la 19 March 2010 - 02:26 AM, a spus:
La multi ani!
Maya, meniul tau arata delicios. Ciocolatoasele arata apetisant, paharele foarte fresh, carnitza si sosul te face sa te gandesti la gustul divin insa cornurile arata demential. Sincer m-am uitat la tine pe blog, pe site sa vad daca e postata o poza macar cu o astfel de cornuri (cu prosciutto cotto si cu cascaval)asa ca te rog sa-mi spui ce reteta ai folosit la cele doua tipuri de cornuri.
Yoyo,merci!
Cornurile sînt facute din aluat de foietaj,taiat în triunghiuri,pensulate cu un strat subtire de sos(rosii,busuioc,usturoi,sare,piper facute în blender-piure) în interior.Apoi am pus cîte o fîsiuta de prosciutto cotto taiata tot aproximativ un triunghi, mai mic decît cel de aluat,am rolat.Le-am pensulat cu lapte(mie nu-mi place cu galbenus,ca simt gustul),si am presarat cascaval razuit.
Cele cu susan negru si alb,au fost la fel,doar ca fara stratul subtire e sos.
Le-am copt în cuptorul preîncalzit la 190°C pîna s-au rumenit cum îmi place mie.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges